pikkuvessan uusi matto (jälleen Annoa ;))

Blogissa on näkynyt monesti meidän olo- ja makuuhuoneita, mutta kylppäriä, eteistä tai vessaa ei ole tullut kuvattua koskaan. Eikä sillä että niissä nyt mitään sen kummempaa näkemistä olisikaan, mutta ajattelin näyttää teille hieman tuota meidän pikkuvessaa, kun se sai viime viikolla uuden maton. Anttiloiden ja Kodin Ykkösten Anno-sarja on nyt iskenyt minuun harvinaisen kovaa, sillä olohuoneen uutuustekstiilien lisäksi tämä mattokin löytyi Annolta, ja kävisin mielelläni hakemassa myös joitakin Annon astioita ellei kippoa ja kuppia olisi kaapit täynnä jo ennestäänkin :).

Aikaisemmin meidän pikkuvessassa oli musta pienempi Ottaipnun matto, mutta se sai nyt väistyä tämän uuden ja huomattavasti pehmeämmän alta pois. Vaikka laatoituksen alla on lattialämmitys, on paksu ja pehmoinen matto luksusta jalkojen alla aamuisin!

Ehdoton katseenvangitsija ja ylpeyden aiheeni on harmaa seinä, jonka jätimme aikoinamme laatoittamatta, jotta saisimme yhdelle seinälle jotain valkoista laattaa rouheampaa. Tutustuimme erilaisiin Tikkurilan valmispinnoitteisiin, mutta niiden kaikkien pinta tuntui kuitenkin liian siloitellulta. Laattaseinissä taas kuviointi oli monissa jopa liiankin terävää, niin että ohikulkiessa olisi ollut vaarana raapia itsensä seinään! Niinpä uskaltauduin vähän itse soveltamaan ja kokeilin seiniin tarkoitettua tasoiteainetta, tietämättä lainkaan miltä lopputulos tulisi näyttämään. Levitettyäni tasoiteaineen seinälle, raavin siihen kuvioita maalitelalla, ja seinän kuivuttua maalasin päälle vielä kolme kerrosta harmaata maalia. Tavoitteena oli tasoittamatonta betonia muistuttava seinä, ja melko hyvältä se mielestäni näyttääkin ;)!

Miltä pikkuvessa teistä näyttää? Pyyhkeet meillä on aina joko valkoista tai harmaata enkä muutenkaan ole meidän märkätiloja erityisesti ”koristellut”, vaan ajatuksella yksinkertainen on kaunista mennään. Ehkä vielä joku päivä kurkkaamme meidän kylpyhuoneeseen ja saunaankin, sieltä löytyy myös kivoja yksityiskohtia ;)..

0 Comments

 1. Anonymous 17 syyskuun, 2013

  Moikka,Ihana tuo seinä!! En ole ennen kommentoinut mitään, kun ”muka” aina kiireellä vaan luen ja joudun jo toisaalle 🙂 Mutta tuo seinä kolahti!! Juuri sellanen kun itelle oon visioinut 🙂 Meillä pikku vessan remppa edessä ja tuollasta rouheeta oon hakenu, mut kun en oikeen oo tienny kuinka se toteutetaan. Voisitko vielä kertoa tarkemmat ”reseptit”? Kiitos ja kiitos tosi ihanasta blogista! Meillä täällä häärii muutaman kuukauden vanhempi tyttö ja on kiva lueskella teidän juttuja 🙂 Pissat meinas tulla housuun kun näin kuvan teidän neidistä juoksuun lähtö tunnelmissa :DIhanaa syksyä,Jonna

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 syyskuun, 2013

   Kiitos ihanasta kommentista! Piristit mun sateista päivää :).Seinään siis levitin pieni alue kerrallaan tasoiteainetta (jolla siis seinien epätasaisuuksia yleensä kitataan tasaiseksi). Karkealla pitkäkarvaisella maalaustelalla vedin painaen kuviota ristiin rastiin niin että pidin telasta kiinni ettei se päässyt pyörimään. Tässä hommassa ei onneksi tarvinnut olla niin kovin tarkka, ja jälkeä pystyi vielä viimeistellä levityksen jälkeen. Toivottavasti saat jotain selkoa tästä epämääräisestä sepustuksestani ;)!

   Vastaa
 2. Annika /Karkkipurkki 18 syyskuun, 2013

  Oikein hyvältä näyttää, ja tosi kiva tuo seinä! :))

  Vastaa
 3. Jenna - Kotiovella 18 syyskuun, 2013

  Ompa kivannäköstä. Tuo seinä on upea 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 syyskuun, 2013

   Toi seinä onkin melkein ainut asia minkä mä oon täällä meillä ”remontoinu” ja esittelen sitä aina ylpeänä kaikille :D!

   Vastaa
 4. Outi-Maria 18 syyskuun, 2013

  Anno- tuotteet ovat nostaneet kyllä selkeästi profiiliaan viimeaikoina. Niitä vilahtelee blogeissa ja sisustuslehdissä tiuhaan tahtiin. Erittäin kaunis tuo teidänkin Anno. Taitaa pitää viikonloppuna itsekin käydä pieni inspiraatiokierros Kodin1:ssä. 🙂 Kiva blogi sinulla, jäin lukijaksikin!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 syyskuun, 2013

   Ihanaa että löysit tänne, tervetuloa seurailemaan!Mulle Anno oli vielä vähän aikaa sitten ihan tuntematon, mutta nyt tosiaan ne on kovassa huudossa. Ja miksipä ei, ne on kivan raikkaita kuvioiltaan ja värit on helppoja yhdistellä olemassaolevaan sisustukseen.

   Vastaa
 5. Seija 18 syyskuun, 2013

  Vasta vierailulla ja lukijaksi jäin :-)Ihania kuvia ja uusi ihana blogi! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 syyskuun, 2013

   Kiitos tuhannesti ja sydämellisesti tervetuloa! Sullakin on valloittava blogi :).

   Vastaa
 6. sandella 18 syyskuun, 2013

  Hyvältä näyttää! Meillä on tehty osa vessan seinistä sillä Tikkurilan valmispinnoitteella, eikä siitä tullut niin rouhea, kun olisin halunnut. Enkä silloin osannut pitää tuollaista vaihtoehtona. Kiva on muuten myös tuo uusi banneri 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 syyskuun, 2013

   Me kateltiinkin silloin että Tikkurilalla oli aika siloista seinää tarjolla. Kait tänkin ois voinu jotenkin muutenkin tehä, jos osais :).

   Vastaa
 7. Jenna 18 syyskuun, 2013

  Kaunista, ihana tuo seinä! :)Blogissani on sinulle haaste. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 syyskuun, 2013

   Kiitos Jenna! Haasteet ja tunnustukset on aina kivoja :). Vastailen siihen jo ens viikolla.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.