Reissu lähestyy!

Meidän tyttöjen reissu jo lähestyy kovaa vauhtia, sillä ylihuomenna heitetään matkalaukut auton takakonttiin ja ajellaan Helsinki-Vantaan lentokentälle Minean ja naapurin Katjan ja Katjan tytön kanssa. Sieltä lento lähtee iltapäivällä kohti Prahaa ja muutaman tunnin päästä jo olemmekin meille varatussa Air bnb -asunnossa aivan Prahan keskustassa.

Pyörittelin koko kevään mielessäni ajatusta jostain pienestä reissusta, ja lopulta kaupunkiloma tuntui sopivimmalta näin muutama viikko ennen kesää ja pidempää lomaa. Nyt h-hetken ollessa jo näin lähellä, olen huomannut ettei tämä ajankohta ole töiden kannalta ehkä se paras mahdollinen, sillä kiire tuntuu vain lisääntyvän loppua kohti. Laukut odottaa edelleen varastossa, Minean passi r-kioskilla ja kaikki ne valmistelut, jotka kuvittelin tässä vaiheessa jo tehneeni, jäävät huomiselle illalle. Toisaalta ehkä juuri tämä kiireen katkaiseminen onkin se, mitä tähän hetkeen eniten kaipaan. Kokemuksesta kun tiedän, että lentokoneen noustessa ilmaan unohdan kaiken sen, mikä kotona ja töissä odottaa tekemättömänä.

Joitakin Praha-vinkkejä olen ehtinyt kuitenkin kaiken tämän härdellin keskellä kaivella, mutta koska enempi on parempi, otetaan niitä edelleen innolla vastaan. Niinpä siis, jos olet joskus kyseisessä kaupungissa käynyt, niin jaa parhaat tärpit lapsireissaajan näkökulmasta myös meille! Suunnitelmissa on tällä hetkellä ainakin eläintarha ja ehkäpä myös vesipuisto, jos sääennusteet pitävät paikkansa ja kahtena päivänä neljästä tiedossa on vesisadetta.

4 Comments

 1. Meiju 10 toukokuun, 2019

  Olen käynyt kaksi kertaa, enkä silti oikein osaa antaa mitään hyviä tipsejä, kun mulla oli molemmilla reissuilla vain hitunen vapaa-aikaa, mutta sen sanon, että Praha on super kaunis kaupunki ja pesee esimerkiksi Pariisin mennen tullen ! eli täykky valinta kaupunkilomalle! Joki ja sen rannat on kauniita ja esimerkiksi jokiristeilyllä viihtyisi varmasti lapsetkin. Samassa näkee maisemia. Ihanaa reissua! Saman ammatin kanssa samat kevätkiireet menossa, mutta kohta loma! ?

  Vastaa
  • Melina 13 toukokuun, 2019

   Kaunista täällä todella on! Mihin tahansakin katsoo, näkee upeita vanhoja rakennuksia. Jokiristeily kuulostaa kivalta ??

   Vastaa
 2. Petra 13 toukokuun, 2019

  Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! 🙂

  Vastaa
  • Melina 14 toukokuun, 2019

   Kiitos!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.