NOSHin syksy (sis arvonnan!)

noshsyksy-img007 noshsyksy-img006 noshsyksy-img005noshsyksy-img008

noshsyksy-img004 noshsyksy-img003

Syyslomaviikolle halusin keksiä mahdollisimman paljon kivaa tekemistä, kaikkea sellaista mikä olisi mieluisaa niin lapsille kuin mullekin. Niinpä oli se Tampereen reissu ja teatterissa käynti, Hoplop muutaman ihanan ystävän ja heidän lastensa kanssa (okei, tämä ei ehkä ollut itselle mikään THE rentouttaja, ainakaan poislähdön hetkellä..) sekä keskiviikkoiltana meillä NOSH vaatekutsut, nekin erityisen hyvässä ystävien seurassa. Saatoin ehkä vähän naurahtaa sille, kuinka vielä kuukausi sitten kiittelin ettei tässä asunnossa tarvitse järjestää lasten synttäreitä tai mitään muitakaan sen isompia järjestelyitä vaativia kahvitteluja, mutta sitten kuitenkin päädyn pitämään vaatekutsut! Kuvittelin stressaavani ympäriinsä lojuvista pahvilaatikoista tai siitä, miten me kaikki mahdutaan näihin ahtaisiin neliöihin, mutta todellisuudessa nämä viimeviikkoiset kutsut olivat varmasti yhdet rennoimmista, joita olen järjestänyt, koska olisihab se pitänyt muistaa, että ihmiset ne sen tunnelman tekee, ei kutsujen puitteet tai tarjoamiset.

Lasten ja naisten vaatteita suunnitteleva NOSH julkaisee päämallistonsa aina kahdesti vuodessa, ensin lapsille ja heti perään tulee paljon odotettu naisten mallisto. Itse olen useimmiten koittanut ajoittaa omat kutsuni näihin mallistojen lanseerausviikkoihin, mutta verrattuna muihin kotikutsujen vaatemerkkeihin NOSHilla poikkeuksellisen kivaa on se, että uutuustuotteita tulee ripotellen pitkin kautta eikä yhdilläkään kutsuilla myydä pelkkää ei-oota. Meillä viimeviikkoiset kutsut painottuivat juuri julkaistuun NOSH naisten mallistoon, vaikka toki monet äitit samalla ihastelivat lastenvaatteita ja täydensivät talven vaatevarastoja esim tällä graafisen suloisella Kivat-yhteistyöhaalarilla. Luottoesittelijäni aurinkoisen ihana Reetta kertoi kutsuilla lyhyesti ensin lastenmallistosta, jonka jälkeen meille esiteltiin tyylikäs, kauniin ajaton naisten syksy/talvimallisto. Mukana oli paljon hempeää roosaa, mustaa ja harmaata, mutta myös ihanan syksyisiä sävyjä mokkaa ja toffeeta. Kankaiden laatuun ja viimeisteltyyn työnjälkeen on NOSHilla voinut aina luottaa, niin myös totesimme tälläkin kertaa hypistellessämme pehmeää luomupuuvillaa, napakan tuntuista joustotrikoota tai hieman paksumpaa ribbiä. Omaksi suosikikseni taisi tänä syksynä nousta juurikin tuo miellyttävä ribneulos, jota huomasin lisääväni ostoskoriini useammassa eri värissä.

noshsyksy-img002 noshsyksy-img001

Suosikeista puheenollen tämän kauden NOSH naisten mallistosta eniten huokailuja tuntui aiheuttavan muutama omallekin suosikkilistalleni kuuluva vaate. Alla olevissa sovituskuvissa Miian päällä on hempeä puuteriroosa MOTO collegejakku, jota on myyty varmasti vähintään joka toisilla kutsuilla, eikä ihme että kaikkein pienimmät koot on jo ehtineet loppua. Sovittelin jakkua itsekin ja haaveilin yhdistäväni sen mustaan paitaan ja midi-mittaiseen vekkihameeseen. MOTO jakku, ihan niin kuin raidallinen LINDA collegehuivikin, on juuri niitä vaatekappaleita, jotka yhdistyy asuun kuin asuun, ja joista helposti tulee vaatekaapin uusia luottovaatteita joka tilanteeseen. Hameen ja korkkareiden kanssa MOTO jakusta saa siistin juhlakelpoisen asun, mutta valkoisten tennareiden ja farkkujen kanssa se menisi keväällä vaikka puistonlaidallakin istuessa.

