Uusi matto olohuoneessa

Olohuoneessa on myllertänyt muutoksen tuulet uuden maton myötä, värimaailma vaihtui entistäkin neutraalimmaksi, ja samalla huonekalujen järjestys laitettiin kokonaan uusiksi. Nämä kuvat otin heti heitettyäni maton lattialle, joten kaikki on vielä hyvin keskeneräistä ja jopa tyhjän näköistä, mutta ajatuksena on vihdoin saada nojatuoli tai tuolit päätettyä. Metallirunkoiset, pelkistetyn karut nojatuolit kiehtoo koko ajan enemmän, mutta samalla myös Adean uusimmat mallit valkoisella kankaalla tuntuvat hyvältä idealta. Tuleeko teille mieleen joku tähän olohuoneeseen täydellisesti istuva tuoli?

Matoksi olin ensin ajatellut kantattua kokolattiamattoa, mutta hinta olisi noussut suunnilleen tuhanteen euroon, joten budjetti määritteli tällä kertaa valinnan. Satuin törmäämään tähän vaaleanharmaaseen velourmattoon rautakauppareissulla, ja päätin samantien ottaa maton sovitukseen. Pelkäsin vähän, miten harmaa sohva, harmaa lattia ja nyt myös harmaa matto sopisivat yhteen, mutta sävyt kävivätkin yllättäen hyvin yksiin, ja matto jäi niille paikoilleen. Nyt olohuone on ainakin ihanan seesteinen, mikä sopii niin talveen kuin omaan sisustusmakuunikin.

Muotocomin kalanruotokuvioinen sohvapöytäkin on toistaiseksi kaunistanut meidän olohuonetta, sillä aloin kuitenkin vielä epäröidä, onko suorakulmion mallinen pöytä jo liian kulmikas olohuoneessamme, etenkin jos päädymme nojatuoleissa johonkin kulmikkaaseen vaihtoehtoon. Taidan viikonloppuna käydä naapureilta lainaamassa muutamia huonekaluja sovitukseen ja niiden avulla sommitella sitä mahdollisimman hyvää lopputulosta. Nyt olisi nimittäin jo aika pysyville päätöksille, enää en haluaisi kolmatta kertaa muuttaa suunnitelmaa.

10 Comments

 1. Ssss 28 syyskuun, 2017

  Kokeileppa adean konjakinväristä tuolia.. vois tuoda vähän särmää ?

  Vastaa
  • Melina 28 syyskuun, 2017

   En tiedä miksi, mutta konjakki on mulle värinä vähän nounou.. Valee nahka menis tai ruskeekin, mutta konjakki on liian oranssi. 🙂

   Vastaa
 2. Mkk 29 syyskuun, 2017

  Moikka, mikä kangas teillä on como sohvassa?

  Vastaa
  • Melina 29 syyskuun, 2017

   Tekno kangas vaalein harmaa. Väri taittaa aavistuksen sinertävään eli on kylmä harmaa ja siksi mielestäni juuri ihana!

   Vastaa
 3. Elina 29 syyskuun, 2017

  Onpas kiva matto! Ja väri sopii hyvin teidän olkkariin 🙂 Tuoli vinkkinä jokin valkoinen nojatuoli, en kyllä osaa nimetä mitään kivaa 😉

  Vastaa
  • Melina 29 syyskuun, 2017

   Adean nojatuolia saisi valkoisella kankaalla, sitä olen vähän itsekin miettinyt. Pitää vaan ensin päästä testailemaan jossain, kun täällä Jyväskylässä ei ollut (yllätys!).

   Vastaa
 4. Riikka 29 syyskuun, 2017

  Hei! Mistä rautakaupasta löytä nuin ihania mattoja?:)

  Vastaa
  • Melina 29 syyskuun, 2017

   K-Raudasta! 🙂

   Vastaa
 5. Henna 29 kesäkuun, 2018

  Minkä kokoinen matto on?

  Vastaa
  • Melina 29 kesäkuun, 2018

   Matto on 200×290 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.