NEULEKERROKSIA

neuleasu IMG2

neuleasu IMG4 neuleasu IMG5  neuleasu IMG1Mahtavaa, huomenna meiän mini tulee kotiin vaikka kovasti mun äiti koittikin saada vielä edes yhden lisäpäivän! Mitä mä sitten olen saanut viikonloppuna aikaan? Vähän töitä, enemmänkin en mitään. Jouluruokien teko jääköön huomiselle ja tiistaille, lahjoja en ajatellut juurikaan hankkia ja siivouksen suhteen mennään tänä vuonna vähän laiskemman kautta. Kuusi onneksi saatiin olohuoneen nurkkaan (kiitos Mane ja Ilona!) ja heti aamusta koettiin huippuylläri, kun Minean australiankummit ilmestyi pimpottelemaan ovelle. Ei ollenkaan mikään turha viikonloppu siis, vaikka puolikkaan päivän kulutin niinkin tärkeään hommaan kuin viimevuotisen Marimekon kuusikossa-kankaan etsintään. Mihin ihmeeseen oon voinut jemmata sen?!

Aamupäivästä lähdin kaupungille kiertelemään ajatuksena ostaa muutamat joululahjat sukulaisille, mutta huomasinkin lopulta etsiskeleväni itelleni muutamia raskausaikaan sopivia vaatteita. Huutava tarve mulla oli ulkoilutakista ja samalla löysin kivan trikoomekonkin. Mekko siis lähti lopulta kassan kautta kotiin, instaseuraajat (@minishowblogi) tietää mistä puhun! Parin viime viikon aikana on ollut illanistujaisia ja pikkujouluja, joihin lähtiessä mulle on joka kerta tullut kunnon asukriisi. Tuntuu ettei kaapissa kohta ole enää mitään muuta kuin farkut ja neule, jotka näyttää hyviltä tän raskausmahan kanssa, mutta välillä olisi kiva pukeutua vähän vaihtelevammin. Nämä tän päivän asukuvat on niin sitä perusmua, neule tai tässä tapauksessa kaksi päällekkäin ja pipo pelastamaan bad hair day. Jotain piristystä kaipaisin, mielellään jotain sellaista missä raskausmaha oikeasti näyttää kivalta. En tiedä ootteko muut raskaana olevat samaa mieltä, mutta tosi harvat löysät vaatteet sopii ison mahan kanssa – ennemminkin ne vaan saa olon tuntumaan valasmaiselta. Mä taas en koskaan ole oikein viihtynyt tiukoissa vaatteissa ja arkena käytettynä välttelen niitä nyt raskaanakin. Joten ymmärrätte varmaan että vaihtoehdot on aika vähissä! Taidan viettää loppuillan googlaillen ja selaillen instaa josko sieltä löytyisi inspiraatiota tähän loppuraskauden pukeutumiseen, tiedä vaikka saisin jotain vähän siistimpääkin vedettyä päälleni kuin ylisuuret neuleet ja kortsupipot.

0 Comments

 1. Pii 22 joulukuun, 2014

  Samaa mieltä noista löysistä vaatteista, ei näytä kivalta mahan kans. Varsinkin jos alaosana käyttää jotain löysää niin paidan pakko olla tiukka/istuva.

  Oma pelastus on ollut maksihame, vaikka yleensä koen sen kesävaatteena, niin nyt se on saanu taipua myös pikkujouluihin.

  Vastaa
  • Melina 23 joulukuun, 2014

   Maksihame olis kesällä ihan huippu raskausvaate, mutta mä vaan en talvella osaa pukea sitä.. Ehkä ongelma on kengät, mitä ihmettä sitä laittaa maksin kanssa talvella jalkaan? Crocsit :D?

   Vastaa
 2. eevi 22 joulukuun, 2014

  Samaa mieltä löysistä yläosista masun kanssa . Ite sain jo kehiteltyä kunnon asukriisin joulun suhteen kun tuntuu että mikään ei sovi tai näyttää muuten vaan ihan kauhealta 🙁 että kivoja joulukuvia tiedossa 😀
  t. rv 35+3

  Vastaa
  • Melina 23 joulukuun, 2014

   Uskon että voi olla hankalaa noilla viikoilla löytöä enää mitään päälle! Miten olis joku trikoomekko? Siihen mäkin aion huomenna luottaa..

   Vastaa
 3. Minttu-Maaria 22 joulukuun, 2014

  Mun raskaus ei kai ole vielä niin pitkällä, että olisi asukriisejä, vaikka masu selvästi jo näkyykin. Tähän asti pukeutuminen on ollut älyttömän helppoa, jopa helpompaa kuin yleensä. Ehkä osansa on silläkin, että mulla on paljon sellaisia vaatteita, jotka sopii masun kanssa oikein hyvin ja laskeskelinkin, että muutaman seuraavan kuukauden pärjään omilla vaatteilla ja niillä muutamilla äitiysvaatteilla, joita olen saanut.

  Mun mielestä tuo sun neuleasu on kiva! Laitahan tännekin kuvia trikoomekosta meitä varten, jotka ei ole instassa 🙂

  Vastaa
  • Melina 23 joulukuun, 2014

   Huomenna ajattelin vetää mekon päälle niin eiköhän sitä jotkut kuvat saa samalla napattua! Mäkin luulin että mulla on vaikka kuinka sellaisia vaatteita jotka menee raskaanakin mutta tän kokoisen mahan kanssa alkaa paidat olla auttamattomasti liian lyhyitä. Eipä tässä onneks oo enää pitkä matka äitiyslomaan, silloin kuljen verkkareissa joka päivä :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.