noshsyksy-img009 noshsyksy-img012 noshsyksy-img010 noshsyksy-img011

Mun ribbi-ihastukseni sai mut tilailemaan raitaa vaatekaappiini useammankin vaatteen verran, yhtenä niistä tämä ANNA poolopusero. Sekä musta-muskotti että musta-vanilja ANNA pusero sattuivat vieläpä kuulumaan VIP-tuotteisiin, mikä tarkoittaa sitä, että emäntä (ilman ostorajaa) tai kutsuvieras, joka tilaa yli 100€:lla saa tilata itselleen VIP-tuotteen 15€ ovh-hintaa edullisemmin. Kutsuemäntää muistetaan NOSH vaatekutsuilla siis muillakin eduilla kuin vain alennuksella, jonka saat kutsujen myynnin tai vierasmäärän mukaan. Kumma juttu muuten, miten kovasti ihastuin juurikin tähän muskotti-musta ribbipaitaan, vaikka yleensä käytän vain perusvärejä mustaa, valkoista ja harmaata. Jotenkin syksy, oranssit lehdet ja luonnon tummemman vihreät sävyt saivat kaipaamaan itsellenikin jotain muuta kuin sitä jo tutuksi käynyttä väriskaalaa. Mitäs sanotte, eikö olekin ihan kivaa vaihtelua?

Teille, joille suomalainen NOSH on merkkinä uusi, voin kertoa, että meillä näitä laadukkaita, eettisiä vaatteita on käytetty jo kohta neljän vuoden ajan! Korkealaatuisissa tuotteissa käytetään sertifioitua luomupuuvillaa ja vaatteilla öko tex -sertifiointi, jonka ansiosta kuluttaja voi luottaa tuotteiden olevan turvallisia ja myös ekologisia. NOSH haluaa tarjota kolmelle teistäkin mahdollisuuden päästä testaamaan näitä tyylikkäitä ja niin mukavia naisten- ja lastenvaatteita, ja saan arpoa kolme 30€:n arvoista lahjakorttia. Kommentoi tähän postaukseen syksyn NOSH suosikkisi viimeistään tiistaina 8.11. ja olet mukana arvonnassa. Suosittelen kaikkia jyväskyläläisiä myös seuraamaan facebookissa Reetan  NOSH-ystävät ryhmää, johon Reetta aina lisäilee paljon sovituskuvia ja muuta pientä kivaa extraa. Kaikki Suomen NOSH edustajat löydät tästä linkistä.

190 Comments

 1. Jonna 4 marraskuun, 2016

  Mukaan arvontaan.

  Vastaa
 2. satu 4 marraskuun, 2016

  Kivalle näytti roosa collegemekko
  Mukana arvonnassa

  Vastaa
 3. Anni S. 4 marraskuun, 2016

  NOSH on mulle uusi tuttavuus! Mukana arvonnassa 🙂 Suosikkini on MOTO collegejakku.

  Vastaa
 4. Marjo 4 marraskuun, 2016

  Vauvalle haluaisin jonkun kauniin vaunuverhon NOSHIN valikoimasta.

  Vastaa
 5. Laura 4 marraskuun, 2016

  Toi Linda collegehuivi löytyy omastakin kaapista ja saman muskotti-värisen ribbipoolon ostin itsellekin mikä sulla on päällä. Siinäpä suosikit – ja taidan myös tietää mitä toivon tänä vuonna joulupukilta lapsille … 😉

  Vastaa
 6. eak 4 marraskuun, 2016

  Roosan värinen MOTO collegejakku, myös ribbiraitamekot näyttävät kivalta. Mukana arvonnassa 🙂

  Vastaa
 7. Riina 4 marraskuun, 2016

  Mukana. Jenna denim-tunika miellyttää kovasti silmääni 🙂

  Vastaa
 8. Hanne 4 marraskuun, 2016

  Paljon on suosikkeja, mutta muutaman mainitakseni kivoja on mm. SAIL raitajakku, peppimekko taskuilla (musta) ja hetki-kylpytakki =)

  Vastaa
 9. Tiinae 4 marraskuun, 2016

  BLOCĶ-mekko navy värissä

  Vastaa
 10. Minnea/Minnean muruja 4 marraskuun, 2016

  Suosikkini on VIRTA-taskumekko värissä vanilija-paprika! Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 11. eh 4 marraskuun, 2016

  Ihani vaattetai, ja laatu huippua. SIK SAK -pipo olisi ihana tyttärelleni. Siinä kiehtoo Kivat-yhteistyö, eli se että ne valmistetaan Suomessa.

  Vastaa
 12. Mar3ngi 4 marraskuun, 2016

  Nyt täytyy kyllä sanoa että koko mallisto on niin ihana etten ihan heti osaa nimetä suosikkia. Kaikki kelpaisi 😉

  Vastaa
 13. Tiia 4 marraskuun, 2016

  KIVA taskutunika on lemppari! Mukana arvonnassa siis 🙂

  Vastaa
 14. la 4 marraskuun, 2016

  Tuommoisen ribbipoolon haluaisin itsellenikin! Paljon on kyllä ihania vaatteita myös lapsille

  Vastaa
 15. Marja-Liisa 4 marraskuun, 2016

  Peppi-mekko on ihana!

