LELUT SIISTISTI LAATIKOISSA

Meillä on kotona tilanne sisustuksen suhteen ollut jo pidemmän aikaa pysähdyksissä, koska todennäköisesti jo ensi vuoden alussa asutaan jossain vuokrakolmiossa, ja sen parempi mitä vähemmän on muutettavaa tavaraa. Olen ajatellut aloittavani tavaran karsimisen jo hyvissä ajoin ennen myyntiaikeita, sillä sen tietää ettei pienten lasten kanssa saa mitään aikaiseksi kertaheitolla. Tulevat vapaat viikonloput on tarkoitus käyttää kukin johonkin yhteen pieneen projektiin, nyt tulevana viikonloppuna aiotaan inventoida pihavarasto. Ei mikään pikkuhomma, mutta ehkä se helpottaa jos inhottavin on ekana alta pois!

Ellei meillä nyt olisi tiedossa raksaprojektia, tehtäisi tässä nykyisessä asunnossa jonkinlaista pintaremonttia. Ennen muuttoa vuonna 2011 laitettiin tämä koko asunto uusiksi lattiasta kattoon, joten todellista tarvetta remontille ei missään nimessä olisi, mutta maku muuttuu vuosien varrella, ja olisin jo ihan valmis uusimaan lattiat olkkarista ja keittiön. Onneksi siihen projektiin ei nyt tarvitse lähteä, vaan saadaan keskittyä pienempiin fiksailuihin niin että asunto on loistavassa myyntikunnossa sitten kun sen aika koittaa. Kumma kyllä, mutta tykkään muuten tällä hetkellä eniten meidän makkareista, koska niistä löytyy molemmista lähes valkoinen Ikean halppislaminaatti! Jos remonttia tehtäisi vasta nyt, olisi meillä samaa laminaattia olohuoneen parketinkin tilalla.

 legolaatikko IMG003legolaatikko IMG021

Lastenhuoneessa tilanne alkaa olla melko kaaoottinen, sillä leluja pursuaa vähän sieltä sun täältä eikä tila meinaa millään riittää kahden lapsen tarpeisiin. Lastenhuoneessa meillä on vielä lakanat, yökkärit, vierasvarat, mun vanhat opiskelumateriaalit, joitain työpapereita, säilytettäviä tärkeitä esineitä ja papereita jne jne – yhtään ei olisi pahitteeksi, jos kaappitilaa olisi vähän enemmän. En muutenkaan tykkää siitä, että tavarat joutuu sullomaan kaappeihin niin ettei sieltä enää myöhemmin löydä mitään, vaan kaikella pitäisi olla oma, väljä paikkansa. Lähes kaikki lelut Minea on saanut lahjaksi, mutta niitä on kuitenkin kertynyt niin kiitettävä määrä, että niiden säilömisessä saa toden teolla käyttää luovuuttaan. Kaikki ei mitenkään mahdu kaappiin, vaan suurin osa leluista on huoneen lattioilla erilaisissa säilytyslaatikoissa, pusseissa ja koreissa. Muovailuvahavälineet peltirasiassa, junarata huopapussukassa taaperokärryssä, pehmolelut metallikorissa, pikkulegot ja barbien pikkutavarat pöydällä lokerikossa, piirustusvälineet seinälokeroissa, legot legolaatikoissa ja sekalainen tavara isossa lelulaatikossa kaapissa.legolaatikko IMG018 legolaatikko IMG014 legolaatikko IMG013 legolaatikko IMG009 legolaatikko IMG004

Mun suosikkeja säilytyksessä on nuo Legon muoviset lelulaatikot, joita voi pinota useamman päällekkäin ja niihin mahtuu yllättävän paljon tavaraa sisälle. Laatikoita löytyy vaikka missä väreissä ja ne käy kivasti sisustukseen niin ettei haittaa vaikka ne olisivatkin aina esillä. Ennestään meillä on ollut valkoinen ja pienempi pinkki laatikko, mutta tilasin vielä tuon haalean turkoosin laatikon valmiiksi odottamaan Nooan huoneeseen pääsyä. Lekmerillä oli hyvät alennukset kaikissa Legon tuotteissa, joten samalla ostin vielä pinkin pikkuboksin Minean pöydälle ja näppärän eväsrasian, joka käy loistavasti juurikin vaikka kynien säilytykseen. Uuteen kotiin haluan molempien huoneeseen vielä mustat tai harmaat laatikot pinkin ja turkoosin kaveriksi, niistä saankin samalla huoneiden värisävyt.legolaatikko IMG002

legolaatikko IMG022

Harvoin olen nähnyt näitä Legon säilytyslaatikoita alennuksessa, joten ostin Lekmeriltä myös muutaman pienemmän jemmaan siltä varalta, että Minealla on syksyn mittaan kaverisynttäreitä. Pienestä boksista saa hauskan lahjan, kun sisään laittaa tarroja, hiuskoristeita tai miksei vaikka pienen paketin Lego friendsejä. Minea ei vielä tieä, että samaan tilaukseen otin vielä yhden aika mieluisan joululahjankin!

0 Comments

  1. tirppa 8 lokakuun, 2015

    Mikä tuo pöytä(korkeampi) on ? Niin mun mieleinen väri

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.