LOL Surprise synttärit

Helmikuussa meillä juhlittiin Nooan ritari-lohikäärme-juhlien lisäksi toisetkin juhlat, Minean LOL Surprise synttärit. Minea oli päättänyt teeman jo hyvissä ajoin etukäteen, mutta silti valmistelut jäi melko viime tippaan. Itse asiassa näin on käynyt melkein joka vuosi, yhdistä juhlista selvittyäni ei nimittäin ole kovin helppo alkaa samantien valmistelemaan seuraavia. Onneksi lapset eivät näitä huomaa, joten en ole itsekään jaksanut stressata asiasta sen enempää.

Synttäreiden värit olivat hyvin tyttömäiset, ruusukultaa ja vaaleanpunaista, ja koristelut olivat kaiken kaikkiaan aika maltilliset. Lainasin ystävältä LOL-viirin ja ikkunan eteen laitettiin kunnon kasa erilaisia ilmapalloja, joiden seassa yhtä tämän hetken lemppariani eli marmorikuvioituja palloja. Minea sai itse suunnitella vieraiden kanssa tehtävät leikit ja lopulta valitsi pullonpyörityksen, limbo-kisan sekä onginnan. Nykyään Minea tykkää olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä juhlia, joten olen antanut tytön hoitaa kaiken mahdollisen mistä hän vain innostuukaan.

Näissä juhlissa Minea päätti myös sen, mitä vieraille tarjotaan ja hän myös oli jonkun verran mukana toteuttamassa leipomisia. Kaverisynttäreillä tarjottiin kahdenlaista kakkua, tavallista täytekakkua vadelma- ja kinuskitäytteillä sekä jäätelökakkua (jonka kinuskikastike hieman jo alkoi tässä vaiheessa valumaan välistä). Sukulaisille ja muille aikuisille vieraille tarjolla oli enemmän myös suolaista puolta perinteisten popparien ja muiden lisäksi, tein myös toisen LOL kakun samoilla mansikka- ja kinuskitäytteillä. Uusi ihastukseni oli Kinuskikissan ohjeella tehty kreikkalainen voileipäkakku, jonka täytteet oli niin hyviä, että ajattelin joskus tehdä niitä pienten ruisnappien päälle!

Seuraavaksi meillä katetaan pöytä herkuilla varmaan tuossa pääsiäisenä ja vappuna. Vappubrunssit on aina olleet huippuja ja tänä vuonna aion jatkaa perinnettä järjestämällä jälleen jotain kivaa yhdessä ystävien kanssa.

4 Comments

 1. Eeka 21 maaliskuun, 2019

  Nuo kakut on kyllä niin hienoja, teetkö useamman kakkupohjan vai miten teet noin korkean? Aina ihailen tällaisia kakkuja, mutta en ole koskaan kokeillut tehdä. ? Ja joo, kyllähän googlestakin löytyy ohjeita, mutta mitenhän sinä teet?

  Vastaa
  • Melina 23 maaliskuun, 2019

   Kiitos! Käytän aina melko pieniä vuokia, tässäkin toisessa kakussa vain 16cm halkaisija. Kun on hyvä vuoka niin kakkupohja kyllä kypsyy vaikka onkin enemmän korkeutta kuin leveyttä. ☺️ Jos teen jotain erikoisempaa kuten tosi suklaista pohjaa niin silloin paistan kahdessa erässä. Rohkeasti vaan kokeilemaan!

   Vastaa
 2. Nora 9 kesäkuun, 2019

  Moikka! Upean näköiset juhlat ? onko mitään tietoa mistä tuo viiri on hankittu? meillä olis saman teeman juhlat viikonloppuna- mahdankohan löytää vastaavaa jostakin vielä. kiitos näistä inspiskuvista ?

  Vastaa
  • Melina 10 kesäkuun, 2019

   Kiitos! Viiri on osittain itse askarreltu eli HM myy tuollaista tähtiviiriä ja siihen on liimattu tulostetut lol-kuvat ☺️

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.