  Vastaa
 16. Elina 4 marraskuun, 2016

  Löysin jokin aika sitten Noshin vaatteet ja kankaat. Hyvän mielen vaatteita:) Tulee niin hyvä mieli kankaiden ja ompelutyön hyvästä laadusta ja lastenvaatteet menee pitkään hihojen ja lahkeiden ansiosta (miksei kaikki muutkin valmistajat tee vastaavia käännöksiä???). Suosikkini naisten mallistosta on Humu-mekko. Mukana arvonnassa:)

  Vastaa
 17. jaana 4 marraskuun, 2016

  Denim tunika, jonka kutsuilla tilasin

  Vastaa
 18. katja Vanne 4 marraskuun, 2016

  Linda huivi ehdoton?! Mukana arvonnassa

  Vastaa
 19. Saara 4 marraskuun, 2016

  Juurikin nuo ribbi-vaatteet herättivät eniten ihastuksen huokailuja ja mekon kotiutinkin heti! Tuo moto-jakku olisi myös aika täydellinen 🙂

  Vastaa
 20. samaku 4 marraskuun, 2016

  Monta kivannäköistä oli, yksi suosikki raitatunika. Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 21. irina 4 marraskuun, 2016

  Villahaalari <3

  Vastaa
 22. Kaisa E 4 marraskuun, 2016

  KIVA taskutunika on ihana!!:)

  Vastaa
 23. tintti. 4 marraskuun, 2016

  Tytär valitsi kutsuilta Pyry-rusettimekon mallistosta ja itsekin pidän siitä kovasti. 🙂 Myös vaunuverhot ovat kauniita.

  Vastaa
 24. Johanna 4 marraskuun, 2016

  Tuo Moto-jakku!

  Vastaa
 25. Minna 4 marraskuun, 2016

  Ninni raitatunika nousi suosikiksi ja sen meinasinkin jo aiemmin tilata.

  Vastaa
 26. Jessi 4 marraskuun, 2016

  Niin paljon ihania vaatteita että on vaikea valita suosikkia! 🙂

  Vastaa
 27. Viivi 4 marraskuun, 2016

  Eniten tykkäsin Moto collegejakusta roosana ja Olo housuista. Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 28. Riikka 4 marraskuun, 2016

  Hei! Mukana arvonnassa. Linda huivi näyttää kivalta ja chino housut myös. Lapsilleni olen ostanut Noshin housuja.

  Vastaa
 29. Sofia 5 marraskuun, 2016

  Mukana! Lasten EASY ribbipuserot ovat ihania, ja niitä haikailen usein verkkosivuilla. 🙂 muutamat leginssit ja yhden yöpuvun tyttärelle taannoin tilanneena suosittelen tuttavillenikin aina poikkeamaan noshin verkkosivuilla. Taattua laatua 🙂

  Vastaa
 30. -M- 5 marraskuun, 2016

  Olo trikoohousut on ihanat!

  Vastaa
 31. Mari 5 marraskuun, 2016

  Kaikki aivan ihania!! Roosa jakku pisti ehkä eniten omaan silmään, mahtava väri 🙂

  Vastaa
 32. Sini 5 marraskuun, 2016

  Linda huivi on upea!

  Vastaa
 33. JohannaT 5 marraskuun, 2016

  Kivat-villavaatteet ovat suosikkeja, erityisesti villatakit ja -haalarit! ?

  Vastaa
 34. Tiu 5 marraskuun, 2016

  Pojalle olisi söpö tiipii paita tai itselle kiva-tunika.

  Vastaa
 35. Annie 5 marraskuun, 2016

  Chino housut navy-värissä!

  Vastaa
 36. Maikki 5 marraskuun, 2016

  Monta suosikkia, mutta eniten tykkään Moto-jakusta.

  Vastaa
 37. Mari 5 marraskuun, 2016

  Jenna denimtunika olisi kiva, mukaan siis arvontaan!

  Vastaa
 38. Sanna 5 marraskuun, 2016

  Nosh on merkkinä uusi, mutta olisi nyt esikoista odottaessa kiva tutustua. Valitsisin jotain tulevalle vauvalle tai sitten Peppi tunikan.

  Vastaa
 39. NRA 5 marraskuun, 2016

  Mun lemppareita on just nuo Nosh ja Kivat yhteistyön villahaalarit! Naisten mallistosta alkoi kiinnostamaan juurikin tuo sinun päälläsi oleva pooloribbipaita. Se ei katalogissa erityisemmin säväyttänyt, mutta kun sen näkee näin oikeasti käytössä, se näyttää superkivalta 🙂

  Vastaa
 40. Sandy 5 marraskuun, 2016

  Tuo pinkki MOTO-jakku näyttää ihanalta, se olisi oiva lisä omaan vaatekaappiinikin :).

