PompDeLuxin uutta

Oletteko jo ehtineet tutustua uusimpaan PompDeLuxin mallistoon? Itse olen käynyt joka vuosi kutsuilla, tai pitänyt kutsut meillä, ja tänäkin vuonna tein pienen tilauksen Essin luona. Tällä kertaa tilasin vain välttämättömimmät ja ainoastaan Minealle, sillä poikien mallistosta ei tänä syksynä tuntunut löytyvän oikein mitään erityisen kivaa. Perustrikoita ja pehmeitä farkkuja olisin voinut Nooalle tilata, mutta kun niille ei ole juuri nyt tarvetta, niin jätin poikien vaatteet aleostoksiin.

Jos poikien mallisto ei niinkään säväyttänyt, niin tyttöjen puolella taas olisi ollut enemmänkin hankittavaa. Erityisesti pienten tyttöjen vaatteet olivat syötävän suloisia ja muistuttivat aika paljonkin sitä vanhaa Pomppia mitä muutamia vuosia sitten myytiin suurella suosiolla. Vanhempia mallistoja muistutti myös isojen tyttöjen kerroksellinen tyllimekko, josta tilasin Minealle vaaleanvioletin valmiiksi odottelemaan helmikuun synttäreitä. Olen aina ollut sitä mieltä, että Pompilta löytyy ehdottomasti parhaat tyllimekot ja -hameet hinta-laatu-suhteeltaan!

Sama juttu on muuten myös ulkovaatteiden kanssa. Hinta on puolet halvempi kuin muiden merkkien tekniset toppavaatteet ja ulkonäkö on ihanan tyttömäinen. Minealta puuttui haalari tulevalle talvelle, ja sopivasti kun tytön lempiväreihin kuuluu violetti, niin tilasin myös tämän haalarin ja hanskat. Tiedoksi muuten toppaa tilaaville, että koot on aavistuksen reiluja ennemmin kuin nafteja. Minea on noin 120cm pitkä (ellei jopa vähän ylikin), ja haalari on 122cm ja hanskat 110/116cm.

Vielä menee toivottavasti hetki ennen kuin toppavaatteille on käyttöä, mutta kerrankin olen ajoissa liikkeellä, ja molemmilla lapsilla on talvivaatteet kunnossa. Nooalle ei tarvinnut ostaa mitään uutta, kun Minean vanhat haalarit ja takit menevät nyt Nooalle – myöskin jatkossa siltä osin kuin väriensä puolesta pojalle sopivat.

8 Comments

 1. Henrika 30 syyskuun, 2017

  Kiva lukea lastenvaatejuttuja :)! Toivon niitä lisääkin. Olin sun kanssa yhtä aikaa äitiyslomalla ja osin sun kautta innostuin neidin vaatteista itsekin 🙂 kiinnostaisi lukea millainen ”periaate” sulla tällä hetkellä on lastenvaatteiden hankinnan suhteen ja onko se muuttunut noista parin vuoden takaisista ajoista. Oma intoni tytön vaatteiden hankintaan on vähän laantunut kun vaatteet menee jo 2,5-vuotiaalla tosi pitkään.

  Vastaa
  • Melina 30 syyskuun, 2017

   Tosi ihana kuulla jos oon voinut toimia inspiraationa! Vieläkin aika samalla ajatuksella lastenvaatteet tulee ostettua, mutta varsinkin Minealle ostan aika harvoin enää mitään juurikin siksi, että samat vaatteet menee piiiitkään. Minea on myös tosi tarkka siitä, mitä laittaa päälleen, harvat rodinit esim edes kelpaa tytölle.

   Vastaa
 2. Housut etsinnässä 30 syyskuun, 2017

  Kaunis mekko ja haalari. Onko pompilla toppahousuja myynnissä? Katsoin nettisivuja enkä saanut selvää. Meillä tarve toppahousuille.

  Vastaa
  • Melina 30 syyskuun, 2017

   Löytyy sieltä myös toppahousuja! Pompin nettisivut on vaan aika huonot, ellei sitten kaikki housut ole jo loppuunmyytyjä.

   Vastaa
 3. Jenni 30 syyskuun, 2017

  Onpa nätti tuo haalari! <3 Ja pipo myös, mistä se on? Meillä kans ekaa kertaa testataan pompin toppaa, saas nähdä miten housut kestää tokaluokkalaisen pojan menoa 😀

  Vastaa
  • Melina 30 syyskuun, 2017

   Teillä ne sitten tuleekin oikein kunnon testiin, ainakin mitä olen kuullut ystäväni ekaluokkalaisen pojan housunkulutuksesta! 😀 Meillä on aiemmin ollut välikausivaatteita pompilta ja ne on ainakin kestänyt. Viime vuoden Molot taas oli aika huonoa laatua, joten luotto on nyt kova.
   Pipo on Tommy Hilfigerin. Se on oikeasti mun pipo, mutta menee hyvin myös Minealla 🙂

   Vastaa
 4. Elina 30 syyskuun, 2017

  Ihana tyllimekko! Mä en ole tilannnut mitään tänä syksynä Pompilta (ehkä kutsuilta olisi tullut tilattua, kun näkee vaatteet livenä). Kaunis tuo haalarikin!

  Vastaa
  • Melina 1 lokakuun, 2017

   Kannattaa katsoa mitä sieltä löytyy! Musta tää tän vuoden mekko on ihanampi kuin mitä on ollut pitkään aikaan. Tykkään erityisesti noista röyhelökerroksista!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.