koko perheen olympialaiset

Oonkohan mä muistanut jo sanoa, että Minealla on tosi kiva hoitotäti :)? No, näin se joka tapauksessa on, sillä hoitotäti vaikuttaa ihanan innostuneelta työstään ja jaksaa keksiä ties mitä kivaa puuhaa hoitolapsille. Vaikea mun on sanoa kuuluuko puuhastelut, kuten marjaretket, musatuokiot, jumpat, tulevat joululaulelmat ym. joka hoitopaikkaan, mutta me ollaan tykätty Minean hoitopaikasta oikein paljon!

Tärkeintähän on se, että Minea viihtyy onneksi hoidossa hyvin, ja vaikka joinakin aamuina tyttö ilmoittaa ”äiti hoitaa kotona” niin hyvillä mielin hoitoon on kuitenkin jääty. Eilen oli ihan erityinen päivä niin lapsille kuin vanhemmillekin, kun Minean hoitaja yhdessä toisen hoitajan kanssa järjesti lasten ja vanhempien olympialaiset.

Olympialaisissa oli monen monta lajia pallonkuljetuksesta pussihyppelyyn, ja lopuksi kaikki palkittiin herkuilla ja tietenkin asiaankuuluvasti mitaleilla ja pokaaleilla :). Lapsilla oli huisin hauskaa, eikä tylsää ollut meillä vanhemmillakaan, sillä me mieheni kanssa saatiin ainakin nauraa Minean lajikokeiluille ja yleiselle säheltämiselle :). Välillä ihan yllättää se, kuinka taitava 1,5-vuotiaskin voi liikunnallisesti olla ja miten paljon voikaan osata ihan itse, jos lapselle antaa mahdollisuuden yrittää. Tosin useimmiten pääsee helpommalla, jos puolitoistavuotias ei ihan aina saa itse pukea tai osallistua ihan kaikkeen ruoanlaittoon ;)!

Pohdiskelin juurikin toissaviikolla, kuinka olisi kiva käydä Minean kanssa yhdessä jossain lapsijumpassa keväällä, mutta en oikein tiedä millaisia vaihtoehtoja on tarjolla näin pienille..? Onko teillä kokemusta jumpista? Ja jos on niin hyviä vai huonoja?

0 Comments

 1. Tessa/ Elämäni peili 11 lokakuun, 2013

  Ihana pikku urheilija:)

  Vastaa
 2. Lefa 12 lokakuun, 2013

  Spöp tuleva olympiavoittaja! Laji vaan pitää vielä valita. Kummitäti menee huomenna puolimaratonille, olisko juoksu hyvä? tai ehkäpä se surffi 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 lokakuun, 2013

   Tai ehkä kuitenkin tennis tai golf niin on paremmat mahdollisuudet elättää ittensä ;)..

   Vastaa
 3. Laura 12 lokakuun, 2013

  Teidän hoitotäti kuulostaa aika mahtavalta <3. Itse olen kuullut nimenomaan perhepäivähoitajista kommentteja laidasta laitaan: toisaalta tuntuu olevan näitä aktiivisia järjestäjiä, mutta toisaalta esimerkiksi kaverin lapsen hoitopaikassa ei taas edes ulkoilla joka päivä, jos sää on vähän pilvisempi.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 lokakuun, 2013

   Kuulostaa aika hurjalta toi ulkoiluasia! Mut ehkä tosiaan voi sanoa että meillä on käynyt hyvä tuuri!

   Vastaa
 4. Johanna 12 lokakuun, 2013

  Ihana tuo kuva jossa Minea pussaa mitalia. :DMinä kävin vanhimman poikani kanssa muksujumpassa kun hän oli noin Minean ikäinen. Meillä oli tosi hauskaa!:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 lokakuun, 2013

   Muksujumppa kuulostaa just sellaiselta mitä mäkin haluaisin! Täytyy selvitellä löytyykö täältä jotain vastaavaa.

   Vastaa
 5. Marianne 12 lokakuun, 2013

  Ihana tuo Minean takki! Mä meinasin keväällä ostaa Emilialle juuri tuon saman, mutta päädyinkin siihen mekkomalliseen Hilma-takkiin Reimalta. Me ollaan nyt tänä syksynä käyty Emilian kanssa vanhempi-lapsi jumpassa ja ollaan kyllä tykätty. Emilia muistelee leikkejä ja lauluja kotonakin ja jumppaan on lähdössä aina innoissaan, usein sellaisena päivänäkin kun jumppaa ei edes ole! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 lokakuun, 2013

   Se teiänkin takki on tosi kaunis! Mua vähän huvitti kun Minean väliksusihaalarissakin on kukkakuviota, mut kai mulla oli joku kukkakausi viime keväänä :).Jotain jumppaa siis täälläkin järjestetään! Pitää ottaa selvää jo nyt että päästään kevään ryhmään. Vai onko sama ryhmä noissa koko vuoden?

   Vastaa
  • Marianne 15 lokakuun, 2013

   Me ollaan käyty Viitajyvällä ja tuo jumppa on aina lukukausi kerrallaan. Eli alkuvuodesta alkaa taas uusi ryhmä, mutta varmaan osa jatkaa siinä samassa, kuten varmaan mekin 🙂 Ilmoittautumiset on varmaan joskus marras-joulukuussa 🙂

   Vastaa
 6. Jenni / Juhlahuuma 13 lokakuun, 2013

  Oi ihanuus!! Tuo mitallille annettu pusu -kuva on IHANA!!! Tuollaiset päivät on parhautta, ihana hoitotäti!! 🙂

  Vastaa
 7. Laura, Lillalove 16 lokakuun, 2013

  Me käytiin vauvajumpassa tossa paikallisessa seurassa, mutta mutta..

  Vastaa
  • Melina / Minishow 16 lokakuun, 2013

   Mitä mutta?! Nyt kiinnostaa kauheesti :)! Pitäis joskus taas treffaillakin..tällä viikolla ois mulla ainakin aikaa :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.