  Vastaa
 41. Susan 5 marraskuun, 2016

  Kaikki ribbivaatteet!

  Vastaa
 42. Anna-Mari 5 marraskuun, 2016

  Mukana arvonnassa! Villahaalari pojalle lähtisi heti tilaukseen? itselle midimekko ruoste-navy sävyssä!

  Vastaa
 43. Bettina 5 marraskuun, 2016

  Kivoja on niiiin paljon, yksi lemppareista on Moto-jakku <3

  Vastaa
 44. NinaM 5 marraskuun, 2016

  Ihania raitapaitoja naisille! Mutta ostokset tekisin taas pienelle miehelle… Villahaalari talven pakkasille olisi tarpeellinen.

  Vastaa
 45. Hanna 5 marraskuun, 2016

  Lasten mallistosta voisin kotiuttaa miltei kaikki asut 🙂

  Vastaa
 46. Hanna 5 marraskuun, 2016

  Kyllä näistä uutuksista suosikki on varmaankin juuri tuo Moto jakku.

  Vastaa
 47. AnnaMm 5 marraskuun, 2016

  Pisara taskutunika ja Hetki kylpytakki ovat suosikkejani.

  Vastaa
 48. Annica 5 marraskuun, 2016

  Linda Collegehuppari ja Kisu tunika!

  Vastaa
 49. Hanna 5 marraskuun, 2016

  Pisara tunika

  Vastaa
 50. Anna 5 marraskuun, 2016

  Anna mekko musta-mokka on lempparini! Näyttää myös sinn yllä todella kauniilta! 🙂

  Vastaa
 51. saara 5 marraskuun, 2016

  Mä haluisin tollasen Siksak pipon, kun löytyy aikuisten kokoakin. Ärsyttävästi tahtoo olla kaupoissa kaikki akryyliä 🙁 Tossa olis villaa ja puuvillavuori! Jes!

  Vastaa
 52. Sensei 6 marraskuun, 2016

  Miniraita taskutunika tytölle ois ihana! Ja paljon kivoja naisille tunikoita ja mekkoja <3

  Vastaa
 53. Miia 6 marraskuun, 2016

  Nosh on tuttu 😉 joten mukana arvonnassa siis! 🙁

  Vastaa
 54. Marjo 6 marraskuun, 2016

  Sulka taskumekko on söpö! Paljon kyllä muutakin mieluista löytyy 🙂

  Vastaa
 55. Helena 6 marraskuun, 2016

  CHINO-housut mustana on mun suosikit!

  Vastaa
 56. Marianne 6 marraskuun, 2016

  Olen vasta lähiaikoina tutustunut Noshiin ja myös ihastunut laatuun. Ostin myös moto -jakun, mutta moni muu tuote jäi vakavasti mietintään… 🙂

  Vastaa
 57. Aune 6 marraskuun, 2016

  Moto-jakkua huokailin myös täältä ruudun toiselta puolelta!

  Vastaa
 58. Kaisa 6 marraskuun, 2016

  Moto-jakku on mieleeni, sillä se olisi monikäyttöinen ja laadukas vauhtia riittävässä lapsiperhearjessa.

  Vastaa
 59. Kata 6 marraskuun, 2016

  Lasten easy -ribbipaidat on mun suosikkeja. Kivan kaponen malli meiän hoikille lapsille.

  Vastaa
 60. Sanna 6 marraskuun, 2016

  SIK SAK-pipo <3 Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 61. Sofia 6 marraskuun, 2016

  Moto-jakku ?

  Vastaa
 62. Suski 6 marraskuun, 2016

  Noshilla on ihania vaatteita :). Suosikkini on ehkäpä Pisara taskutunika.

  Vastaa
 63. anniis 6 marraskuun, 2016

  Peppi-taskumekko on hauska!

  Vastaa
 64. Minna 7 marraskuun, 2016

  Löytyy paljon kaikkea ihanaa! Yksi ehdoton suosikki on Miniraita taskutunika!

  Vastaa
 65. Niina 7 marraskuun, 2016

  Toi collegejakku on ihana ?

  Vastaa
 66. mirka 7 marraskuun, 2016

  Mä haluaisin itselleni kuutio -pipon ja tytölle siksak -pipon pinkillä raidalla. Ja paljon muutakin toki, mutta nämä nyt ainakin olis iiihan pakko saada! 🙂

  Vastaa
 67. anna s. 7 marraskuun, 2016

  Mukana arvonnassa 🙂 Vaikea valita, kun on niin paljon kaikkea ihanaa, mutta lasten Sik Sak -pipo ainakin pisti heti silmään.

  Vastaa
 68. Maamu 7 marraskuun, 2016

  Chino housut!

