lastenhuoneen ”tuparit”

Kutsuin pari ystävää lapsineen eilen meille kylään, ja koska Minean huone oli sopivasti juurikin valmistunut, päätin kutsua tapahtumaa tupareiksi :). Sitähän se vähän olikin, kun tarjolla oli herkkuja, vietettiin aikaa ystävien kanssa, ihmeteltiin uutta sisustusta ja Minea sai lahjoja (niinpä!). Menokin kolmella tytöllä oli paikoittain aika riehakas, ihan niin kuin tupareihin kuuluukin ;).

Ajattelin pitää teitä vielä pienessä jännityksessä ja laittaa vain muutamia vilauksia huoneesta tähän postaukseen, ettei kerralla tule kuvaähkyä :). Sen verran voin paljastaa, että huone on aikamoinen matalan budjetin toteutus, mikä sopi paremmin kuin hyvin tähän meidän tämänhetkiseen tilanteeseen. Haaveissa kun olisi tulevien vuosien aikana päästä omakotitaloon, ja siellä huone tulee varmasti taas näyttämään ihan erilaiselta. Näitäkin huonekaluja ostaessa meille sattui muutama pieni ”moka”, mutta niistä sitten lisää myöhemmin tällä viikolla!

Kenellekään en usko yllätyksenä tulevan sen, että Mineankin huone noudattaa samaa väriteemaa kuin meidän muukin asunto ;). Tehosteväri on tällä hetkellä mietinnässä, ja aika paljon muutakin huoneesta vielä puuttuu, mutta tuskinpa Minea sitä leikkiessään huomaa! Stokkan hulluilta päiviltä onnistuin kuin ihmeen kaupalla tänään saamaan Stringin Pocket-hyllyn (toisin kävi eilen Michael Korsin nilkkureiden kanssa..), ja sitä kaavailin tänne Minean huoneeseen. Toisaalta voisin myöskin laittaa Minean taiteilemaan jonkun kivan taulun seinälle, kunhan ensin selvitän löytyykö myrkyttömiä (eli syömäkelpoisia ;)) maaleja jostain.

Voisin vielä myöhemmin laittaa teille ohjeen noihin Dumle-muffineihinkin, jotka oli aika tuhteja mutta niin herkkua! Enää huominen töissä ja sitten päästään koko perhe lomailemaan! Loma aloitetaan viikonloppuna pihatalkoilla mieheni vanhempien luona Etelä-Suomessa, ja seuraava viikko pysytään kotona ja rentoudutaan. Pihatalkoisiin erityistä iloa tuo tänään koko perheelle saapunut huippukiva kenkäpaketti, mutta siitäkin lisää, kun pääsen ensin räpsimään muutamia kuvia ;)!

21 Comments

 1. Pia - Jotain tekemistä 10 lokakuun, 2013

  Aivan ihanat nuo paperipallot!Dumle-muffareitten ohje kiinnostaisi kyllä!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 12 lokakuun, 2013

   Koitan näpytellä muffinssiohjeen blogiin jo tänään. Pääsette vaikka viikonloppuna herkuttelemaan :).

   Vastaa
 2. Miima 10 lokakuun, 2013

  Oo mitkä tarjoilut! Hienoja kuvia 🙂

  Vastaa
 3. Susanna Tamminen 10 lokakuun, 2013

  Oi mitkä tuparit, aivan mahtavaa! Kaunis huone 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 12 lokakuun, 2013

   Kiitos! Välillä pitää keksiä hyviä syitä kutsua kaverit kylään ;).

   Vastaa
 4. Annika /Karkkipurkki 10 lokakuun, 2013

  Ihanaa, lastenhuoneen tuparit 😀 Ja ihania herkkuja teillä taas ollut :))

  Vastaa
  • Melina / Minishow 12 lokakuun, 2013

   Tuparit oli vähän sellanen päähänpisto, mutta saa sitä vähän hassutellakin :).

   Vastaa
 5. Vauhtivekaroiden äiti 11 lokakuun, 2013

  Kivat tuparit! Ja tosi herkulta kuulostaa nuo dumle-muffinssit 🙂

  Vastaa
 6. Elina /Elinamaista 11 lokakuun, 2013

  Kiva idea järjestää lastenhuoneen tuparit! Onko tuo leikkikeittiö Ikean?Meillä on lastenhuone laittamatta ja tarkoitus olisi sitä kohta alkaa laittamaan (nyt se huone toimii varastona).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 12 lokakuun, 2013

   Joo keittiö on Ikeasta. Se oli ihanan neutraalin sävyinen ja puinen, mistä mä tykkään. Se ei kylläkään oo ihan pienimmästä päästä, että kannattaa mitata tarkkaan :).

   Vastaa
  • Elina /Elinamaista 14 lokakuun, 2013

   Tuollainen keittiö varmaan pitää meillekkin hankkia! Itse en oikein tykkää niistä värillisistä/muovisista. Kun vaan sais aloitettua neidin huoneen laittamisen…

   Vastaa
  • Melina / Minishow 14 lokakuun, 2013

   Sama aloitusongelma oli meilläkin, mut aloitettuani projekti vei täysin mukanaan! Ja ne muovivärihökötykset, yök :)!

   Vastaa
 7. Liina 11 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia. Minean huone näyttää suloiselta kuten tyttö itsekin. Palatakseni vielä edelliseen postaukseen, niin löysin ihanaa roosaa angoralankaa, jonka sävy on lähellä Pompin tämänvuoden fleecevaatteita. Se saattaa tosin hieman kutittaa, mutta tuubihuivissa ei varmaan niin paljon haittaa. Mietin vain tuota ohjettasi, että minkävahvuista lankaa olet käyttänyt ja minkäkokoisia puikkoja? Etten vaan saa aikaiseksi säärystintä… heh 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 12 lokakuun, 2013

   Voi kiitos! Lanka, jota mä käytin huivissa ja baskerissa on Novitan Säde ja puikot oli 5. Mulla on käynyt tosi monesti niin, että oon vahingossa tehnyt ihan liian ison tuubihuivin, tässä Minean huivissa sattui käymään säkä, että koko osu kohilleen. Nykyään neulon vaan pötkönä ja yhdistän sit jälkikäteen. Sitä suosittelisin sullekin :).

   Vastaa
 8. Jemina 11 lokakuun, 2013

  Ihanat tuparit! 🙂 Kauniita kuvia.

  Vastaa
 9. Anonymous 28 lokakuun, 2013

  Hei, mistä olet löytänyt noita sydänvaahtiksia?Kiitos, jos viitsit vinkata, niin ei tarvitse mahdollisesti kylän kaikkia kauppoja kiertää 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 28 lokakuun, 2013

   Mä muistan nähneeni niitä vaikka missä, mutta tietty nyt kun kysyit niin en muista yhtäkään niistä paikoista :). Nää mä ostin Tokmannista. Oli sellaisessa jättipussissa.

   Vastaa
 10. Anonymous 29 lokakuun, 2013

  Kiitos Melina! Näinhän se on. Nyt kun olen itsekin niitä ”sillä silmällä” katsellut, että löytyisikö (Cittarit, Prismat), niin ei mistään.Mutta Tokmannille siis 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.