kuvia alkusyksyltä & Reiman kilpailu

Kuvat ei nyt millään lailla liity tähän postauksen asiaan, mutta alkusyksyllä kuvasin Nextiltä Minealle tilaamaani tunikaa, ja olisi ollut suorastaan vääryys jättää kuvat julkaisematta blogissa :). Nextiltä on meille tullut paljon vaatteita jo aiemminkin, ja hinta-laatusuhde on mielestäni hurjan hyvä. Lähipäivinä Nextiä näkyy blogissa lisää, pienenpieni tilaus lähtee nimittäin ensi viikolla eteenpäin ;).

 

Muistatteko vielä tämän Reiman blogikilpailun? Tällä kertaa Minishown äänet ei ihan riittäneet palkinnoille asti, mutta kovin monella äänellä ei jääty kolmannesta sijasta. Valtavan suuri kiitos kaikille teille, jotka kävitte äänestämässä meitä! On uskomatonta ajatella, että teitä on ainakin 300 yksittäistä lukijaa, ja vielä enemmänkin mikäli kävijätilastoihin on uskomista!

Kovin pitkä matka ei ole enää 150 kirjautuneeseen lukijaankaan, jolloin lupasin jälleen järjestää jonkin kivan arvonnan :). En olisi noin vuosi sitten uskonut, että tähän bloggaamiseen voisi jäädä näin koukkuun, ja nykyään siitä on tullut ykkösharrastukseni ja paras rentoutumiskeinoni. Koko homma ei kuitenkaan olisi mitään ilman teitä lukijoita, joilta saan kannustavia ja mieltäpiristäviä kommentteja. Kiitos siis myös siitä että ilahdutatte kommentoimalla ja seuraamalla meidän touhuja!

Muistuttelenkin kaikkia blogin seuraajia klikkailemaan itsensä lukijaksi! Bloggerin lisäksi voitte seurata meitä Bloglovinissa, Blogilistalla, Facebookissa sekä Instagramissa nimellä @minishowblogi.
Ihanaa viikonloppua!

0 Comments

 1. Evelina 5 lokakuun, 2013

  Hahah, voi apua, kurkkaappas mun uusin postaus – samoista maisemista ;)! Ihana Minea <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 lokakuun, 2013

   Joo mua naurattikin että taas vaihteeks ollaa blogattu jotain samaa :)!

   Vastaa
 2. Annika /Karkkipurkki 5 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia :))

  Vastaa
 3. Elina /Elinamaista 5 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia!

  Vastaa
 4. sandella 5 lokakuun, 2013

  Söpö Minea! Kivoja kuvia olet taas ottanut 🙂

  Vastaa
 5. Emilia 5 lokakuun, 2013

  Voi miten suloisia kuvia!Onnittelut sinulle myös suuresta äänimäärästä ja mukavaa viikonlopun jatkoa 🙂

  Vastaa
 6. Jenni / Juhlahuuma 6 lokakuun, 2013

  Siis aivan ihana blogi sulla!!! Upeita kuvia ja jotenkin tosi ihana tunnelma täällä, koukutuin täysin!!! 🙂 Ja suloinen prinsessa!!! ♥

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 lokakuun, 2013

   Ihana kommentti, kiitos tuhannesti <3! Ja tervetuloa mukaan seurailemaan!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.