Joululomalle

Eipä tässä muuta, mutta näillä kuvien nöpönassuilla alkaa huomenna joululoma! Aika lomaisalla fiiliksellä olen jo itsekin mennyt tämän viikon, ja jo nyt tuntuu siltä, että loma olisi alkanut meikäläiselläkin. Todellisuus tulee tosin olemaan se, että olen työhommissa vielä lauantainakin, mutta on eri asia tehdä töitä työpaikalla kuin kotona samalla kun voi ottaa vähän rennommin.

Joulun osalta valmistelut ei ole oikein edenneet mihinkään, mutta vanhempani tulevat huomenna pelastamaan tilanteen ja ottavat seuraavan kahden päivän ajan lasten viihdyttämisen vastuulleen. On aika luksusta saada kokkailla, leipoa ja siivota ilman että kukaan häiritsee. Näin valmistelut etenevätkin tehokkaammin, ja jää taas enemmän aikaa muuhunkin. Taitaa kuulkaas olla aika laittaa pari joululaulua soimaan, kääriä hihat ja alkaa hommiin!

6 Comments

 1. Muuttuva kotini Päivi S 21 joulukuun, 2017

  Kiva kun vanhemmat asuu lähellä ja voivat auttaa. Mie yritin toissa jouluna tehdä noita pieniä mökkejä kupin reunalle, ovat hauskoja…mulla tahto aina tulla liian iso aukko ja eivät pysyneet mukin reunassa oikein kiinni :(.

  Ihanaa joulun aikaa sinne koko perheelle <3

  Vastaa
  • Melina 22 joulukuun, 2017

   Mullakin tuli tuohon toiseen mökkiin aavistuksen liian pieni aukko, mutta sitä sai helposti veitsellä vähän kaiverrettua sopivammaksi. Mutta olihan noissa aika näpertäminen kaiken kaikkiaan! Saattaa jääsä ensi vuonna tekemättä hahah 😀
   Ihanaa joulua myös teille <3

   Vastaa
 2. Vivi 23 joulukuun, 2017

  Toivottavasti suurimmat jouluaskareet ovat jo tehtynä tai loppousuoralla! Tulin toivottamaan rauhaisaa Joulua! Kiitos aidoista teksteistä ja kauniista kuvista!

  Vastaa
  • Melina 23 joulukuun, 2017

   Vielä on muutamat hommat tehtävänä, mutta melko rennosti tässä onneksi jo mennään. 🙂 Lämmin kiitos sinulle ja samoin, mitä ihaninta joulua teille!

   Vastaa
 3. Aija 26 joulukuun, 2017

  Ihania kuvia! <3 mistä tuo Minean ihana neule on? <3

  Vastaa
  • Melina 27 joulukuun, 2017

   Kiitos Aija <3 Neule on Name itin 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.