  Vastaa
 69. JohannaKoo 7 marraskuun, 2016

  Mukana! 🙂 Kiva-taskutunikoita löytyy monessa värissä mutta paljon olisi vielä toivelistalla, mm. just tuo collegehuivi.

  Vastaa
 70. Jenna Ratilainen 7 marraskuun, 2016

  Eilen tilaukseen lähti Olo-housut itselleni. Ihanat rennot kotihousut!

  Vastaa
 71. Erika 7 marraskuun, 2016

  Ehdottomasti Moto-jakku <3

  Vastaa
 72. hilkka 7 marraskuun, 2016

  Hetki -kylpytakki <3

  Vastaa
 73. Anniina / Raidoilla 7 marraskuun, 2016

  Mun suosikki on se pisaratunika, joka valitettavasti ehdittiin myydä loppuun ennen kuin ehdin saada omani. Toinen suosikki on yleisesti koko kivat-nosh -yhteistyömallisto. Noshin tuotteet on niin huippulaatuisia, joten niitä on mukava hankkia niin itselle kuin lapsillekin. Ja mikä parasta, kankaita ostamalla voi luoda itse mieleisiä yhdistelmiä ja sopivaa vaatetta vaikka koko perheelle!

  Vastaa
 74. Saara 7 marraskuun, 2016

  Vaikee valinta, kun paljon ihania juttuja! Ehkä Peppi mekko tai kuutio pipo.

  Vastaa
 75. Jenna 7 marraskuun, 2016

  Olohousut <3

  Vastaa
 76. Jenni Lammi 7 marraskuun, 2016

  Moto-jakku

  Vastaa
 77. Miia 7 marraskuun, 2016

  Olo trikoohousut ja virtamekko ?mukana arvonnassa

  Vastaa
 78. Henna Lehtosaari 7 marraskuun, 2016

  Mukaan arvontaan ?

  Vastaa
 79. Annastiina 7 marraskuun, 2016

  Moto jakku ehdottomasti!

  Vastaa
 80. Kaisa 7 marraskuun, 2016

  Chinot on ihanat ja pippuricollege kankaana

  Vastaa
 81. Elina H. 7 marraskuun, 2016

  Suosikkini on MOTO college jakku ja puuteriroosana!

  Vastaa
 82. Päivi 7 marraskuun, 2016

  Musta taskumekko <<

  Vastaa
 83. Sirja 7 marraskuun, 2016

  KIVA taskutunikaja VIRTA leggingsit muskotti-mustana on ehdottomasti lempparit <3

  Vastaa
 84. Mari 7 marraskuun, 2016

  Humu mekko on oma suosikkini

  Vastaa
 85. Henna 7 marraskuun, 2016

  Chinot mustana 🙂

  Vastaa
 86. Sanni 7 marraskuun, 2016

  Peppi-mekko 🙂

  Vastaa
 87. Soikku 7 marraskuun, 2016

  Kylpytakki näyttää pehmoiselta ja mukavalta. 🙂 Ihania vaatteita muutenkin.

  Vastaa
 88. Piia Ekström 7 marraskuun, 2016

  Olo housut ovat oma ehdoton suosikkini.

  Vastaa
 89. Sirita 7 marraskuun, 2016

  Muskotti virta legginssit! ♡♡♡

  Vastaa
 90. Paula 7 marraskuun, 2016

  Lasten villahaalari, erityisesti sininen olisi kuin tehty meidän tytölle. ?

  Vastaa
 91. Anna 7 marraskuun, 2016

  Mukana arvonnassa! Vaikea valita yhtä suosikkia mutta ainakin tuo collegejakku miellyttää kovasti silmää 🙂

  Vastaa
 92. A 7 marraskuun, 2016

  Chinohousut ja lindahuivi. Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 93. HeidiK 7 marraskuun, 2016

  Moto collegejakku on aivan ihana!
  Muitakin kivoja kyllä hirveesti.

  Vastaa
 94. Tuula Hirvonen 7 marraskuun, 2016

  Kauniita ovat vaatteenne. Olette uusi tuttavuus minulle. En ollut aikaisemmin kuullutkaan kun jonkun aikaa sitten löysin teidän sivunne fasesta.

  Vastaa
 95. Marja 7 marraskuun, 2016

  Olikohan Noshilla mekko jossa vetoketju selkäpuolella? Jos on niin se 🙂

  Vastaa
 96. Riikka Lamminpää 7 marraskuun, 2016

  Suosikkini on MOTO jakku.

  Vastaa
 97. Emmi 7 marraskuun, 2016

  Jenna denimtunika oli kyllä suosikki ja se jo kaapista löytyykin. ?

  Vastaa
 98. Anni 7 marraskuun, 2016

  Kiva taskutunika on suosikkini. ?

