NopsuPopsua talven keskellä

Postista tipahteli viime viikolla jälleen jotain niin ihanaa, että lähes juoksin paketin kanssa kotiin ja heti sen avattuani vetäistiin pöksyt Minean jalkaan. Pettymyksiä ei koettu, vaan äitiä hymyilytti ja tyttö sai sen mitä melkein joka aamu päälleen haluaisi, ”prinsessamekon” joka päällä voi lähteä hoitoonkin.

Ihanan NopsuPopsun kanssa oon tehnyt ennenkin yhteistyötä, ja yhteistyö on ollut erityisen mieluisaa, koska vaatteisiin on niin helppo rakastua. Housuja haaveilin meille jo loppukesästä ja tämän söpön rimpsumallin ilmestyttyä olin varma, että ne on saatava Mineallekin. Jo ensisovituksella tyttö ihaili housuja peilistä rimpsuista kiinni pitäen ja tokaisi: ”ihana mekko!”. Röyhelö on nätti lisä housuissa, mutta ei haittaa käyttöä onneksi lainkaan. Tai mitä nyt muutama mustikka oli yhtenä päivänä piiloutunut röyhelöihin ja löysi sieltä tiensä sukan alle, mutta ehkä siinä oma osuutensa oli vähän huolimattomuudellakin :).

 

Värivalikoima NopsuPopsun tuotteissa tuntuu olevan lähes rajaton, mutta meille valitsin tummanharmaata, jotta housuja voisi pitää vielä keväälläkin siistimmässä ulkoilussa. Reilun koon ansiosta ne menee nyt talvellakin autoillessa, kun alle mahtuu aika hyvin lämmikettä. Lahkeiden pitkät resorit tekee housuista pitkäikäiset ja ne menee myös hyvin talvikenkien sisään, mikä on ehdoton plussa haalarin kanssa. Velour on materiaalina kovin tuttua rennoista kotiasuista, mutta mä voisin hyvin pukea nämä pöksyt Minealle siistimmän yläosan kanssa vaikka hienompaankin menoon. Yhtään ei varmasti Mineaakaan haittaisi juhlia näin rennoissa ja mukavissa housuissa.

Ilmat on täällä olleet jo aika pitkään melko harmaat ja sateiset, ja kuvaaminen on omalta osaltani ollut pienellä tauolla. Housuista tulee kuitenkin vielä sisäkuviakin myöhemmin, mutta voitte toki myös käydä ihailemassa näitä ja paljon muuta verkkokaupassa tai NopsuPopsun Facebookissa. Facebookiin uusimmat jutut päivittyvät nopsaan ja sieltä näkee malliston myös paljon laajemmin, esimerkiksi nyt sieltä löytyy joulunpunaista ja kivoja rusetillisia tonttulakkeja. Varoituksen sanana mainittakoon vielä, että NopsuPopsun päivitykset aiheuttaa vakavaa ostoshalua!

Onko NopsuPopsu teille jo ennestään tuttu? Ja mitä tykkäätte näistä uutuuksista?
 

0 Comments

 1. Tessa/ Elämäni peili 28 marraskuun, 2013

  Ihanat! Pakko tilata Sirpalle, kun sillä ei just ollenkaan ole edes velourhousuja!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 30 marraskuun, 2013

   Mä tykkään näissä myös monikäyttöisyydestä, kun ne tosiaan menee sisällä ja ulkona riippuen kuinka paljon alle laittaa. Mutta kannattaa tosiaan ennemmin ottaa reilu koko.

   Vastaa
 2. Sara S. 29 marraskuun, 2013

  Kauniita talvisia kuvia !

  Vastaa
 3. Pauliina 29 marraskuun, 2013

  Voi, onpa tosi ihanat pöksyt 🙂 Tuollaiset olisi kivat Metelläkin! Ja tuolla NopsuPopsulla olisi vaikka mitä muutakin ihanaa…

  Vastaa
  • Melina / Minishow 30 marraskuun, 2013

   NopsuPopsulta löytyy ihan liikaakin kivoja vaatteita! Ne tonttulakit ja kaikki hatut on niin suloisia!

   Vastaa
 4. Viivi / Valkoinen Soihtu 29 marraskuun, 2013

  Suloiset pöksyt:)!!! NopsuPopsu on kyllä huippu! Ihania kuvia!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 30 marraskuun, 2013

   Nää on oikein pikkuprinsessan housut, vielä kun ottaisi vaaleanpunaisena :). NopsuPopsu on yks mun lemppareista ollu jo jonkin aikaa!

   Vastaa
 5. Pia - Jotain tekemistä 29 marraskuun, 2013

  Ihanat ja hauskat housut! 🙂

  Vastaa
 6. Karro 29 marraskuun, 2013

  Aivan ihanat housut!! Täytyy myös harkita tilaamista 🙂 Yksi kysymys muuten tuli näistä talvisista kuvista mieleen että oletko ostanut Minealle aivan kovimmille pakkasille vielä toiset kengät vai uskotko että pärjää villavuorisilla nahkakengillä? 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 30 marraskuun, 2013

   Kyllä näilläkin kengillä pärjäisi villasukan kanssa ihan varmasti, mutta me ostetaan toiset kengät ihan käytännön syistä. Nää on olleet nyt nimittäin hoidossa jalassa ja alkaa jo kulumaan kärjistä.. Ajateltiin siks hankkia jotkut sellaiset Kuoman tyyliset rymykengät.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.