Mielikuvituksellisia leluja, joista sisustajakin tykkää!

*postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä BR-lelujen kanssa

Katsokaahan mitä uutuuksia meidän lastenhuoneesta löytyy! Ihania, iloisen värikkäitä puuleluja, joista on innoissaan niin lapset kuin vanhemmatkin. Materiaalina kestävä ja tyylikäs puu, leluissa kekseliäät toiminnot lapsen kehitystä tukemaan ja leikit, jotka jaksaa innostaa uudelleen ja uudelleen – me tykätään!

brlelut IMG011 brlelut IMG010

Nämä BR-lelujen ilahduttavat puulelut on meille jo toinen tuttavuus BR-lelujen omista lelusarjoista. Ennestään meiltä löytyy muutamia kylpyleluja kuten puuhapiste saunan ovessa, hauska kalastuspakkaus, jonka voi kiinnittää vaikka ammeen reunaan ja vaahtomuovitarrat, joita voi ”liimailla” vedellä kaakeleihin tai saunan oveen – ehkä muistattekin tämän postauksen kylpyleluista?. Vaikka meidänkin lapsilla on ikäeroa kolme vuotta, innostuu molemmat kylvyssä leikkimään näillä leluilla ihan yhtä innoissaan eikä vedellä roiskimiselle tunnu millään tulevan loppua. Kalastaminen on vielä aavistuksen hankalaa Nooalle, mutta puuhapisteestä tykkää kummatkin, ja kylpyhelistimistä on ollut pitkäikäistä iloa aluksi ”kuivan maan” leluina ja nyt kylvyssä. Nooalle ja Minealle on kylpeminen jo itsessään yksi lempipuuhista, hauskoilla leluilla höystettynä siitä tulee entistäkin kivempaa.

brlelut IMG008 brlelut IMG007

BR-lelujen omasta lelusarjasta löytyy kylpy- ja puulelut niin vauvoille (0-1 vuotta) kuin taaperoillekin (1-3 vuotta). Lelut on suunniteltu niin, että ne kulkevat lapsen kehityksessä mukana aivan vauvakuukausista lähtien innostaen mielikuvituksellisiin leikkeihin ja tukien lapsen kehityksen eri osa-alueita. Ensimmäisten vuosiensa aikana lapsi kehittyy hurjaa vauhtia tärkeiden taitojen osalta kuten oppiminen, motoriset taidot ja luovuus, joten BR:n lelusarja on suunnattu nimenomaan näihin tärkeisiin ensimmäisiin vuosiin. Jokaiseen BR-leluun on merkitty, mitä kehityksen osa-aluetta leikki erityisesti vahvistaa – esimerkiksi meidän puisen palloradan kerrotaan tukevan taaperon fyysistä kehitystä ja osittain myös oppimista ja luovaa ajattelua. Onhan se aika mahtavaa tietää, että kaikkien barbien ja angry birdsien joukosta meiltä nyt löytyy myös leluja, joiden kehittelyssä on ihan oikeasti mietitty myös lapsen kasvua ja sen tukemista! Ja tiedättekö mitä? Kaikilla BR:n omilla leluilla on tyytyväisyystakuu, joka takaa sen ettei turhia leluja pääse kertymään lelukaapin nurkkaan. Jopa avatunkin lelupakkauksen voi nimittäin käydä 14 vuorokauden sisällä vaihtamassa toiseen leluun, jos ostos ei ollutkaan nappivalinta.

brlelut IMG006 brlelut IMG005

Mä luulen, että monet vanhemmat tuskastelee jo nyt liian suuren lelumäärän kanssa, meillä se on korostunut etenkin nyt muuton alla, kun tavaraa pitäisi pakkailla muuttolaatikoihin ja samalla olisi hyvä karsia kaikki ylimääräinen. Niinpä päätin jo joku aika sitten, että jatkossa leluissa panostetaan laatuun määrän sijasta, ja säilytystilan vähyyden vuoksi hankitaan enimmäkseen leluja, jotka ovat riittävän tyylikkäitä olemaan lastenhuoneen lattialla tai esillä avohyllyllä vaikka koko ajan. Kaikki BR-puulelut täyttävät nämä kriteerit, sillä ne on valmistettu ekologisesta, kestävästä puusta ja ovat helposti rikki meneviä muovileluja myös huomattavasti tyylikkäämpiä! Innostuin asiasta itse asiassa niinkin paljon, että nyt meillä on lähes puolet nykyisistä leluista lähdössä kierrätykseen ja hankintalistalle puolestaan pääsivät ainakin kaupunkipalikat, pinottavat voileivät kauppa- ja ravintolaleikkeihin sekä ihastuttavat paloasema ja parkkitalo Nooalle.

brlelut IMG004 brlelut IMG003 brlelut IMG002

Tällä hetkellä meillä on leikeissä ollut puinen ”autorata”, Nooan arkki söpöine eläimineen, ksylofoni ja kauppa jonka mukana tulee kivoja puisia herkkuja ja rahoja. Kaikki on olleet ahkerassa käytössä, mutta selkeiksi suosikeiksi on nousseet kassakone ja ksylofoni, jotka löytävät lasten leikkeihin päivittäin. Autoradalta Nooa laittaa huristelemaan kaiken minkä käsiinsä vain löytää, ja kassaleikeissä lapset kilpailee siitä, kumman vuoro on istua myyjän paikalla. Aika hellyyttävää on myös katsoa, kuinka Nooa pimputtelee omia säveliään ksylofonilla ja koittaa samalla laulaa mukana, vaikka ei juuri muuta osaakaan kuin pitkän aaaaaaaan. Jokainen tyylillään ja omien taitojensa mukaan, sehän se juuri on ideanakin näissä kehitystä tukevissa leluissa!

Ensi keväänä ajattelin sisustaa Nooan tulevan huoneen näillä veikeillä puuleluilla, ja Minean huone täyttyköön erilaisilla lego friendseillä sun muilla isomman tytön tavaroilla. Luulen, että leikkimökkiinkin saadaan aika kiva kauppa aikaan, kun kerään sinne kassakoneen lisäksi kaikenlaisia puisia syötäviä ja kodinkoneita, kuten kahvinkeittimet ja leivänpaahtimet. Värimaailmaakaan ei tarvitse erikseen suunnitella, kun värikkäistä leluista saa varmasti sitä kaivattua piristystä kokonaisilmeeseen, ja kun tyylipisteistä ei ole tingitty niin enää ei niin haittaakaan vaikka lelut joskus kulekutuisivat sinne olkkarinkin puolelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.