luukku 1: ihanimmat joulukoristeet

Joulukuu ja kalenterin ensimmäinen luukku. Seuraavat 24 päivää on tiedossa jouluisia kuvia, diy-ideoita, leipomista, yllätyksiä, puuhailua ja paljon joulumieltä! Toivottavasti pysytte mukana joka päivä!

Tänään luukun takaa paljastuu haaste, joka on odottanut toteutustaan jo hyvän tovin! Haasteen sain Annikalta (ja ehkä joltain muultakin?), ja tarkoituksena oli esitellä oma lempijoulukoriste sekä linkittää postaus Annikan Karkkipurkki-blogiin.

Valitsin yhden sijaan kaksi, toinen niistä itse tehty viimevuotinen ja toinen uusi Putiikkipäivänä ostettu. Pentikillä käydessämme mukaani lähti tämä kaunis lasipallo kuuseen, sillä siinä on jotain niin ihanan herkkää ja tunnelmallista. Useampaa en raaskinut ostaa, mutta yksi erilainen ja vähän näyttävimpi koriste toimii kuusessa varmasti ihan loistavasti! Kaikki muu kun tulee todennäköisesti olemaan tänä vuonna omatekemää :).

Toisena lempparina kuvasin kuusikolmikon, jonka tein viime jouluna pöytäkoristeeksi. Älyttömän helpot, muunneltavat ja katseen kiinnittävät kuuset, jotka kieputtelin valmiiksi hetkessä. Jos innostut itekin askartelemaan niin näihin tarviit styrox-kartion pohjaksi (halutussa koossa), johon liimataan pieniä pisaroita sinne tänne matkan varrelle ja lempilankaa kieputellaan kartion peitoksi alhaalta ylös. Mä käytin Novitan lankoja, joista tuo pörröisin taisi olla viime vuoden sesonkituote, mutta vastaavia löytyy varmasti tänäkin vuonna. Lopuksi viimeistelin kaksi kuusta liimaamalla toiseen Swarovski-kristalleja ja toiseen pieniä valkoisia helmiä. Onnistuu keneltä tahansa :)!

0 Comments

 1. Seija 1 joulukuun, 2013

  Tätä niin innolla odotin! <3 Ja ihana ensimmäinen luukku avautuikin! :-)Tosi kauniita koristeita ja eittämäti lemppareita, ihanan erilaisia ja persoonallisia, pidän todella paljon! :-)Mukavaa adventti iltaa! <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 joulukuun, 2013

   Kiitos ihana Seija <3!Nää koristeet on kyllä justiinsa siitä ihania ettei oo tusinatavaraa. Eikä kovin paljon punasta joulua näy meillä vaan ennemmin valkoista, hopeaa ja tänä vuonna lisäksi mustaa!

   Vastaa
 2. Kanneli 1 joulukuun, 2013

  Suloiset nuo kuuset ja lasipallokin aivan ihana:)

  Vastaa
 3. rouva S / Sievin Koti 1 joulukuun, 2013

  Kiva idea tuo joulukalenteri. 🙂 Toivottavasti kuvauskurssi oli antoisa, vaikka hyvinhän sä olet kuvannut niin nyt, kuin aiemminkin. Kivaa joulukuuta teille!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 joulukuun, 2013

   Kuvauskurssilta sain kyllä parikin tosi hyvää vinkkiä, vaikka samalla kun tieto kasvoi niin kasvoi myös tuskastuminen :). Ja nyt pitäisi pistää koko kamerakalusto uusiks!

   Vastaa
  • rouva S / Sievin Koti 3 joulukuun, 2013

   Hehee. Tuo on kyllä yleinen ongelma, että kuvauskurssit tulevat tosi kalliiksi kaikkien hankintojen myötä. 😀 Itse tässä haaveilen tuon minijärkkärin rungon uusimista ja mietin, että uskaltaisiko laittaa siihen jopa 700e vai jatkaako nykyisellä..hmmhmm.

   Vastaa
 4. T 1 joulukuun, 2013

  Aivan ihanat nuo kuuset ja lasipallo myös! Tuollasia kuusia olis helppo askarrella lastenkin kans!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 joulukuun, 2013

   Lapsiltakin onnistuu tää askartelu ihan varmana! Mitä pörröisempi lanka niin sitä vähemmän pienet virheet näkyy :).

   Vastaa
 5. Annika /Karkkipurkki 2 joulukuun, 2013

  Aivan ihana tuo lasipallo! Oon vastaavia ihastellut, mutten ole meille uskaltanut ostaa, kun meno on välillä melko vauhdikasta 😀 Kiva idea nuo kuuset 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 joulukuun, 2013

   Saapa nähdä onko tämäkään meillä ehjänä enää joulun jälkeen.. Siks juurikin raaskin ostaa vaan yhden :).

   Vastaa
 6. Emilia 2 joulukuun, 2013

  Ihania koristeita, tosi kiva idea noi kuuset! Mukavaa joulukuun alkua 🙂

  Vastaa
 7. Ihania kuusia! 🙂

  Vastaa
 8. Miia - Sweet Living 5 joulukuun, 2013

  Nuo kuuset on kyllä ihanat! Meilläkin on vielä se hopeanauhasta tehty tallella, ja varmaan pääsee esille tänäkin vuonna.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Ne joulunauhasta tehdyt on myös ihania bling bling versioita näistä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.