  Vastaa
 99. Marika 7 marraskuun, 2016

  Humu mekko olisi ihana juhliin!

  Vastaa
 100. Anu 7 marraskuun, 2016

  Mulla on musta Roosa peplum ja se on kiva. Noista Anna mekoista haaveilen eli ne ois ne lempparit.

  Vastaa
 101. Emma 7 marraskuun, 2016

  Anna-mekko musta-mokkana 🙂

  Vastaa
 102. Maria Mäkelä 7 marraskuun, 2016

  Omilta kutsuilta tuli tilattua Virta taskutunika, mutta jäin vielä kuolaamaan mm. mustaa Kiva-tunikaa….

  Vastaa
 103. Mira 7 marraskuun, 2016

  Monta suosikkia, sanotaan virta leggarit ja moto jakku

  Vastaa
 104. Elina 7 marraskuun, 2016

  Virta-mekko ?

  Vastaa
 105. Henna 7 marraskuun, 2016

  Moto jakku!

  Vastaa
 106. Eveliina 7 marraskuun, 2016

  Pisaratunika <3 jonka missasin, kuten myös kiva-taskutunikan toffeilla raidoilla 🙁

  Vastaa
 107. Elisa 7 marraskuun, 2016

  Moto jakku löytyy puuterin värisenä ja se on ihan huippu, mutta kyllä musta taskutunika on ollu eniten käytössä, joten kyllä se nousee lemppariksi ? <3

  Vastaa
 108. Stina 7 marraskuun, 2016

  Roosa Linda-huivi olisi täydellinen vaatekaappiini. Helppo yhdistellä tummiin ja klassisiin sävyihin! ?

  Vastaa
 109. Sirpa Taipaleenmäki 7 marraskuun, 2016

  Meilläkin löytyy Noshin vaatteita monen vuoden ajalta jo, ihanaa, että ovat niin pitkäikäisiä vaatteita ? olen myös itse ommellut Noshin kankaista ja hinta/laatusuhde on kyllä kohdillaan! Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 110. Jenni tuomisto 7 marraskuun, 2016

  Jegginssit ?
  Mukaan arvontaan?
  Jenni.tuomisto(at)hotmail.fi

  Vastaa
 111. Liisa Alaluusua 7 marraskuun, 2016

  Kiva taskutunika ❤️

  Vastaa
 112. Annu 7 marraskuun, 2016

  Olohousut. Niin leppoisat päällä. Kotiäidin unelmapökät.

  Vastaa
 113. Heini 7 marraskuun, 2016

  Pisaratunika!

  Vastaa
 114. Tiina 7 marraskuun, 2016

  Mukaan arvontaan. Anna-mekko ja hei-paita ovat suosikkini

  Vastaa
 115. Soile savenius 7 marraskuun, 2016

  Denim-tunika, pisara tunika ja kuutio pipo ❤️

  Vastaa
 116. Hanna Thavarasa 7 marraskuun, 2016

  Moto jakku ? Vaikka koko mallisto on AIVAN WOW ??

  Vastaa
 117. Saija Vaahto 7 marraskuun, 2016

  Moto-jakku on suosikkini

  Vastaa
 118. Virpi 7 marraskuun, 2016

  Moto-jakku ja Anna-ribbimekko!

  Vastaa
 119. Piia 7 marraskuun, 2016

  Moto-jakku ja Linda-huivi ovat parhaat syksyn mallistosta.

  Vastaa
 120. Marjo 7 marraskuun, 2016

  Moto ja Anna ? mukana arvonnassa.

  Vastaa
 121. Suvi 7 marraskuun, 2016

  Ihan älyttömän kovasti ei tämä mallisto kolahtanut, johtuen ehkä siitä, etten ole päässyt tällä kertaa livenä vaatteita hypistelemään. Musta KUUTIO pipo on ostoslistalla, samoin mustat CHINOT. Odottavat sitä lahjakorttia tai veronpalautuksia. 😀

  Vastaa
 122. Susanne 7 marraskuun, 2016

  Anna -paita ja Olo-housut. ?

  Vastaa
 123. Tiina 7 marraskuun, 2016

  Tuo jakku on hieno! Noshin kankaita olen kuullut myös kehuttavan joten ne kiinnostaisi.

  Vastaa
 124. Mai 7 marraskuun, 2016

  Olen vähän keskivertoa pidempi, joten monet lahkeet ja hihat jäävät valitettavasti lyhyiksi. Pidän kovasti Noshin kankaista, ja ompelenkin niistä mielelläni. Kylpytakista nyt haaveilen!

  Vastaa
 125. MaijaR 7 marraskuun, 2016

  Musta Kiva -taakutunika!

  Vastaa
 126. Mai 7 marraskuun, 2016

  Lasten pesukarhut ja naisten just noi ribit on ihania materiaaleja! Ja tottakai kivan näköisiäkin!

