Uusi osoite, ja ehkä vähän uusi suuntakin!

Pitkästä aikaa blogin ääressä, eikä minkä tahansa blogin, vaan itse kyhätyn sivuston, jonka aikaansaamiseksi vaadittiin tämä pariviikkoinen (tuumailu)tauko ja useampi tunti ihmettelyä, googlettamista, joitakin viestejä ja muutama puhelu. Asiaa olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta jotenkin en enää osannut kirjoittaa vanhan osoitteen puolelle mitään, kun kuitenkin olin jo teille ehtinyt kertoa, että muutto on pian edessä. Olin ehkä kuvitellut, että omat sivut olisi hetkessä valmiit (nykyäänhän kaikkeen löytyy ohjeet netistä!), sen enempää asiaa selvittämättä, ja noin kymmenen vuotta vanhoihin tietoihini ja taitoihini luottaen. Vähän enemmänhän siihen lopulta tarvittiin, mutta se mikä itselleni on aika iso juttu, on se, että olen todella saanut aikaan jotain näin hienoa! Tai niin, valmis pohja, helpot wordpressin muokkaustyökalut ja niin edelleen, nehän sen taisivat saada toimimaan, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan. Pidemmittä puheitta, mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta?

Paljon on sivuston viimeistelyssä vielä tekemistä, jotta kaikki alasivut ja sivupalkit näyttävät oikeanlaisilta, mutta koska into kirjoittamiseen on ollut kova, niin ajattelin, ettei teitä ehkä haittaa? Uusi alku on aina uusi alku, ja vaikka tämä on blogilleni jo viides (!!) osoite, niin silti tuntuu uutuuden viehätystä, ja sen viidennen kerran päätin taas panostaa täysillä ja laittaa uudella alustalla kaikkeni peliin. Allerin portaalissa sain tuntea oloni turvatuksi, kun tiesin joka kuukausi tililleni kilahtavan suunnilleen saman summan, mutta vastapainona nyt on vapauttavaa, kun blogi näyttää minulta itseltäni, ja en tiedä kuvittelenko vain, mutta yleisilme tuntuu aavistuksen freesimmältä? Vielä en osaa sanoa, lisääkö omalla sivustolla toimiminen blogini kaupallisuutta, vaikka usein lukijat kuvittelevat sen ehkä olevan päinvastoin. On kuitenkin aika yleistä, että bloggaajien kamppikset portaaleissa maksaa yrityksille niin paljon, että monesti ainakin pienemmät yritykset valitsevat yhteistyökumppaneikseen itsenäisiä bloggaajia – ja tämä mielestäni näkyy juurikin siinä, että itsenäiset blogit ovat sisällöltään hiukka kaupallisempia. Niin tai näin, lupaan jatkossakin kirjoittaa vain asioista, jotka itseäni aidosti kiinnostavat, ehkä enenevissä määrin sisustuksesta ja toivottavasti paljon muodista. Pääroolia blogissani on aina kuitenkin pitänyt hyvän mielen arki, ja sitä on tiedossa tulevaisuudessakin.

Tänään lauantaina söimme aamupalaa pitkän kaavan mukaan, sillä taisimme viettää ensimmäistä lauantaita uudessa kodissa ilman että olisi vieraita kylässä tai kiire mihinkään. Pitkästä aikaa tein banaanilettuja eli lasten ehdotonta lempparia, vietin monta tovia vain tuijotellen kotimme nurkkia ja miettien, miten huoneet sisustaisin, jos mikä tahansa olisi mahdollista. Haavelista on tällä hetkellä luvattoman pitkä, ja on ehkä sanomattakin selvää, ettei se ollenkaan sovi yhteen rakennusajan lompakkoon jättämän loven kanssa. Onneksi asioita voi, ja on hyväkin, pureskella pikkuhiljaa, tai kuten ystäväni tänään sanoi ei kaikkea tarvitse saada yhdessä yössä. Naisena saatan olla asiasta hieman eri mieltä, mutta kuten tämän uuden sivustonkin kanssa, ehkä harkiten lopputuloksesta tuleekin parempi kuin osasin odottaa.

