niin se lomaviikko meni!

Ei olekaan vähään aikaan tullut kirjoitettua ihan meidän peruskuulumisia, eikä siinä kiireisessä arjessa olisikaan juuri muuta kerrottavaa kuin töihin, kotiin, ulos, nukkumaan.. Tällä viikolla saimme siis Minean kanssa lomailla hoitotädin pitäessä vapaata, ja täytyy sanoa, että viikkokin kotona on tuntunut vähän liian hyvältä ;)! Kaikessa on omat hyvät puolensa, ja tykkään olla töissäkin, mutta kotonaolossa ehdottomasti parasta on se, ettei tarvitse juosta kellon kanssa paikasta toiseen! Onneksi seuraava loma häämöttää jo nurkan takana, kun jälleen joulunpyhinä saamme lomailla koko perheen kesken parin viikon ajan!

Tähän viikkoon on mahtunut joka päivälle lapsikavereiden ja äitien tapaamista, ja sain pienen hetken itseksenikin pyöriä kaupungilla. Kävin alkuviikosta tyhjentämässä kirpparipöydän (myynti 250€ ei kyllä päätä huimannut..), ja raaskin jopa heittää suurimman osan myymättä jääneistä vaatteista Uffin keräykseen. Muutakin hyväntekeväisyyttä on tullut harrastettua, kun yhtenä iltana ovelle kolkuttanut mies sai ylipuhuttua mut WWF:n kuukausilahjoittajaksi! Olisi varmaan kannattanut miettiä kahteen kertaan päästääkö mies ennakkoluulottomasti kotiinsa, mutta hyvällä asialla oltiin onneksi tällä kertaa :).

Isoin juttu tällä viikolla on varmasti ollut se, että yhdessä yössä vaihdettiin syksystä talveen! Vielä on vähän totuttelemista, että osaisi ite pukeutua oikein, mutta meidän perheelle tulleet Crocsin ihanuudet on näillä loskakeleillä ihan ehdottomat! En osaa edes ajatella, mitä muuten vetäisin jalkaani ulos lähtiessä, tai mitkä kengät Mineallakaan pysyisi niin kuivina kumppareita lukuun ottamatta. Crocsin uutuuksista lähipäivinä vielä lisää ;)!

Onko siellä muita lomailijoita? Tai muita jotka ennemmin palaisivat vielä takaisin niihin viime viikon kauniisiin syysmaisemiin?!

0 Comments

 1. Pia - Jotain tekemistä 19 lokakuun, 2013

  Täällä Länsi-rannikolla ei ole lunta vielä näkynyt, vähän tuli räntää tänään.Täällä on syyslomat vasta ensi viikolla. Mutta eipä se kotiäidille oikein lomaa ole, ei ole mitään harrastuksia. No, eiköhän me jotain tekemistä keksitä.. 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 lokakuun, 2013

   Se on totta, ettei kotiäidin elämään juurikaan lomat vaikuta :). Mulla on jo ikävä sitä aikaa..

   Vastaa
 2. Anonymous 19 lokakuun, 2013

  Äh, missä sulla on kirpparipöytä ollu? Ootko sä siitä maininnu blogissa? Oisin niin tullut tsekkaamaan sen.-Jonna

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 lokakuun, 2013

   Mä kerroin että otin kirpparipöydän, mutta en tainnu muistaa kertoa missä se oli.. Se oli siis Kirpparilla, tuolla Seppälässä. Ens kerralla muistan kertoa vähän paremmin!

   Vastaa
 3. Seija 20 lokakuun, 2013

  Mukava loma viikko ollut siellä 🙂 ja luntakin paljon! Täällä ei ole vielä tullut ja jos hetken vie menisikin näin :-)Kauniita kuvia ♡

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 lokakuun, 2013

   Niin ne lupas että täälläkin on ens viikolla taas lämmintä ja lumet lähtee. Ihan hyvä vaan, meillä nimittäin jäi haravoimatta :).

   Vastaa
 4. Anonymous 20 lokakuun, 2013

  Minusta tuo on kirpparipöydästä ihann hyvä myynti :/

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 lokakuun, 2013

   Onhan se ihan jees.. Oon vaan tottunut saamaan yleensä pitkälle yli kolmekin sataa, mutta nyt pidin extrahalvat hinnat.

   Vastaa
 5. Zayra Halme 20 lokakuun, 2013

  Talvicrocsit on kyllä hyvät! Itellä sellaiset mitkä on hyvät loskakeleillä 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 20 lokakuun, 2013

   Vielä kotona ollessa mä en melkein muita käyttänytkään kun Crocseja ja Uggeja :).

   Vastaa
 6. Jenna 22 lokakuun, 2013

  Tsemppiä arkeen! 🙂 Kauniita kuvia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.