  Vastaa
 127. APL 7 marraskuun, 2016

  Linda-huivi! ?

  Vastaa
 128. satup 7 marraskuun, 2016

  Mulla on nyt sellainen onpeluvimma meneillään, niin innostun tällä hetkellä eniten Noshin kangasvalikoimasta 🙂

  Vastaa
  • satup 7 marraskuun, 2016

   Gaah, näpytystypo. 😀 oMpeluvimmasta siis!

   Vastaa
 129. maria-kreetta 7 marraskuun, 2016

  Anna mekko

  Vastaa
 130. Eeva Hotta 7 marraskuun, 2016

  Suosikkini on Anna-mekko mokkaraidoilla!

  Vastaa
 131. Kati 7 marraskuun, 2016

  Moto-jakku on paras! Molemmat värit ostin heti eka kutsuilta. <3

  Vastaa
 132. Elina 7 marraskuun, 2016

  Lindahuivi ja motojakku <3 mukana arvonnassa!

  Vastaa
 133. Riikka 7 marraskuun, 2016

  Humu-mekko valloitti <3

  Vastaa
 134. Suvi 7 marraskuun, 2016

  Linda collegehuppari 🙂

  Vastaa
 135. Riitta 7 marraskuun, 2016

  Moto-jakku mustana on suosikkini.

  Vastaa
 136. Reeta Elomaa 7 marraskuun, 2016

  Naisten mallistosta joko LInda huivi tai jengginssit =)

  Vastaa
 137. Minna Liukkonen 7 marraskuun, 2016

  Anna mekko! ?

  Vastaa
 138. Alli 7 marraskuun, 2016

  Ilman muuta musta moto-jakku. Oli rakkautta ensisilmäyksellä 😉

  Vastaa
 139. henna 7 marraskuun, 2016

  Anna mekko! Sovitinkin sitä kutsuilla, mutta jäi budjetin ulkopuolelle sillä kertaa.

  Vastaa
 140. Karin S 7 marraskuun, 2016

  Mukana! musta taskutunika olisi ihana saada omaan kaappiin 🙂

  Vastaa
 141. Heidi_ 7 marraskuun, 2016

  Olo-housut pitäs kyllä saada kotiuttaa, ne on suosikit! Nosh hurahdus on kova ja huomenna tulee taas talvimallisto herkkuja. 🙂

  Vastaa
 142. P 7 marraskuun, 2016

  Virta-mekko tai Anna-mekko ??

  Vastaa
 143. Suvi 7 marraskuun, 2016

  Roosa Linda-huivi on luikerrellut suosikikseni, vaikken huivi-ihminen olekaan 🙂

  Vastaa
 144. Lisa Ahlvik 7 marraskuun, 2016

  Suosikkini on tuo puuteriroosa MOTO collegejakku! Must have!

  Vastaa
 145. Noora 7 marraskuun, 2016

  Mun lemppari on Kiva taskutunika. Pinkit taskut kokomustassa mekossa on niin veikeät.

  Vastaa
 146. Sonja Ollila 7 marraskuun, 2016

  Olo housut ❤️

  Vastaa
 147. Salla 8 marraskuun, 2016

  Olo-housut

  Vastaa
 148. Viipu 8 marraskuun, 2016

  Puuteri Moto ja musta Kiva. Tää uusi mallisto on ihan parhautta ?

  Vastaa
 149. Sanna Nummelin 8 marraskuun, 2016

  Naisten malliston vaatteet… Vaikea valinta.

  Vastaa
 150. Riitta 8 marraskuun, 2016

  Suosikkijuttu tälle syksyä kissamekko ja Kivat villahaalari

  Vastaa
 151. Nina 8 marraskuun, 2016

  Moto jakku ehdottomasti ja mukana kisassa!

  Vastaa
 152. Saara 8 marraskuun, 2016

  Anna-mekko on oma suosikki ?

  Vastaa
 153. sanna laukkanen 8 marraskuun, 2016

  Pisara ja kiva tunikat sekä moto-jakku on ihania malleja, mut väreihin toivon paljon lisää kevätmallistoon.

  Vastaa
 154. Maria 8 marraskuun, 2016

  Kiva taskutunika on suosikkini!

  Vastaa
 155. Anni 8 marraskuun, 2016

  Moto collegejakku tona puuteriroosa-vaniliani on mun suosikki. Kotiutin sen samantien kun mallisto julkaistiin. ? Osallistun arvontaan myös

  Vastaa
 156. Heidi Sallinen 8 marraskuun, 2016

  Arctic villahaalari ja POP huppari ovat mun suosikkeja! ☺

  Vastaa
 157. Jaana 8 marraskuun, 2016

  Kankaat ovat todella laadukkaita ja uusi mallisto ihana.

