shortsiasussa syksyllä

Hyvin luontevasti siirryn talven toppavaatteista kesäiseen shortsiasuun ;). Mutta saa niitä shortseja pitää talvellakin, tai ainakin Minealla pidin viime vuonna useastikin shortseja sukkisten kanssa haalarin alla, ja Pompiltakin tilasin uudet shortsit. Tänään ideoin jo itsellenikin yhden syksyisen asun shortseilla, mutta saapa nähdä koska pääsen sen toteuttamaan..

Näissä kuvissa Minealla on ihana Turkista ostettu shortsiasu ja kukkavyö, jotka hankittiin ystäviemme ensi kuun häitä ajatellen. Kunnes hääkutsu saapui ja saimme kuulla häiden olevan lapsettomat :). Noh, onneksi asulla on ollut muutakin käyttöä, sillä se menee hyvin ihan arkiasunakin näin ilman juhlavampia asusteita.

Shortsiasua pääsin kuvaamaan muutama viikko sitten käydessämme POMPdeLUXin avoimilla ovilla. Tilaisuus pidettiin kauniissa Survon kartanossa, jonka tiluksilla oli pakko napsaista muutama kuva, niin nätit oli maisemat :). Ja voitteko uskoa, että silloin elokuun lopussa todella oli vielä niin lämmin, että hihattomassa tarkeni oikein hyvin! Vieläkin on tosin näkynyt niitä T-paitoja tälläkin viikolla aurinkoisina päivinä, mutta minä vilukissana en kyllä moiseen pystyisi!

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muuten taikauskoisia? Minä en ole koskaan siihen joukkoon lukeutunut, mutta tänään täytyy sanoa tapahtuneen vähän kaikenlaista. Töissä vielä kaikki sujui hyvin, mutta alamäki alkoi kun ensin hain hyvin väsyneen tytön hoidosta. Minea oli kompastunut juostessaan maton kulmaan ja lentänyt suoraan naamalleen lattialle lopputuloksena lättänä punaisena helottava nenä ja hieman rupinen ylähuuli. Nyt viimeisenä kahtena päivänä Minea ei myöskään ole suostunut hoidossa nukkumaan silmäystäkään, joten kotona aloitimme tänään touhut pienillä iltapäiväunilla. Mieheni kanssa olimme sopineet koko perheen syömäänmenosta tiistain vuosipäivän kunniaksi, mutta sekin suunnitelma kaatui mieheni kiireiseen työasiaan, joka venytti viikonlopun aloittamista parilla tunnilla. Lopuksi vielä Picasa, jota olen käyttänyt kuvanmuokkaukseen päätti lopettaa toimintansa, ja minun oli ladattava kokonaan uusi ohjelma (jonka opetteluun saan varmaan tuhlattua seuraavat päivät..). Tällaista meillä tänään :).. Menihän teillä perjantai 13. edes vähän paremmin?

0 Comments

 1. Mira nda 13 syyskuun, 2013

  Onpas suloinen asu. 🙂 kyllä syksyynkin shortsit sopii kun oikein yhdistää! Meidän pe 13.päivä sujui ilman mitään mutkia. 🙂 kiukuilta ei tietenkään voi säästyä yksveen kanssa minään päivänä mutta… Sallittakoon se. 😀 Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 syyskuun, 2013

   Kiukut kuuluu meilläkin arkeen :). Mutta onneks teillä epäonnen päivä ei muuten näkyny, ehkä meillä oli onnettomuutta muittenkin puolesta.. Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. Saikku 14 syyskuun, 2013

  Voi ku sulonen neiti taas siellä poseeraa!:) lapsia on niiin ihanaa valokuvata,kun ne on aina niin sulosia luonnollisena omana itsenään. <3 en kovin taikauskoinen oo,mutta teillä näyttöö olleen kyllä varsinainen perjantai 13.pv. 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 syyskuun, 2013

   Lapsista saa kyllä aina ihania kuvia, jos ne vaan saa pysymään paikoillaan :). Oon nykyään niin innostunu kuvaamaan että ilmoittauduin ens kuun valokuvauskurssille. Jospa siellä vähän oppiskin jotain :).

   Vastaa
 3. Vauhtivekaroiden äiti 14 syyskuun, 2013

  Ihana shortsiasu 🙂

  Vastaa
 4. Juuli - ihana mini. 14 syyskuun, 2013

  Ihanan tyttömäinen asu 🙂 Ja miljöö kyllä mitä kaunein!Meillä ei tainnut olla eilen mitään vaistoinkäymisiä, toivottavasti teilläkin tänään ollut parempi päivä :).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 syyskuun, 2013

   Meillä on onneksi tänään sujunut kaikki mitä parhaiten! Jos ei huomioida muutamia erityisen kovia uhmakiukkuja :).. Leppoista viikonloppua!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.