luukku 17: joulu narussa

Jo alkaa meilläkin joulu näkyä ympäri kotia. Kuusen haku on vielä edessä viimeistään viikonloppuna (se siitä ajoissa hakemisesta!), mutta muuten on kaikki koristeet jo löytäneet paikkansa. Mitään pukkien ja tonttujen kansoittamaa joulumaata ei meille siis tänäkään vuonna tullut, vaan enemmänkin luotan hillittyihin, pieniin vihjeisiin joulun lähestymisestä.

Kovin huomaamaton vihje ei ole tämä Hama-huumassa valmistunut jul-teksti, jonka sujautin roikkumaan Minean huoneen ovenkahvaan. Kumma kyllä, on se saanut olla paikallaan koskemattomana ainakin toistaiseksi. Ehkäpä joulun jälkeen tekstin voisi vaihtaa Minean nimeen, ja jälleen saisin hyvän syyn vähän hama-helmeillä ;).

Samalla innokkuudella syntyi inspiroivan Kotipalapelin tyylillä nauha Marimekon Kuusikossa-kuosista. Tämän idean toteuttaminen oli periaatteessa täysin ilmaista, sillä leikkasin kuuset paperikassista, johon ostokseni Marimekolla pakattiin. Kuosi on niin valtavan ihana mustavalkoisena sekä värillisenä että meidän joulu olisi mieluusti voinut olla kauttaaltaan Kuusikossa!

P.S. Vielä ehditte tänään ja huomenna osallistua Marimekon lahjakortin arvontaan täällä!

0 Comments

 1. Veera 17 joulukuun, 2013

  Kivoja koristeita 🙂 Hama-helmet (maxi-koossa) on meilläkin mun ja Lillan mieleen, vaikkei ollakaan niistä vielä paljon ehditty tehdä. On muuten tosi ihana toi sun yläkuva, banneri vai mikä se nyt onkaan! <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 joulukuun, 2013

   Maxi-helmet munkin varmaan pitää vielä hankkia, kun tyttö oli nytkin niin kovin kiinnostunut noista pikkuhelmistä. Pienen tutustumisen jälkeen niitä olikin vähän joka paikassa meillä :). Kaipa tuota banneriksi sanotaan :)..Kiitos! Se oli miehen pikaräpsy.

   Vastaa
 2. Seija 17 joulukuun, 2013

  Teillä näyttää niin tunnelmalliselta ♡

  Vastaa
 3. Marjukka/Nuapurissa 18 joulukuun, 2013

  Ihana joulukoti! <3

  Vastaa
 4. Ruut 18 joulukuun, 2013

  hei mäkin voisin tehdä tollasen kuusikossa-nauhan.. mukinhan kävin jo ostamassa ja taulukin jo on, joten vielä mahtuis jotain samaan sarjaan 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 19 joulukuun, 2013

   Mä huomasinkin että alkaa sultakin kuusikkoa kotoa löytymään ;)! Mä sain pikkukassista jo aika monta kuusta ja koristelin niillä vielä pakettejakin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.