  Vastaa
 158. Anna 8 marraskuun, 2016

  Tämänhetkinen oma suosikkini taitaa olla musta PEPPI. Lasten tarha/eskarikuvat on tänä vuonna kuvattu rusettimekoissa ?

  Vastaa
 159. Noora Tammela 8 marraskuun, 2016

  Peppi mekko ja Olo housut ☺

  Vastaa
 160. Minna 8 marraskuun, 2016

  Raitainen peppi mekko olisi ihana!?
  Ja tuo jakkukin näyttää tosi kivalta?

  Vastaa
 161. Fanny 8 marraskuun, 2016

  Olo housut

  Vastaa
 162. Tarja 8 marraskuun, 2016

  Anna mekko <3 Tekisi mieli tilata toinenkin 🙂

  Vastaa
 163. Jaana 8 marraskuun, 2016

  Anna-mekko on kyllä ihana, musta-mokka värisenä. <3

  Vastaa
 164. Sari 8 marraskuun, 2016

  Virta mekko!

  Vastaa
 165. Kaisa 8 marraskuun, 2016

  Linda Collegemekko on suosikki.

  Vastaa
 166. Helka 8 marraskuun, 2016

  Virta-legginsit muskotti-mustana on kyllä ihanat!

  Vastaa
 167. Maija 8 marraskuun, 2016

  Ei voi suosikkia sanoa kun liki kaikki on ihania <3
  Mutta ompelevana ihmisenä vastaan, että kankaat!

  Vastaa
 168. Fiipi 8 marraskuun, 2016

  Tykkään Noshin kankaista, tämän kauden uutuuksista lemppari oli farkkupaita jota on jo kivasti käytetty!

  Vastaa
 169. anri 8 marraskuun, 2016

  Kiva taskutunika mustana on suosikkini, vaikka monia muitakin ihania on. 🙂

  Vastaa
 170. Paula 8 marraskuun, 2016

  Suosikkeja Hei-pusero itselle ja lapsille Bunch-housut 🙂

  Vastaa
 171. Jenni Majamäki 8 marraskuun, 2016

  Vihreä Talvinalle huppupusero on tosi kivan näköinen!

  Vastaa
 172. jennii 8 marraskuun, 2016

  Humu-mekko

  Vastaa
 173. Neea Sundvall 8 marraskuun, 2016

  Vaalea moto jakku ♡

  Vastaa
 174. Kaisa 8 marraskuun, 2016

  Lempparini on Noshin Juhla-joustocollege. Ai hitsi, siitä vois surauttaa näillä aloittelevan ompelijan taidoilla jonkun tunikan!

  Vastaa
 175. Jaana K. 8 marraskuun, 2016

  Peppi-mekko

  Vastaa
 176. Anaska 8 marraskuun, 2016

  Mukana arvonnassa, katsotaan sitten, mitä kivaa ostaisin…

  Vastaa
 177. Nina 8 marraskuun, 2016

  Lasten useatkin housut miellyttävät silmää ?

  Vastaa
 178. Jonna 8 marraskuun, 2016

  Kiva tunika

  Vastaa
 179. Elina 8 marraskuun, 2016

  Itsellä myös tuo Anna ribbi paita musta-vaniljana ja se on täydellinen <3 Viime kutsuilta kaveriksi lähti vielä huivi toffeen värisenä. Lapselle ehdoton suosikki olisi POD haalari ja huippu college leggingsit 🙂

  Vastaa
 180. Sanna 8 marraskuun, 2016

  Taas kivoja kuoseja ja hyvännäköisiä vaatteita sekä lapsille että aikuisille.

  Vastaa
 181. Anna 8 marraskuun, 2016

  Moto-jakku <3

  Vastaa
 182. Elisa Särkelä 8 marraskuun, 2016

  Minun suosikkini oli kiva taskutunika joka lähtikin tilaukseen.

  Vastaa
 183. Miia 8 marraskuun, 2016

  Tässä mallistossa ei vaatesuosikkeja ollut, mutta joku collegehuivi olisi kiva!

  Vastaa
 184. Nina Miettinen 8 marraskuun, 2016

  Anna mekko!

  Vastaa
 185. Terhi 8 marraskuun, 2016

  Suosikkini on OLO trikoohousut mustana

  Vastaa
 186. Päivi K. 9 marraskuun, 2016

  Pisara-tunikasta tuli heittämällä suosikkini <3

  Vastaa
 187. memuli 9 marraskuun, 2016

  Roosa mekko. Mukana arvonnassa

  Vastaa
 188. Camilla J-K 9 marraskuun, 2016

  Osallistun arvontaan. Nosh on minulle uusi merkki.

  Vastaa
 189. Terhi J. 13 marraskuun, 2016

  Olohousut.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.