Perinteinen juhannus

Juhannus alkaa olla suurimmalta osin ohi, huominen on varattu pelkästään palautumiselle ja ehkä joillekin pienille kotihommille tai enintään pihan suunnittelulle. Meille ei oikeastaan ole muodostunut mitään tiettyjä juhannusperinteitä, mutta silti sanoisin tämän vuoden menneen samalla kaavalla kuin aiemmatkin. Ilman ihmeempiä suunnitelmia, yhdessä ystävien kanssa, kokkaillen hyvää ruokaa ja ottaen rennosti. Tänä vuonna(kaan) ei jaksettu lähteä etsimään kokkoa lähiseuduilta, koska jos jokin oli perinteistä niin se, että vettä satoi juhannusaattona.

Tänään kotiuduttuamme parin päivän reissaamisen jälkeen kävimme kuitenkin vielä lasten kanssa poimimassa terassille juhannuskimpun ja leivoin huomiselle maailman parasta pavlovaa odottamaan terassikahveja. Olin suunnitellut käyttäväni illan lenkkeilyyn, mutta jotenkin kummasti se vaihtuikin grilliruokaan ja leipomiseen – ehtiihän sitä kuntoilla vielä juhannuksen jälkeenkin.

Entäs teidän juhannus? Vietittekö sen perinteisesti mökillä ja kokon äärellä vai onko juhannus teille jotain ihan muuta?

4 Comments

 1. Sini 24 kesäkuun, 2018

  miten söpösti Nopalla kengät. Hauska!

  Vastaa
  • Melina 25 kesäkuun, 2018

   Heheh, tuolla pojalla on kengät aina miten sattuu jaloissa 😀

   Vastaa
 2. Laura 25 kesäkuun, 2018

  Hei! Mistä tuo ihana keinu on ostettu?

  Vastaa
  • Melina 25 kesäkuun, 2018

   Se on viime kesän parin euron löytö jostain romukaupasta 🙂 Luulisin että vastaavia löytyy esim Tokmannista tai Halpa-Hallista..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.