TYTTÖMÄISTÄ

pompdelux IMG1 pompdelux IMG5pompdelux IMG8pompdelux IMG7Gladstone pipo ja huivi -setti

Adelaide Little neuletakki*

Alassio Little paita*

Clifton Little housut*

pompdelux IMG14Talvi ei valitettavasti ole tullut takaisin vaan nämä kuvat on otettu jo reilu viikko sitten kun lunta vielä oli edes millin verran. Oikeastaan koko viikonloppu on täällä sadellut vettä ja ollut niin synkkää että ystävien tuparit lauantaina ja päiväreissu Tampereelle eilen oli enemmän kun tervetullutta piristystä. Käytiin Essin ja Evelinan kanssa pyörähtämässä Ideapark ja Ikea läpi, juurikaan mitään tosin ei kukaan löydetty mutta sitäkin enemmän ehdittiin hölöttää kuulumisia läpi ja nauraa toistemme jutuille (vai mun kustannuksella ;o) mahat kippurassa. Mun reissu tosin oli vähällä jopa peruuntua, kun lauantai-illalla sain ihmeellisen hengästymis-sydämentykytys-kohtauksen ja oksentelin sitten pariin kertaan.. Siitä olo kuitenkin parani vähitellen ja aamulla kaikki oli jo entisellään.

Joku aika sitten mä sain kivaa sähköpostia POMPdeLUXilta ja me saatiin valita joitain vaatteita Minealle syksy/talvi-mallistosta – niitä siis näkyy näissäkin kuvissa. Meiltähän löytyy jo ennestään aika paljon Pomppia, sillä olin ihan hulluna merkin vaatteisiin vielä vajaa vuosi sitten ja oisin voinut pukea Minean pelkästään Pompeilla. Viime aikoina oon kuitenkin alkanut pukea Minealle vähemmän romanttista vaatetta, mutta siltikin Pompilta tulee tilattua paljon kaikenlaista, ja tääkin neuleasu on yksi mun lemppareistani Minean koko vaatekaapissa. Mitä isommaksi Minea kasvaa sitä vähemmän tulee enää ostettua vaaleanpunaista tai niin kovin tyttömäistä muutenkaan, mutta samaan aikaan mussa asuu pieni prinsessa itessänikin ja on kiva pukea Mineaa erilaisiin tyyleihin. Kaikkein paras lopputulos syntyy yhdistelemällä hempeämpää esim mustan tai harmaan kanssa!

pompdelux IMG2    pompdelux IMG10Amman Little paita*pompdelux IMG11 pompdelux IMG13

Aika selkeää on millaisiin vaatteisiin Minea ite pukisi ittensä, jos kaapit olisi täynnä pinkkiä tylliunelmaa ja prinsessamekkoa. Siitäkin syystä on kiva että löytyy tällaisia hyvällä tavalla tyttömäisiä vaatteita, jotka ei kuitenkaan ole ihan perinteisiä ällöjä hattararöyhelöitä. Iso plussa on sekin ettei Pompin vaatteiden hinnat ole juurikaan ketjuliikkeitä kalliimpia, vaikka jälleenmyyntiarvo on ihan toista luokkaa. Yhtään Pompin vaatetta ei ole mulla jäänyt kaappeihin pyörimään sen jälkeen ku ne on Minealle jääneet pieniksi, ja oon ollut onnekas senkin suhteen ettei reklamaatioita ole tarvinnut tehdä. Kevättalvella on taas odotettavissa uutta mallistoa, jonka myötä Minea siirtyykin jo isojen tyttöjen puolelle, koska näistä otin pienten tyttöjen isointa kokoa eli 104cm. Myös poikien puolelta on joka kerta löytynyt hurja kivoja vaatteita, joten meillä varmaan tulee pian toinenkin Pomppien käyttäjä 🙂 Pompin nettikaupassa näkyi muuten parhaillaan olevan osasta tuotteita -20% ale!

Onko teillä kokemusta merkistä? Mitä tykkäätte näistä vähän hempeämmistä lastenvaatteista?

*saatu blogiyhteistyössä

0 Comments

 1. Saaruska 9 joulukuun, 2014

  Pompit oli meilläkin ihan suosikkeja, mutta meille tuli noin vuoden tauko Pompin suhteen, kun sain jotenkin alkuraskauden pahoinvoinnin linkittymään Pompin vaatteisiin, ja varsinkin rose sävyyn enkä yksinkertaisesti voinut pukea Pompin vaatteita tytön päälle 😀 Tilalle tuli sitten mm. Gugguut, Mini rodinit ja jo aiempi suosikki Papu 🙂 Pompin osalta jäi sitten viime kesän mallisto kokonaan väliin, ja nytkin tämän syksyn ensimmäinen tilaus on vasta tulossa. Tosin nyt on taas alkaneet Pompit löytää päälle (onneksi edes osa sopii vielä).ja tykkään kyllä tosi paljon ja innolla odottelen SS15 mallistoa.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 11 joulukuun, 2014

   Ihan samalla tavalla tuntuu menneen meilläkin, ja aika monella muullakin kun katsoo millä innolla tällä hetkellä rodinia, papua ja gugguuta myydään! Kaipa nää yleensäkin menee kausittain, koska muistan että vielä vuosi sitten myytiin kovalla innolla hempeämpää lastenvaatetta kuten miniaturea.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.