Hillittyä joulun tunnelmaa

*kaupallinen yhteistyö Keskimaan kanssa

Vähitellen joulu on alkanut näkyä kotimme sisustuksessa niin, että sinne tänne on ilmestynyt paperitähtiä, kynttilöitä, havuja, paperisia koristeita, taljoja ja koreja. Vaikka minusta ei mitään sesonkisisustajaa saisikaan, näkyy vuodenajat meidän kotona pieninä sävymaailman muutoksina ja talvisin etenkin kerroksellisuuden lisäyksenä. Talvella huomaan kaipaavani hieman lämpimämpää tunnelmaa ja tähän taljat, viltit ja materiaalina kori sopivat mitä parhaiten.

Tänä vuonna meidän joulun värejä ovat ruskea, viininpunainen, kulta ja beige. Punaista lukuun ottamatta samat värit löytyvät kotoamme jo ennestäänkin, joten kovin moni joulun esineistä ei ole sellainen etteikö se saisi jäädä paikalleen vielä tammikuusta eteenpäinkin – ekologista ja estää turhan tavaran kertymisen kaappeihin. Yksi tämän hetken lemppareistani meidän talvisisustuksessa on tuo kuvissa näkyvä punosrahi Finnmarin valikoimasta. Se sopii tyyliltään niin monenlaiseen tilaan olohuoneesta makuuhuoneeseen, ja kaiken lisäksi hintakin on enemmän kuin kohtuullinen (alle 40€!).

Omaan makuuni täydellisiä joulukoristeita ovat myös nämä yllä olevat. Maljakkoon kävin taittamassa lähimetsästä kuukausia hyvänä kestävän risun ja kuuseen hankitut paperikoristeet pääsivät oksille odottelemaan oikeaa kuusta. Maljakon ja rahin lisäksi myös sarvipää sekä marmorijalkainen kynttilänpidike löytyi Finnmarin valikoimasta, Palokan ABC:n myymälästä.

Puiselle Woodnotesin pikkupöydälle löysi tiensä upea Finnmarin pallomaljakko ja yllätys yllätys, pikkuruinen punottu kori. Taidan olla vähän hulluna Finnmarilta löytämiini koreihin, sillä tälläkin hetkellä niitä on meillä esillä yhteensä kolme. Jouluksi aion täyttää korit itse tehdyillä pipareilla ja erilaisilla kotikeittiössä valmistuvilla helpoilla herkuilla, ehkä maljakkokin saa jonkun jouluisen leikkokukkakimpun täytteekseen. Myös viimevuotisessa kimpussa oli tummia sävyjä yhdistettynä kultaan, joten taidan pysytellä melko samoilla linjoilla tänäkin vuonna. Mitä sitä turhaan vaihtamaan hyväksi todettua, sisustuksessa yleensäkin ajaton ja kestävä on useimmiten se paras vaihtoehto.

Vinkkinä kaikille Keskimaan alueella asuville, että omasta S-mobiilistanne löydätte Finnmarin myymälään alennuskupongin, jota ei kannata jättää käyttämättä! Kuponkia näyttämällä saa 5€:n alennuksen ostaessaan 20€:lla aina tämän vuoden loppuun saakka. Oma lähin Finnmarin myymäläni on Palokan ABC:n myymälä, jonka valikoimasta löytyy muun muassa kaikki nämä postauksen ihanuudet sekä paljon muuta kaunista kodin sisustukseen. Muut myymälät löydät Finnmarin netistä.

7 Comments

 1. Jessica 6 joulukuun, 2018

  Haluatko kertoa mistä olet löytänyt noin kauniita (sisustukseen sopivia:)) karkkitankoja?

  Vastaa
  • Melina 6 joulukuun, 2018

   Hmmm, jos oikein muistan niin taisin napata nämä Kärkkäiseltä ostoskoriin. Maistuvatkin paremmalle kuin ne perinteiset polka-tikut!

   Vastaa
 2. Jessica 7 joulukuun, 2018

  Oho, no vielä parempi:) kiitos, mukavaa joulunaikaa!

  Vastaa
 3. Marie 8 joulukuun, 2018

  Kaunista! onko teillä katossa verhokiskot joka huoneessa? mistä olet löytänyt verhot? teilläkin taitaa olla aika korkea huonekorkeus. Mietin meidän verhoratkaisuja ja katse kiinnittyy tietysti nyt kaikkien muiden ratkaisuihin 🙂

  Vastaa
  • Melina 9 joulukuun, 2018

   Me vasta laitettiin kiskot tähän aulaan, mutta myöhemmin laitetaan varmaan muuallekin 🙂 Meidän huonekorkeus on aika perus 266. Nämä verhot on ikeasta superhalvat pakettiverhot. Avasin kaikki alareunasta ja seuraavaksi niihin pitäisi ommella lisäpalat. Teen korkeat käänteet alareunoihin niin sillä saan jopa 20cm lisää pituutta näihin. Verhot oli niin halvat, joten ajattelin pienen näpertelyn olevan sen arvoista 😀

   Vastaa
 4. Eeppa 26 joulukuun, 2018

  Hei. Onko teillä noissa seinissä jokin sävy vai ovatko valkoiset?

  Vastaa
  • Melina 27 joulukuun, 2018

   Tuossa yhdessä seinässä on Tikkurilan mulperi ja muut seinät on sävyttämättömät valkoiset. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.