luukku 20: lumisadetta

Muutama yö enää jouluaattoon, mahtavaa! En malttaisi millään enää odottaa, mutta samaan aikaan tuntuu, että joulu tulee tänä vuonna ihan liian yllättäen. Koti on koristeltu, leivonnaiset odottaa syöjiään ja kuusi koristelijoitaan, mutta mitään en ole vielä tehnyt ruokien eteen. Edessä on siis melko kiireinen viikonloppu hankkien viimeisiä lahjoja ja kokkaillen laatikoita ja muita jouluruokia. Perinteisten ruokien rinnalle haluaisin jotain vähän erikoisempaa, mutta suunnitelmat on toistaiseksi jääneet vähän puolitiehen. Mitä teillä syödään joulupöydässä, ties vaikka saisin teiltä hyviä vinkkejä?

Äärimmäisen viime tipassa sain tänään jätettyä joulukortitkin postiin, kun ensin olimme etsiskelleet postilaatikkoa, joka tyhjennetään vasta illemmalla. Ehkä tästä voisi jo oppia jotain ensi vuotta ajatellen? Korttikuvien ottaminen ei ollut mikään helpoin homma, mutta muutaman onnistuneenkin otoksen löysin kymmenien epäonnistuneiden joukosta.

Minean huoneeseen askartelin DIY-lumisadepallon Ikean purkista, enkelistä ja hopeahileestä. Ihan sellainen tästä ei tullut kuin olisin toivonut (mikä ehkä oli odotettavissakin kun idea tuli hetken mielijohteesta), mutta ensi kerralla tiedän ainakin hankkia vähän ”höytyväisempää” hilettä. Näistä saisi vaikka kivoja joulumuistamisia lapsikavereille!

 

0 Comments

 1. Rea H 20 joulukuun, 2013

  Onneksi sait kortit matkaan 🙂 Ihania kuvia taasen , niin joulu puserossa kaikkialla 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 22 joulukuun, 2013

   Joulua kyllä löytyy nyt ympäriinsä :). Saas nähdä ehtiikö kortit perille huomiseksi..

   Vastaa
 2. Seija 21 joulukuun, 2013

  Ihana enkeli ♡ kaunis ja mikä idea :-)♡Itsellä uutena herkkuna joulu pöydässä on bataatti laatikko, bataatti kun on niin hyvää 🙂 Mukavaa lauantaita ♡

  Vastaa
  • Melina / Minishow 22 joulukuun, 2013

   Mäkin tein viime ja tänä vuonna bataattilaatikkoa. Se on mun lemppari joulupöydässä :).

   Vastaa
 3. Blogi Vanilija 21 joulukuun, 2013

  Ihana pieni tonttu kurkkii oven raosta :)IHANAA JOULUA KOKO PERHEELLEt.Sanna

  Vastaa
 4. Vauhtivekaroiden äiti 21 joulukuun, 2013

  Ihanat kuvat! Mukavaa ja rauhallista joulua 🙂

  Vastaa
 5. Marjukka/Nuapurissa 21 joulukuun, 2013

  Voi, minäkin haluaisin tuollaisen mökin! Kauniita kuvia ja ihana pieni tonttutyttö. :)Meillä syödään pertinteisesti. Aattona juustoja ja joulupäivänä kinkku ja laatikot. :)Hyvää joulua!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 22 joulukuun, 2013

   Toi talo on meillä esillä ympäri vuoden kun tykkään siitä niin hurjasti. Se on oikeastaan lamppu, mutta en vaan oo saanut aikaan vaihtaa uutta lamppua palaneen tilalle :).

   Vastaa
 6. Ruut 21 joulukuun, 2013

  Hauska idea! En oo edes tajunnu, että noita vois tehdä itse! 🙂 Mukavaa viimeistä viikonloppua ennen joulua kiireistä huolimatta!!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 22 joulukuun, 2013

   Tää tuli mullekin vähän äkillisenä päähänpistona ja siks materiaalit olis voineet olla paremmatkit. Mutta ihan kehityskelpoinen idea kuitenkin.

   Vastaa
 7. Susanna Tamminen 21 joulukuun, 2013

  Lumisadepallo näyttää tosi kivalta, hauska idea! Kivaa joulun aikaa 🙂

  Vastaa
 8. Blondi / Checklist 21 joulukuun, 2013

  Voi ei, miten söpö lumisadepallo!! :)Meillä laatikot tulee mamma Saarioisen valmistamana. Niille ei oikein meidän joulupöydässä ole kamalan suurta menekkiä. Kala-allergikkona keksin aina itselleni jotain muuta syötävää sillä välin, kun muut vetelevät mätiä ja graavilohia sun muuta. Suosikiksini on noussut hyvinkin joulupöytään sopivat pororieskarullat. Jos haluat käydä tsekkaamassa, olen postannut reseptin niihin juuri joku aika sitten 🙂 http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/12/pororieskarullat-gluteeniton.html

  Vastaa
  • Melina / Minishow 22 joulukuun, 2013

   Täytyy ehdottomasti käydä kattomassa sun postaus noista, sillä mies just toi poronlihaa kotiin ja kummastelin mitä sillä tekisin. Kiitti vinkistä :)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.