polttariviikonloppu

Kymmenen hulvatonta tyttöä yhdistettynä minilomaan Himoksella meinaa takuuvarmasti hulvattomia bileitä, joista riittää puhuttavaa pitkiksi ajoiksi. Ihan kaikkea ei muistella jälkikäteen, vaan pienet sähellykset jo nolot tilanteet kuitataan mentaliteetilla what happens in Himos, stays in Himos.

         

Perjantaina ilta startattiin kuulumisilla ja tutustumisella, vaikka kahdeksan kymmenestä oli toistensa vanhoja opiskelijakavereita. Joukosta löytyi sattumoisin siis yhdeksän lääketieteen ja kemian alalla työskentelevää ja yksi humanisti, ja tällä teemalla piti viikonlopun osittain rakentuakin. Paitsi että meidän fiilisten mukaan suunnitelmia tekevä porukka unohti toteuttaa pari pientä yksityiskohtaa, minkä ansiosta polttarisankari pääsi aavistuksen helpommalla mitä oli tarkoitus. Hyvä niin, sillä jo parikin pientä ohjelmanumeroa tuntui katkaisevan hyvät keskustelut, harvoin kun näkee niin juttua riittää.

Perjantaina tuli tsekattua paikallinen menomesta oikein pidemmän kaavan mukaan, lauantaina taas otettiin iisisti. Aamu alkoi jääcartingilla, muiden ajaessa mä himmailin kannustusjoukoissa. Edellinen carting-ajoni vuosien takaa päättyi niin huonoon oloon, että päätin suosiolla jättää hurjastelut väliin vaikka käsittämättömän hauskalta homma näyttikin. Ilta meni lauantaina Putousta katsellessa ja paljussa lilluen. Paljun täyttämisestä ja lämmittämisestä kymmenen naista sai aikaan todellisen ohjelmanumeron, kun letkut oli liian lyhyitä, puut ei suostuneet palamaan ja lopulta istuttiin koko porukka kuuden hengen tynnyrissä iho liian kuumasta vedestä punoittaen. Ja tästä kaikesta opittiin tuskin mitään muuta kuin että sairaan kivaa oli!

0 Comments

 1. Annika/Karkkipurkki 3 helmikuun, 2014

  Mukavan kuuloinen viikonloppu, mutta mulle ei näy postauksen kuvat ollenkaan!

  Edellisessä postauksessa näkyy, mutta myös sitä edellisessä näkyy mulla kuvien paikalla kysymysmerkkejä.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 helmikuun, 2014

   Joo nää kuvat oli mun sähläystä kun olin laittanut äätä ja öötä kuvien nimiin.. Aina ei mee ajatukset yksiin tietotekniikan kanssa :/

   Vastaa
 2. Nimetön 3 helmikuun, 2014

  Sama juttu, kuvat ei näy 🙁

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 helmikuun, 2014

   Nyt pitäisi jo näkyä normaalisti!

   Vastaa
 3. Nimetön 3 helmikuun, 2014

  Mulla näkyy kuvat

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 helmikuun, 2014

   🙂

   Vastaa
 4. a 3 helmikuun, 2014

  Mä nään kuvat,myös puhelimella..

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 helmikuun, 2014

   Mullakin ne välillä näkyi ja välillä ei.. Nyt ne kyllä pitäisi näkyä kaikilla.

   Vastaa
 5. Ruut 4 helmikuun, 2014

  Voi siellä on ollu kivaa! Ja mulle ei jostain syystä päivity nää sun postaukset ja tulin yks pv kurkkaa tänne, että etko oo kirjottanu mitään pitkään aikaan ja täällähän oli vaikka mitä!! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 helmikuun, 2014

   Voi harmi jos ei päivity! Ootko lisännyt tän uuden osoitteen bloggeriin? Laitan siitä lisäämisestä vielä ohjeita lähipäivinä.

   Vastaa
 6. Jonna / Minimimmit 4 helmikuun, 2014

  Mukavan kuuloinen viikonloppu! 🙂 Minulla näkyy kuvat normaalisti.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 helmikuun, 2014

   Hauskaa kyllä oli, onneks näitä ei kuitenkaan ihan joka viikonloppu ole :)!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.