luukku 3: joulukalenteri

Näin joulun alla aika monesta meistä tuntuu kuoriutuvan innokas askartelija, ja tee-se-itse ideoita pursuilee jollain lailla vähän joka blogista. Itse näperrellen syntyi myös Minean joulukalenteri, koska en halunnut ainakaan vielä tänä vuonna Minealle suklaakalenteria (kun eihän meillä muutenkaan herkutella yhtään ;)!).

Kalenteria varten tilasin Oi Paketista kahdenlaisia paperipusseja, joihin dymoilin numerot kertomaan mihin pussiin saa kurkata minäkin päivänä. Ikeasta hankittu puutarra saa toimittaa joulupuun virkaa, paitsi että painavimmat pussit ei kovin mielellään tahtoneet pysyä teipillä puun oksilla, ja ne saikin uuden paikan ja pääsivät roikkumaan naruille. Vaikein osuus kalenterin teossa oli tietenkin keksiä täytettä pussien sisään. Meillä niihin sujahti pieniä kivoja asioita, kuten pompulat, triangeli, leikkiruokaa, rusinoita ja tarroja.

Oma kalenteri jäikin tänä vuonna kokonaan hankkimatta, mutta iloa saa siitäkin kun Minea aukoo pussukoita hymy huulillaan. Päättäväisenä tyttönä Minea olisi avannut jokaisen luukun jo ensimmäisenä päivänä, mutta pienten neuvottelujen jälkeen siellä ne pussukat roikkuu edelleen koskemattomina. Voi kun joku tekisi ensi vuonna samanlaisen mullekin :)!

Millaiset kalenterit sieltä löytyy?
 

0 Comments

 1. Tosi kiva puukalenteri 🙂

  Vastaa
 2. Jonna 3 joulukuun, 2013

  Kivan näköinen joulukalenteri ja varmasti toimisi isommallakin joulun odottajalla 😉 Itse haaveilin Cupsolon kahvikalenterista, mutta jäi sitten lopulta ostamatta 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Mikä ihmeen Cupsolon kalenteri!? Kuulostaa aika houkuttelevalta, täytyypä kattoa ens kerralla kaupoilla..

   Vastaa
 3. Paketti 3 joulukuun, 2013

  Aivan mahtava. Siis kertakaikkisesti. 🙂

  Vastaa
 4. Kanneli 3 joulukuun, 2013

  Tosi ihana kalenteri, taas hyvä idea!

  Vastaa
 5. Aivan ihanan söpö!Meillä minä ostin tytöille myös ”kestokalenterin” laatikoihin tavaraa, mutta ensi vuonna saa jäädä välistä – tulipa aika hintavat kalenterit 😀 Mutta joulukin on vain kerran vuodessa <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Joo kyllä näille ite täytettäville kalentereille tulee aika kivasti hintaa, mutta onpahan joka luukussa ainakin mieluista tavaraa.

   Vastaa
 6. Annika /Karkkipurkki 4 joulukuun, 2013

  Ihana kalenteri teillä! Tosi söpöjä pussukoita 🙂 Mun piti hankkia myös jotkut hienot pussit, mutta en sitten vaan ehtinyt, eikä kyllä tullut mieleen, että netistähän olisi voinut tilata! Omassa blogissa meidän kalenterista 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Mulle tää oli tänä vuonna helppoa, kun on tuo puu Minean huoneessa. Teillä olikin aika hulppeat paketit kalenterissa :).

   Vastaa
 7. Sanna 4 joulukuun, 2013

  Tosi kivannäköinen kalenteri. Minä laiskimus en jaksanut alkaa väsätä itse mitään, vaan kalenteri ostettiin kaupasta. Mummu olisi halunnut ostaa meidän neidille kalenterin, josta tulee pieniä Muumi-hahmoja, mutta kuinka ollakaan, kun neiti pääsi itse valikoimaan, mukaan lähtikin Littlest petshop -kalenteri. Oma tahto ja maku on näemmä löytynyt 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Mä näin sellaisen Muumi-kalenterin kaupassa vasta jälkikäteen ja mietin, että Minea olis varmasti tykännyt siitä ihan valtavasti! No, ens vuonna ehkä sitten.. Jos sitä vaikka yhdistelis kaupan kalenterin sisällön ite tehtyyn kalenteri-ideaan niin pääsis suht helpolla.

   Vastaa
 8. Jenni/Talosanomat 4 joulukuun, 2013

  Ompas suloinen kalenteri! 🙂 Meidän kalenteriin pääsi tänä vuonna legoja ja my little pony-juttuja! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Kiitti Jenni! My Little ponya taitaa tulla meilläkin jo tänä vuonna joululahjoista.

   Vastaa
 9. Emilia 4 joulukuun, 2013

  Ihana kalenteri! 🙂

  Vastaa
 10. Seija 4 joulukuun, 2013

  Ihana idea kokonaisuudessaan ja nuo pussit on niin söpöt! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Nää pussit oli niin ihania, että voisin käyttää niitä lähes mihin tahansa!

   Vastaa
 11. Marianne 4 joulukuun, 2013

  Tosi hauska idea laittaa yöhön seunätarraan paketit! Näitä on hauska seurata minkälaisia ideoita kaikilla on näistä joulukalentereista!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Mustakin on ollu kiva katella bloggaajien kalenteriversioita! Parhaat ideat koitan laittaa muistiin, mutta tuskin ne siellä pysyy ensi vuoteen asti..

   Vastaa
 12. Annina S 4 joulukuun, 2013

  Ihanan näköinen joulukalenteri! 🙂 Meillä oli viime vuonna vastaava, mistä esikoinen sai kaikkea pientä kivaa joka luukusta. Nyt sitten en vain jaksanut tehdä kalenteria, koska nuorempi on niin pieni vielä ja esikoiselle isompi juttu on tällä hetkellä noi kaupan kalenterit. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 joulukuun, 2013

   Jossain vaiheessa siinä varmasti käykin just noin ja lapselle ei enää kelpaa nämä ite väkerretyt kalenterit. Viime vuonna Minea oli alle vuoden ja löydettiin tosi kiva kirjakalenteri, jossa joka päivälle oli pieni satukirja luettavaksi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.