Arkista

Elämässä tapahtuu paljon juuri nyt. Ihan arkisia asioita mutta niin kivoja ja juuri sellaisia, joiden katson olevan panostamisen arvoisia. Kuten nyt vaikka oma hyvinvointi liikunnan muodossa. Vaikka kiire olisi kuinka kova, olen pitänyt kiinni kolmesta urheilupäivästä viikossa, sillä kokonaiskuvassa se lisää hyvää oloa ja katkaisee juuri sopivasti hektisenä päivänä paikasta toiseen juoksemisen. Ihan yhtä tärkeää on myös se, että lähtee lasten kanssa ulos tai rakentelee kotona legoilla, vaikka töitä riittäisi läpi yön tehtäväksi. Olen nimittäin huomannut, että loppujen lopuksi on tärkeää jollain tavalla osata olla kiinni hetkessä eikä aina ajatella sitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Kevään antaessa odottaa itseään näin kauan huomasin itselleni heränneen matkakuumeen. Ajattelin, että johonkin on päästävä ja äkkiä, mutta toisaalta kaikki pihahommat olisi aloitettava jo keväällä – ja niihin uppoaisi jokainen ylimääräinen euro. Niinpä ainut mahdollisuus oli suunnitella jotain riittävän edullista, ja koska Nikolla matkakuumetta ei ole juuri koskaan, päätimme lähteä reissuun tyttöporukalla. Juuri se kaipaamani irtiotto tähän Suomen ei-niin-keväiseen kevääseen!

Varaamamme matka ei onneksi ole ainut asia, jota odottaa nyt keväällä, vaan joka viikolle on tiedossa jotain kivaa ohjelmaa. Heti ensi viikolla lasten voimistelun kevätnäytös (jossa Nooakin esiintyy ensimmäistä kertaa elämässään!!) ja keskiviikkona vappu munkkeineen, tivoleineen ja brunsseineen. Millaisia vappuperinteitä teillä on?

3 Comments

 1. eeka 7 toukokuun, 2019

  Tärkeitä ajatuksia hetkessä elämisestä. Olipa mukava nähdä kotianne uusista kuvakulmista (itse en ole nähnyt aiemmin), kaunista! ? Jatkuuko teidän olohuone tuonne, jossa string hyllyt seinällä?

  Vastaa
  • Melina 9 toukokuun, 2019

   Meillä on tuossa olohuoneen vieressä tv-huone, josta nämä mustat string-hyllyt siis ovat. Seuraatko @minishowblogi instagramia? Siellä välillä näkyy stoorin puolella näitä paikkoja, jotka ei ehkä kuvissa tule samalla tavalla näkyviin.

   Vastaa
 2. eeka 9 toukokuun, 2019

  En seuraa instassa sivujasi, pyrin tietoisesti pitämään seurattavaa listaa suppeana, ettei se koukuta liikaa. Arvelinkin, että siellä varmasti kuvia enemmän.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.