synttäriasut ja Peurunkapäivä

Kuluneella viikolla on ollut niin paljon puuhaa omien työjuttujen ja Pompin kutsujen kanssa, että peruskuulumisten kertominen on jäänyt vähän vähemmälle. Enpä ole koskaan teiltä kysynytkään, millaiset postaukset on teidän lemppareita, vaan täällä on jatkettu tavalliseen tapaan ja kirjoiteltu milloin mistäkin :). Toiveitakin saa toki laittaa aiheiden suhteen, mutta yleensä postaan aina siitä, mitä me milloinkin puuhataan tai mikä juttu omassa mielessä on päällimmäisenä juurikin sillä hetkellä. Jos teillä on kiinnostusta niin voisin jopa toteuttaa joitakin toivepostauksia lähiaikoina..

Näissä kuvissa näkyy tunnelmia viime viikon sateiselta lauantailta, kun olimme Minean kanssa lähdössä ystävän lapsen 1-vuotissynttäreille. Minean Mayoralin neulemekon ostin viime kerralla Helsingistä, ja vaikka se oli vasta ensimmäistä kertaa päällä, tuntuu se jo nyt yhdeltä mun lempparimekoista! Synttäreillä kävi muuten hieman epäonninen sattuma, kun sankarin avatessa meidän lahjaa paketista löytyi rikki mennyt ruokailusetin lautanen! Muovilautasen sivuun oli tullut reikä, joka mielestäni viittasi niin selkeästi valmistusvirheeseen, että vein lautasen takaisin kauppaan. Onneksi Pikkukamarin myyjä suostui antamaan tilalle uuden lautasen ja lupasi reklamoida valmistajalle!

Ennen synttäreitä kävimme tekemässä pientä tulevaisuuden haaveilua (ei mikään paras sää ulkoilla kylmässä tihkusateessa..), ja itsellänikin oli päällä jotain uutta. Michael Korsin takin tilasin jo kauan aikaa sitten, mutta se on odotellut sateisia kelejä kaapissa, ja nyt vihdoin viime viikkoina se on ollut ahkerassa käytössä. Värin suhteen tuli pieni väärinymmärrys, kun luulin saavani beigeä ja sainkin vähän tummempaa, vihertävään taittavaa sävyä, mutta toisaalta takki tulikin puistoilu- ja ulkoilukäyttöön, joten väristä viis!

Eilinen oli erikoinen päivä, sillä Minea oli lähes koko päivän mieheni ja vanhempieni hoitamana kotona, kun minä jumppasin Peurungassa. Lähdimme aamupäivästä ystäväporukalla Peurunkaan naisten liikuntatapahtumaan, jossa tarjolla oli erilaisia lajikokeilutunteja ja tuote-esittelyjä. Osallistuin sisäpyöräilyyn, piloxingiin ja joogaan, ja lopuksi kävimme uimassa ja rentoutumassa allasosastolla. Menin jopa ottamaan kehonkoostumusmittauksen eikä tulos ollut mitenkään yllättävä (eikä myöskään niin kovin mieluisa..) – lihasmassaa tulisi hankkia useamman kilon verran lisää. Ehkä eilinen oli hyvä alku sille projektille, sillä tänään ainakin selän lihaksia on särkenyt niin kovasti, että jotain siellä on pakostikin tapahtunut.

Ihan pelkäksi liikunnaksi eilinen ei kuitenkaan mennyt, vaan illan päätimme ruokailuun Trattoria Aukiossa. Söin karitsankaretta ja jälkiruoaksi suklaakakkua, ja niiden perusteella suosittelen paikkaa ehdottomasti kokeilun arvoisena! Voisin jopa sanoa ravintolan olevan selkeästi paras S-ryhmän ravintola, jossa minä olen käynyt! Jo tänään tekisi mieli ottaa uusinta eilisestä, mutta ehkä maltan ainakin tiistaihin, jolloin meillä mieheni kanssa on vuosipäivä..

Loppuun vielä iso kiitos kaikille, jotka on jo ehtineet käydä äänestämässä meitä Reiman kilpailussa! Palkinnothan on mahtavat myös äänestäjille, joten kipinkapin kaikki antamaan äänenne. Linkki äänestykseen löytyy oikeasta sivupalkista.

0 Comments

 1. Karro 8 syyskuun, 2013

  Todella kaunis tuo mekko! 🙂

  Vastaa
 2. Annika /Karkkipurkki 8 syyskuun, 2013

  Tosi kivat asut molemmilla! :))

  Vastaa
 3. Anonymous 8 syyskuun, 2013

  Tontteja katsomassa?Omakotitaloako rakenteilla?-Jo. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 8 syyskuun, 2013

   Jotain sen suuntaista, mutta katotaan nyt jääkö kaikki vielä toistaiseksi vaan haaveeksi..:)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.