19 Comments

 1. Jenna maaliskuu 19, 2017

  Paljon onnea uuteen blogiin ja uusiin tuuliin, Melina! Blogisi on aina erottunut joukosta kauneudellaan, viehättävyydellää, mukaansatempaavalla otteella kirjoittaa ja ennen kaikkea aitoudellaan! Todella kauniit uudet sivut, onnea! <3

  Vastaa
  • admin maaliskuu 19, 2017

   Kiitos Jenna! <3 Tästä kommentista tuli niin hyvä mieli, jaksaa hymyillä koko seuraavan viikon 🙂

   Vastaa
 2. KERTTU maaliskuu 19, 2017

  Kaunis uusi koti ja blogikoti <3

  Vastaa
  • admin maaliskuu 19, 2017

   Kiitos <3<3

   Vastaa
 3. Anniina / Raidoilla maaliskuu 19, 2017

  Tosi kivalta vaikuttaa. Tekstin jos laittaisi tasatuksi molempiin reunoihin, tulisi vielä viimeistellympi ilme. Kommenttikenttä on muuten vähän hassu kun isoja kirjaimia ei näytä tulevan kirjoittaessa ollenkaan, mutta taitaa ne sitten valmiiseen tekstiin tulla (ainakin muissa kommenteissa niitä näkyy). Tällainen hieno blogi saa muutkin haaveilemaan omasta sivusta!

  Vastaa
  • admin maaliskuu 19, 2017

   Kiva kuulla, että sivu miellyttää! Teksti olikin itse asiassa alkuun tasattu, mutta ajattelin, että se on helppolukuisempi näin? Ja kumma juttu tuo kommentointi!

   Vastaa
 4. Tiia - Littlebigthings maaliskuu 19, 2017

  Onnea uuteen blogikotiin! Olisi kiva joku päivä piipahtaa siellä oikeassakin kodissa, näyttää ihanalta! 🙂

  Vastaa
  • admin maaliskuu 19, 2017

   Kiitos! Ja tervetuloa, anytime! 🙂

   Vastaa
 5. Iina / Bebe au Lait maaliskuu 19, 2017

  Hyvältä näyttää! Isoja alkukirjaimia ikävöin vaan. 🙂

  Vastaa
 6. Iina / Bebe au Lait maaliskuu 19, 2017

  Aha, nyt näkyykin, kun kommentti tuli liveksi! 😀

  Vastaa
  • admin maaliskuu 20, 2017

   Joo en oo vielä keksinyt, mikä ihmeen bugi siinä voi olla, ettei näy isot kirjaimet!

   Vastaa
 7. Minnea/Minnean muruja-blogi maaliskuu 20, 2017

  Hyvältä ja raikkaalta näyttää! Sulla on kyllä aina ollutkin niin upeita kuvia ja kadehdittava tyylitaju 🙂
  Onnea hirmuisesti uuteen blogiin!

  Vastaa
  • admin maaliskuu 20, 2017

   Voi että miten ihania kommentteja teiltä tulee! Kiitos tästä, lämmittää mieltä 🙂

   Vastaa
 8. Kati / Villa Valko maaliskuu 20, 2017

  Moikka melina! Seuaan sinua snäpissä ja instassa. Joskus olen piipahtanut blogiinkin, mutten ole jättänyt kommenttia. Kivalta näyttävät uudet sivusi ja valokuvasi ovat todella kauniita. Pakko muuten vielä kommentoida, että teidän Nooa on varmasti maailman suloisin poika! Omat pojat ovat jo isoja, mutta ihana seurata teidän lapsiperhearkea, vaikka se on aika toisenlaista teiniperhearkeen. Kummassakin omat juttunsa. tsemppiä uusiin sivuihin ja uskon, että yhteistyyöprojekteja löytyy!

  Vastaa
  • admin maaliskuu 20, 2017

   Kiitos tuhannesti! Ja tosi kiva että kävit jättämässä kommenttia tännekin 🙂 Ihana saada tällaisia rohkaisevia kommentteja!

   Vastaa
 9. Vilja @ muotoseikka\ maaliskuu 20, 2017

  Onnittelut uudesta omasta! Blogipohja on upean simppeli ja tyylikäs. Tuo kuvat kauniisti esille.

  Vastaa
  • admin maaliskuu 20, 2017

   Kiitos tuhannesti Vilja!

   Vastaa
 10. Vivi maaliskuu 20, 2017

  Onnea uuteen blogikotiin! Hyvät, selkeät sivut, tykkään tuosta menusta, jota helppo käyttää myös mobiilisti!

  Vastaa
  • admin maaliskuu 20, 2017

   Kiitokset! Ihana kuulla, että sivut toimii ja näyttää kivalta <3 Ja vielä sekin, että olette kaikki löytäneet tienne tänne!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.