Uusi matto lastenhuoneeseen

Heippa taas hieman pitkäksi venyneen tauon jälkeen! Täytyy myöntää että elämässä on pitänyt kiirettä niin ettei iltaisinkaan ole ehtinyt enää blogin pariin. Olen monenlaisessa touhussa mukana, ja näin vuoden alkuun on kasautunut paljon erilaisia palavereja ja pakollisia hoidettavia asioita. Itse asiassa juuri nytkin pitäisi vielä huomista varten tarkistaa muutama työasia, mutta päätin sen sijaan tulla tänne moikkaamaan – joskus on ihan ok siirtää velvollisuuksia ja keskittyä mieluisampiin asioihin.

Yksi hyvin mieluisa asia on esimerkiksi ollut katsella uutta mattoa Minean huoneeseen. Huone on ollut ilman mattoa jo pidemmän aikaa kun edellinen meni pilalle, mutta nyt olen ottanut asiakseni löytää sen perfect matchin. Entinen matto sopi huoneeseen todella kivasti, ja harkitsinkin samanlaisen ostamista, mutta toisaalta olisi kiva pitää huoneen tunnelma yhtä pehmeänä kuin mitä sw nyt on. Edellinen matto kun siis oli puhtaanvalkoinen mustilla salmiakkikuvioilla.

Yhdellä kauppareissulla mukaani jo tarttui Finarten luonnonvaalea villamatto sovitukseen, sillä se sattui olemaan käsittämättömän hyvässä alennuksessa. Matto oli kuitenkin liian pieni, mutta mielestäni se tyyliltään sopisi ihanasti huoneen sävymaailmaan? Harmillista tässä toki on se, että laadukkaat 2×3 metriä isot villamatot tuppaavat usein olemaan järjettömän kalliita, joskus voi jopa olla huomattavasti edullisempaa ostaa kaksi pienempää mattoa ja yhdistää ne yhdeksi isoksi.

Pohdinnat maton suhteen siis vielä jatkuvat, vapaa-ajan ongelmat toivottavasti eivät niinkään sillä joskus on ihan kiva viettää koko päivä kotonakin. Jos mieleesi tulee kaunis luonnonvalkoinen ja riittävän iso matto (mielellään tietenkin myös edullinen), joka voisi sopia tähän huoneeseen, niin vinkkaathan siitä minulle – olisi ainakin yksi hoidettava asia vähemmän.

4 Comments

 1. Pauliina 24 tammikuun, 2019

  Hei! Mattoasiassa en valitettavasti osaa auttaa, paitsi ehkä vm carpet hattara voisi toimia (vaikka ei villanatto eikä ehkä niin edullinenkaan) olekaan. Mutta sitä lähdin kyselemään, että mikä mahtaa olla tuo ihana vaaleanpunainen maalisävy tässä huoneessa?

  Vastaa
  • Melina 25 tammikuun, 2019

   Sävy on Tikkurilan neito 🙂

   Hattara olisi kyllä myös ihana vaihtoehto, mutta meillä on aulassa eli huoneen viereisessä tilassa vähän samantyylinen matto. En tiedä tulisiko sitten jo vähän liikaa samanlaisia mattoja, kun olkkarissakin on vielä vastaava harmaana..

   Vastaa
 2. Sonja 15 huhtikuun, 2021

  Mikä vaaleanpunaisen sävy tuossa seinässä on

  Vastaa
  • Melina 1 toukokuun, 2021

   Se on Tikkurilan neito ☺️

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.