Lupaus keväästä

Onpa ollut pitkästä aikaa ihana viettää aikaa perheen kanssa, ilman että kukaan sairastaa. Olemme tänäänkin ehtineet tehdä kaikenlaista hyödyllistä ja hyödytöntä, yhtenä asiana mainittakoon että sain vihdoin ja viimein ostettua itselleni silmälasit. Sopivien lasien etsintä on jatkunut jo puolisen vuotta, mutta vasta tänään sain päätöksen tehtyä kun löysin riittävän edullisen lasipaketin Specsaversilta. Olen viimeksi pitänyt laseja kymmenisen vuotta sitten, joten en usko näiden uusienkaan tulevan päivittäiseen käyttöön, siitä johtuen en myöskään ollut valmis panostamaan niihin kovin paljoa. Mutta tiedättekö mitä? Tulevien uusien lasien ja lähestyvien tennarikelien fiiliksissä päätin tänään, että tästä lähtee panosta omaan pukeutumiseesi kausi. Ei enää jokapäiväisiä pelastajaneuleita vaan vaatteita joihin oikeasti haluaisin pukeutua ja jotka saavat oloni yhtä aikaa rennoksi sekä tyylikkääksi, sillä turha sitä kait on enää vain jäädä haikailemaan entisen minän perään, paljon helpompi on alkaa rakentaa uutta!

Täällä Keski-Suomessa on edelleen satanut lunta, viimeksi eilen, ja pakkasta on välillä ollut yli kymmenenkin astetta, joten ihan pian pääsen tuskin fiilistelemään kevättä uusissa lenkkareissa (jotka on kaiken lisäksi vielä hankkimatta). Siitäkin huolimatta omat ajatukset on alkaneet vahvasti siirtyä kevättä kohti, sillä lapsille on täytynyt hommata valtavat määrät kaikkea uutta. Molemmat on sopivasti kasvaneet ulos vanhoista vaatteistaan, ja kaiken lisäksi lasten päiväkodin lattia rikkoo ärsyttävyyteen saakka lasten housuja sillä tahdilla että Minealle saisi olla joka viikko ostamassa uusia leggareita rikkoutuneiden tilalle. En oikein tiedä mitä käyttöä keksisi kaikille noille housuille joissa on polvissa pienet reiät, onko teillä ideoita? Mitkään polvipaikat eivät tytölle varmastikaan kelpaa, mutta voisiko housuista keksiä jotain muuta, ehkä ommella pantoja tai pompuloita tai mitä tahansa helppoa ja hyödyllistä?

Huomenna lapset on lähdössä kavereiden kanssa virpomiskierrokselle, enkä voi sanoa sen juurikaan haittaavan että seuraava viikko on vain nelipäiväinen. Tuntuu toisaalta myös hassulta että jo parin kuukauden päästä mulla ja lapsilla alkaa kesälomat, Niko kun ei ole vielä ehtinyt pitää omaa talvilomaansakaan eikä kenestäkään meistä tunnu siltä että jaksisimme nyt aloittaa pihaprojektin suunnittelun ja heti perään itse urakan. Tänä vuonna on kuitenkin varmaa ettei meidän perhe tee yhtään aurinkolomaa mihinkään päin, vaan kaikki energia ja raha suunnataan pihan valmiiksi saamiseen niin ettei projekti veny monivuotiseksi.

6 Comments

 1. Mari 26 maaliskuun, 2018

  Ja sitten niitä asukuvia kiitos;) ! Olis tosi kiva nähdä tarkemmin tyyliäsi.

  Vastaa
  • Melina 26 maaliskuun, 2018

   Yritetään! :))

   Vastaa
 2. Nipa 27 maaliskuun, 2018

  HEIPPA! Olet joskus maininnut että olohuoneen mstto on k-raudasta, onko maton alapuolell mitään tarraa tai lappusta josta kävis ilmi maton nimi? Ois nimittäin ihan täydellinen!:)

  Vastaa
  • Melina 1 huhtikuun, 2018

   Nyt vihdoin muistin katsoa ja siellä lukee Julia ja värinä hopea. Koko on 200×290, materiaali 100% polyester. Toivottavasti löytyy näillä tiedoilla!

   Vastaa
 3. S 28 maaliskuun, 2018

  Hei, teillä on kaunis koti. ☺️ olen iskenyt silmäni tuohon harmaaseen taljaan. Mistä se on hankittu? Rentoa pääsiäistä teille?

  Vastaa
  • Melina 30 maaliskuun, 2018

   Kiitos tuhannesti! Talja on tilattu sellaisesta kaupasta kuin Biskophides. Heidän taljat on ekologisia, suomalaisia ja värjäämättömiä, joten suosittelen!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.