Askarteluilta

Meikäläinen on tästä ihan kohta hipsimässä naapuriin askartelemaan meidän hölkkäporukkalaisten kanssa. Arvaatteko ehkä mitä näistä matskuista voisi saada aikaan?

On ollut suorastaan huikeaa muuttaa uudelle asuinalueelle, sillä tällaisella alueella jolla tontit jaettiin lapsiperheet etusijalla, asuu lähes joka talossa nuorempia lapsia – ja sen myötä myös suunnilleen itseni ikäisiä äitejä. Kuluneen vuoden aikana olemme istuneet iltaa ties missä merkeissä, joulun aikaan teimme himmeleitä, syksyllä juhlimme kympin lenkkiä ja välillä olemme kokoontuneet isommalla porukalla ihan muuten vaan. Parasta on se, että naapurista löytyy aina seuraa ja innokkaita osallistujia, oli aiheena melkein mikä tahansa. Keväälle olemme suunnitelleet kuntoprojektia, syksylle ehkäpä puolimaratonia ja tuskin tämä ilta jää vuoden viimeiseksi askarteluillaksikaan. Naapurustosta löytyy aina seuraa myös arki-iltaisin, eli silloin kun illat on lyhyitä ja liikkuminen omaa pihaa kauemmas ei juurikaan houkuttele. Aikoinaan tontteja etsiessämme toivoimme aktiivista ja nuorekasta naapurustoa, mutta nyt jälkikäteen tuntuu siltä että saimmekin aika paljon enemmän – nimittäin joukon hyviä uusia ystäviä.

4 Comments

 1. Nimetön 3 helmikuun, 2018

  Oisko unisieppari? Ihana kuulla, että naapurissa on samanhenkistä porukkaa!

  Vastaa
  • Melina 3 helmikuun, 2018

   Oikein arvattu! 🙂 Elämä tuntuu kieltämättä ihanan helpolta kun omasta naapurustosta saa aina apua, seuraa, tsemppausta ja ymmärrystä <3

   Vastaa
 2. Ansee 3 helmikuun, 2018

  Unisieppareita tietty! Laitahan kuvia lopputuloksesta?

  Vastaa
  • Melina 3 helmikuun, 2018

   Joo juurikin niitä! 🙂 Täytyypä laittaa kuvia kunhan saan vielä tehtyä loppuun molemmat aloittamani siepparit.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.