PIKAMOI JA SAA TOIVOA!

PIC1

Jee jee, täällä ollaan uudessa osoitteessa!! Vielä on muutamat säädöt kesken, mutta en malttanut olla tulematta sanomaan moikat kaikille! Koitettiin Minean kanssa tehdä jopa blogin ihkaensimmäistä videotervehdystä teille, mutta koko homma meni joka yrityksellä pieleen, kun joko mä unohdin mitä halusin sanoa tai Minean jutut meni pissakakkatasolle.. Se siitä ideasta tällä kertaa, joka tapauksessa halusin kertoa että oon niin innoissani kaikesta tästä uudesta, että voisin viettää seuraavat päivät ja viikot kuvaten blogia varten ja kirjoittaen uusia postauksia. Mieleni tekisi jakaa teille ihan kaikki mitä päähän milloinkin juolahtaa, ihan vaan kirjoittaa vaikka siitä kuinka kiva että ootte siellä tai miten ihanaa on se että perjantaina alkaa joululoma ja saan enemmän aikaa blogille. Uusi bannerikin on tekeillä, profiilikuva menee vaihtoon, mutta nyt jo voin sanoa että suorastaan rakastan tätä uutta ulkomuotoa, riittävän isoja kuvia ihan erityisesti. Iiiiik, sanoinko jo että mä oon superinnoissani?!!

Onko tänne ehtinyt löytää jo joku uusikin lukija? Huomenna tulen vielä kirjoittelemaan pidemmästi siitä kuka mä olen ja millaisista jutuista blogissa yleensä höpistään, mutta nyt teillä olisi mahdollisuus toivoa! Millaisia juttuja sä haluaisit jatkossa täältä löytää, mennäänkö täysin samalla linjalla vai olisiko jostain kiva lukea vähän enemmän tai vähemmän? Raskausjuttuja, asuja, Minean kuulumisia, arkipäiviä, parisuhdetta, ruokaa ja leivontaa, mielipiteitä, mitä vaan? Eikun toiveet kommenttiboksiin ja huomiseen!

0 Comments

 1. jenni 16 joulukuun, 2014

  Jatka vaan samalla linjalla, raskausjutut, Minean (ja äidin) vaatteet ja arkikuulumiset kiinnostaa erityisesti 🙂

  Vastaa
  • Melina 17 joulukuun, 2014

   Kiva kuulla että nykyisissä aiheissa riittää luettavaa!!

   Vastaa
 2. annastiina 16 joulukuun, 2014

  Uusi lukija ilmoittautuu! Tosin instagramissa olen seurannut sinua jo tovin, kaikki aiheet kiinnostaa ja erityisesti kuvat ovat blogeissa mielenkiintoisimpia! -suht.nuori lukija

  Vastaa
  • Melina 17 joulukuun, 2014

   Mahtava homma että oot löytänyt tänne blogiinkin!

   Vastaa
 3. sensei 17 joulukuun, 2014

  Raskausjutut ja Minean kuulumiset kiinnostaa 🙂 Sekä ihan perusarki jututkin! Vauvakuumetta pukkaa kohta itelle 😉 vaikka oma pikkunen kohta 6kk, mut ei se oo enää pikkuvauva vaan kasvanut jo niin isoks vauvaks <3

  Vastaa
  • Melina 17 joulukuun, 2014

   Voi ei, muakin pelottaa että raskauskuume iskee heti uudestaan vaikka ollaankin mietitty että tää olis nyt meiän viimeinen! Pienet vaan kasvaa liian nopeesti!

   Vastaa
 4. Tiina/Fit Fat Mama 18 joulukuun, 2014

  Mielipidejutut kiinnostaa! Tykkään iteki kirjottaa niitä -ja myös lukea muiden blogeista :)!

  Vastaa
  • Melina 20 joulukuun, 2014

   Sama täällä, ne on kivoja muittenkin blogeissa vieläpä jos mukana on inspiroivia kuvia!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.