Tavallisia päiviä

Huomaa että arki on painanut todella päälle, kun blogi on hetkeksi hiljentynyt, ei siksi ettei olisi aikaa vaan enemmänkin siksi etten ole saanut aikaan kuvailla oikeastaan mitään. Vielä onneksi saa iltapäivisinkin otettua hyviä valoisia kuvia, mutta ei tästä ole enää pitkä aika siihen kun aamulla töihin lähtiessä ja illalla töistä tullessa on lähes yhtä pimeää kuin yöllä. Silloin on aloitettava kynttilöiden polttaminen, löydettävä tunnelmaa pineydestä ja ehkä vähitellen lokakuussa voi jo vähän fiilistellä jouluakin (saako sitä sanaa vielä tässä vaiheessa syksyä sanoa ääneen?).

Meillä oli erikoisen kiva viikonloppu, sellainen että ehdimme juhlia ja nähdä ystäviä mutta myös olla rennosti kotona. Ajoimme eilen Porvooseen päiväreissun siskoni grillijuhliin ja yöllä palasimme vielä kotiinkin. Lapset nukkuivat automatkalla jo yöuniaan, mutta Nooalla autossa nukkuminen on aina aavistuksen levotonta ja osa matkasta menee heräillen ja itkien. Taidetaan jatkossa skipata nämä yöajamiset, sillä vauva-aikoina on tullut ihan tarpeeksi istuttua autossa lasten itkiessä..

En tiedä onko kotona mikään oikein edennyt mihinkään suuntaan, mutta tunnelma on vähintäänkin odottavainen. Ensi viikolla Kylätimpurit tulevat tekemään vuosikorjauksiaan ja samalla saimme idean, että ehkä sen jälkeen voisi olla aika järjestää tuparit. Se jos mikä saa loputkin hommat valmistumaan, jos ei muuten niin ehkä tupareita edeltävänä iltana?

Ensi viikolle meillä ei ole onneksi muita kalenterimerkintöjä kuin Minean jumpat kahtena päivänä. Itse asiassa tajusin olevani onnellisessa asemassa siinä mielessä, ettei meidän arki ole oikein koskaan ollut paikasta toiseen juoksemista. Arjen kiire kun tuntuu useimmilla olevan näin syksyisin suurin stressitekijä, eikä ihme jos ajattelee miten paljon jo pelkkä töissä käyminen voi kuluttaa. Maanantain kunniaksi ajattelin leipoa omenapaistosta, kiinnostaisiko teitä saada ohjetta tänne bloginkin puolelle?

4 Comments

 1. Mari 27 elokuun, 2018

  tottakai! omppupiirakka jakoon!
  ja minä odottelen vielä niitä lupailemiasi vinkkejä jklän ravintoloista.
  kesällä istuimme parikin kertaa burgerimiehen hamppareiia, emmekä pettyneet. myös sepän taikuri on korkattu, mutta se taitaa ollakin jo vähän vanhempi paikka.
  syyslomalla tulemme taas parisuhdelomalle, johon ehdottomasti kuuluu hyvä ruoka. myös kahvilat kiinnostaa. kakuilla olemme käyneet jo vuosien ajan Wilhelmiinassa -onkohan sille kilpailijaa?
  mari-

  Vastaa
  • Melina 28 elokuun, 2018

   No voihan!! Unohdin ravintolavinkit ihan täysin.. Täytyypä joku päivä ottaa asiaksi 🙂 Parhaat burgerit saa mielestäni Konttiravintola Mortonista, mutta enpä tiedä onko se kuinka pitkään auki. Wilhelmiina on kahviloista oma suosikkini, joten taidanpa siihen todeta, ettei kilpailijaa ole!

   Vastaa
 2. Annica 27 elokuun, 2018

  Joo, resepti kiitos??

  Vastaa
  • Melina 28 elokuun, 2018

   Allright!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.