Veikeä Qeeboo kanituoli

Meille on muuttanut uusi lemmikki. Se on onneksi jo valmiiksi sisäsiisti, vähäruokainen, lähes äänetön, loistava leikkikaveri ja vieläpä nätti katsellakin. Siitä on tullut Nooan lempikaveri ja se kutsuukin sitä heeboksi. Tuo heebo, tai oikealta nimeltään Qeeboo kanituoli* on Jollyroomin uusi hauska tuote, sillä se inspiroi niin lapsia kuin aikuisiakin. Qeeboo muistuttaa idealtaan hyvin pitkälti jo vanhoja tuttuja Puppya, Ponia sekä Dodoa eli se on jotain lapselle sopivaa, mutta myös sisustukseen istuvaa.

Qeeboo kanituoleja on saatavilla kahdessa eri koossa ja useammassa pastellinsävyisessä värissä, lisäksi halutessaan voi valita led-lampulla valaistun version joka ei olisi sekään hullumpi esim lastenhuoneen yövalona. Meille valitsin pienemmän koon kanin vaaleanharmaana, joka sattui sopivasti olemaan melkein samaa väriä kuin meidän lattiakin. Olin ajatellut tuolia lapsille yhteiseksi, mutta enpä tiedä täytyykö meille hankkia vielä toinenkin, isomman koon kanituoli, jotta Mineakin saisi omansa. Nooa on nimittäin ottanut tuolin täysin omakseen eikä ole nyt viikkoon juuri muualla halunnut istuakaan. Mikrosementti on lattiana aavistuksen muita lattiamateriaaleja liukkaampi, ja Nooahan keksi samantien kuinka tuolilla on näppärää liukua paikasta toiseen pitkin lattioita, itse kyydissä istuen tietenkin. Välillä kanin kanssa myös pompitaan tai kyytiin yritetään mahtua siskon kanssa yhdessä, mutta ilman haavereita ollaan selvitty, sillä tuoli seisoo tukevasti maassa.

Aluksi olin ajatellut kanituolia Nooan tai Minean huoneeseen, mutta nyt se näyttäisikin jäävän pysyvästi olohuoneeseen, koska Nooa tykkää istuskella siinä etenkin telkkaa katsellessaan. Toisaalta se kyllä sopiikin pelkistettyyn skandinaaviseen tyyliin, joten jääköön ihmettelemään tuohon seinän vierustalle, lähelle tv-huonetta. Kesällä kani saattaa päästä hieman vehreämmillekin laitumille, ulkoterassille seuraamaan lasten menoa.

Jollyroomilta löytyy laaja valikoima kaikenlaisia lasten huonekaluja, kannattaa kurkata sillä aika moni tuote on nyt hyvässä alennuksessa.

*Tuoli saatu bloginäkyvyyttä vastaan

2 Comments

 1. Minttu-maaria 17 toukokuun, 2017

  Täältä löytyy eräs parivuotias pupuihin ihastunut, joka varmasti tykkäisi tuosta puputuolista 😀 En uskalla näyttää edes kuvaa, koska sitten kuulen lauseen, joka sisältää sanat ”tahtoo, äiti ostaa” 😀

  Olisko sulla vinkkia lelujen säilyttämiseen? Mä tarttisin nyt akuutisti jonkin kivan tilaihmesäilytysjärjestelmän, ei mitään räikeää eikä muovilooti ja kohtuuhintainenkin pitäisi olla.

  Vastaa
  • Melina 19 toukokuun, 2017

   Oi, kanituoli on ihana! Nythän se olisi alessakin 😉

   Ootko katsonut mitä Ikeasta löytyy? Nordli ja Bestå on ainakin ulkonäkönsä puolesta kivoja. Meillä on molemmissa lastenhuoneissa Ikean hyllysysteemejä, joiden sisään olen laittanut erilaisia laatikoita – näissä lelut järjestelty teemoittain. Meillä on myös Legon säilytysrasioita ja näteimmät lelut, kuten autot ja junaradan osat on näkyvillä koreissa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.