Viime päivinä

Tänään on ollut oikein hyvä päivä, ensin töistä kotiin, siihen päälle energinen parituntinen treeni ja loppuilta rennosti kotona. Ilmakin on tänään tuntunut melkein lämpimältä, kun pakkasasteet laskivat noin kymmeneen. Ehdin jo innostua suunnittelemaan viikonlopulle lasten kanssa pulkkaretkeä eväineen kunnes muistin, että meidän stigathan juuri varastettiin! Olimme vasta jouluna ostaneet toisen stigan jotta molemmilla lapsilla olisi omansa, mutta nyt niitä ei sitten olekaan enää yhtäkään.

Olen jatkanut sokerilakkoa ja ihme kyllä, lakkoilu on ollut jopa yllättävän helppoa. Kuvittelin tässä vaiheessa jo kiemurtelevani tuskissani, ja niin olisi varmaan tapahtunutkin ellen olisi samalla laittanut ruokavaliotani kokonaan uusiksi. Yleensä tähän aikaan vuodesta herkuttelu on lähes pahimmillaan, kun kovien pakkasten vuoksi ei pääse lenkille ja työpäivien jälkeen väsyttää, joten lakkoilu tuli täydelliseen saumaan näin vuodenvaihteen jälkeen. Kiinnostaisiko teitä lukea tarkemmin ruokavaliostani ja treenaamisesta?

Helmikuusta on tulossa meidän perheelle melko hektinen kuukausi, sillä oman treenaamisen ja Minean harkkojen lisäksi saman kuukauden sisään tulisi mahduttaa joitakin työiltoja, yhdet synttärit Helsingissä ja molempien meidän lasten kaveri- ja sukulaissynttärit. Kaikki tämä on sopivasti ohi juuri hiihtoloman alkuun mennessä, joten lomaviikko voidaan lasten kanssa käyttää ihan vain olemiseen. Itse ainakin huomaan kaipaavani viikkoihini niitä iltoja, jolloin kellään ei ole mihinkään menoa eikä omia tekemisiään tarvitse aikatauluttaa.

Nooan synttärivalmistelut on jo aloitettu tekemällä kutsut, itse asiassa kaverijuhliin ei enää olekaan aikaa kuin noin viikko. Nooan toive oli pokemon-ninjago-lohikäärme-ritari-synttärit, mutta lyhyiden neuvottelujen jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, ettei neljää eri teemaa ole kovin helppo yhdistää toisiinsa. Niinpä lopputuloksen meillä tullaan juhlimaan lohikäärme-ritari-synttäreitä. Vinkkejä järjestämiseen otetaan ilolla vastaan!

6 Comments

 1. Jenny 1 helmikuun, 2019

  Minua kiinnostaa lähinnä sisustus -ja lapsiaiheiset jutut, mutta en pahastu mikäli päätät avata myös treeni/ruokavaliojuttujasi. Lasten synttäreistä olisi kiva kuulla lisää, niin kuin aikaisempinakin vuosina olet kirjoitellut, sillä meillä juhlitaan heti maaliskuussa niin saisi ideoita sitten 🙂 Kiitos!

  Vastaa
  • Melina 2 helmikuun, 2019

   Kiva kuulla! Ja synttäreistä tulossa tottakai myös juttua ☺️

   Vastaa
 2. Mari 2 helmikuun, 2019

  Hei kiinnostaa kovasti uusi ruokavalio!

  Vastaa
  • Melina 2 helmikuun, 2019

   Jee kiva kuulla! ??

   Vastaa
 3. Susie 3 helmikuun, 2019

  Mä haluaisin nähdä teidän tv huoneesta enemmän kuvia.. eli tuosta string-kokonaisuudesta kokonaisuudessaan ?

  Vastaa
  • Melina 5 helmikuun, 2019

   Täytyypä laittaa itselle muistiin josko vaikka viikonloppuna ehtisi kuvata!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.