Uusia rodineita

P-e-r-j-a-n-t-a-i-!! Ja samalla kun huomasin olevan jälleen viikonloppu, huomasin myös että kesäloman alkuun on enää kaksi viikkoa töitä. Miten tämä vuosi menikin näin nopeasti ja nyt ollaan jo kesälomassa?! En tiedä meneekö kesäkin samalla tavalla huomaamatta, mutta aion kyllä ottaa kaiken niistä parista kuukaudesta irti, jotka vietän lasten kanssa kotona. Minean ja Nooan hoito loppuu tämän kuun viimeinen päivä ja uudessa hoitopaikassa aloitetaan vasta elokuun ensimmäinen, joten siihen väliin toivottavasti mahtuu läjäpäin kivoja kesämuistoja ja rentoa meininkiä kotikulmilla. Luulen, että muutama päivä vietetään pihaakin laittaessa, mutta suurimmaksi osaksi tavoitteena on olla asettamatta tavoitteita – ihan vaan olla siis, saada aikaan tylsistymistä jos ei muuta.

Yksi asia saattaa kesälläkin vaatia jonkun verran huomiota, nimittäin meidän kodin sisätilojen keskeneräiset hommat. Kyse on melkein pelkästään pienistä viimeistelytöistä sekä sisustuksesta, joka ei millään meinaa asettua meidän näköiseksi. Tänäänkin tuskastelin olohuonetta ja sitä kuinka autiolta se toistaiseksi näyttää, raahasin Minean uuden maton testiin alakertaan ja sommittelin sitä muiden huonekalujen kanssa olohuoneessa. Matto näytti sopivan loistavasti, mutta silti en voinut sille mitään, että kokonaisuudesta mieleeni tuli enemmänkin 70-luvun mummola kuin skandinaavinen, hillitty koti. Rakentamisvaiheessa olin jo turvautumassa erään todella taitavan suunnittelijan apuun sisustuksen kanssa, mutta koska aikataulumme ei osuneet yksiin, asia vain pääsi jäämään. Nyt olen alkanut pohtia asiaa jälleen mielessäni, sillä huomaan kaipaavani ammattilaisen viimeisteltyä ilmettä. Ainut ongelma asiassa on se, että jyväskyläläisenä joutuisin maksamaan suunnittelusta melko paljon extraa matkakulujen ja päivärahojen muodossa, joten ellei meidän osoitteeseen ole tulossa lottovoittoa, niin ei varmaan tule suunnittelijaakaan.

Pitkästä aikaa tein tällä viikolla muitakin kuin sisustushankintoja. Eilen julkaistiin Mini Rodinin uutuuksia ja tällä kertaa pre-mallisto oli hullaantumisen arvoinen. Viime julkaisusta en hankkinut mitään, koska kuosit on tuntuneet menevän merkittävästi alaspäin, mutta pastelliset tasselit ja mintut pantterit olivat molemmat saatava meillekin. Ja kuten kuvasta näkyy, toimitus oli MiniQ:ssa huikean nopea, eilen tilasin ja tänään sain paketin postiin! Miten teillä, iskeekö lastenvaatteet enää vai onko huuma laskenut, tai koskaan alkanutkaan?

8 Comments

 1. Sallakoo 20 toukokuun, 2017

  Minuun ei oo koskaan iskeny rodinit, ei vaan mee jakeluun ? mutta matto näyttää hyvältä! ja muutenki olohuoneen sisustus. tuo näyttää teiltä. ei oo täysin sisustuslehen mallia mutta minusta ei tarvi. sisustuksessa saa näkyä oma tyyli, ja tuossa minusta se näkyy. Nuin on hyvä!?

  Vastaa
  • Melina 21 toukokuun, 2017

   Sisustuksen pitää ehdottomasti olla asujiensa näköinen! Nyt vain tuntuu, ettei olohuone ole ihan sitä ominta tyyliä, vaan aavistuksen liian retro 😀 Raahasin maton ainakin toistaiseksi takaisin Minean huoneeseen, koska siellä se on täydellinen. Saapa nähdä, keksisinkö jonkun toisen maton olohuoneeseen..

   Vastaa
 2. Jeppis 20 toukokuun, 2017

  eiköhän se suunnittelija kohta blogiyhteistyön muodossa ilmaannu, kun sopivasti asian esiin toit?

  Vastaa
  • Melina 21 toukokuun, 2017

   Tekstin tarkoitus ei ole kalastella yhteistyötä, vaan pohtia asiaa yleisellä tasolla – näin yleensäkin blogitekstini kirjoitan, niistä aiheista, jotka sillä hetkellä mielessä pyörivät. Eipä sillä että blogiyhteistöissä mitään vikaa olisi!

   Vastaa
 3. henna 21 toukokuun, 2017

  Hei! kaunis koti teillä ja olohuoneessa ihanan seesteinen tunnelma. kiinnostaisi tietää, mistä tuo matto on hankittu? 🙂

  Vastaa
  • Melina 21 toukokuun, 2017

   Kiitos tuhannesti kauniista kommentista <3 Matto on Ellokselta Raleigh-matto.

   Vastaa
 4. anna 21 toukokuun, 2017

  Kivalta näyttää silti! Lastenvaatehuuma ei ole enää huipussaan. Joskus 2012 alkoi ja pari vuotta oli melkein päätöntä. Nyt merkeistä innostavat enää lähinnä Papu ja Pomp.

  Vastaa
  • Melina 21 toukokuun, 2017

   Tuntuu kyllä, että lastenvaatteet on vähän ohimenevä trendi. Tai varmasti ihan yhtä paljon (ellei enemmänkin) ostetaan laadukkaita, pohjoismaisia merkkivaatteita, mutta niistä vain ei puhuta ja hypetetä samalla tavalla. Itselläni droppien seuraaminen katkesi siihen, kun palasin töihin 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.