INSPIRAATIOTA LASTENHUONEESEEN JA SISUSTUKSEEN SOPIVAT LASTENTARVIKKEET

Aamulla sähköpostin avaaminen sai aikaan sen, että seuraava puolituntinen ennen aamupalaa kului nettiä selatessa. Lekmeriltä oli tullut viestiä, että kaikki Legot, myös sisustustuotteet, on 20-40 prossan alessa ja sehän kelpasi, sillä olin jo jonkin aikaa katsellut Minean huoneeseen uutta Legon säilytyslaatikkoa. Laatikot ei yleensä ole missään alennuksessa, joten kannattaa olla nytkin s-u-p-e-r-n-o-p-e-a jos aikoo vielä saada haluamansa värin! Legon aletuotteet löytyy täältä*.

Olen jo etukäteen miettinyt, että tulevaan kotiimme tulisi molemmille lapsille omat huoneet, Nooalle pastellista turkoosia ja Minealle pinkkiä ja pastellista keltaista. Pääväreinä kummassakin huoneessa tulee olemaan valkoinen, musta ja harmaa, mutta näiden lisäksi haluan paljon kivoja leluja ja tavaroita tehosteväreissä. Lastenhuoneet saa olla runsaan rönsyileviä, kokonaisilmeeltään värikkäitä ja omistajiensa näköisiä. Riittävästi lattiatilaa, ehkäpä puolapuut temppuilua varten tai jumppatanko pienelle harrastajalle, paaaljon säilytystilaa niin kaapeissa kuin irrallisissa laatikoissa ja pussukoissa ja leluja hyllyillä osana sisustusta. Selailin nettiä ja tein jo pienen kollaasin joistakin mun silmää miellyttävistä lastenhuoneen esineistä. Mitä tykkäätte?

lastenhuone

juliste, Finlayson huopa, säästölipas, Brio leikkihella, puujuna, keltainen Lego säilytyslaatikko, Bloomingville matto, talohyllykkö, tiipiitapetti, pehmolelu, vauvan pussilakanat, Bloomingville tyynyMr. Teddy tyyny, Finlayson tyynynpäällinen, kirjateline, Brio juna, Lego säilytyslaatikko

Paljon olen saanut myös kyselyjä, mitä lastentarvikkeita me ollaan ostettu Nooalle ja mitä voisin suositella muillekin. Keräsin alle joitakin omia suosikkejani netin lastentarvikevalikoimasta, katsoen neutraaleja, sisustukseen sopivia vaihtoehtoja. Nykyään on huippua, kun kaiken ei tarvitse olla sateenkaaren väreissä, vaan valinnanvaraa on jokaiseen makuun! Tarviiko esim vaipparoskiksen erottua kylppärin muusta sisustuksesta, ja miksei uniriepukin voisi olla lakanoihin sointuva? Tiedättekö muuten, että pieni vauva jaksaa muutenkin katsella mustavalkoisia esineitä pidempään kuin värikkäitä?

lastentarvikkeet

lämpöpussi, potta, ruokailu/piirustusalusta, vaipparoskis, hoitoalusta, termospullo, rataslaukku, tuttinauha, kylpyviitta, rattaat, uniriepu, tutitruokalappu, syöttötuolin pehmuste

Meiltä löytyy jo ennestään aika monia näistä kollaasien tuotteista, mutta laitoin tosiaan vielä noita Legon laatikoita tilaukseen turkoosina ja vaaleanpunaisena. Samalla ostin Minealle jemmaan Lego friends Frozen linnan, josta sai siitäkin nyt kivan alennuksen. Onko kellään kokemusta tuollaisesta rataspussista, kuinka kätevä se on käytössä? Meillä kun ei ole mitään varsinaista hoitolaukkua, vaan useimmiten roikotan käsilaukkuani rattaiden työntöaisassa. Haluaisin kuitenkin, että kaikki tärkeimmät pikkutavarat olisi kätevästi käden ulottuvilla ja nopeasti löydettävissä, joten tuo pussi varmaan ajaisi täydellisesti asiansa juuri tässä tarkoituksessa. Samalla voisin laittaa tilaukseen ihanan mustan termarinkin, sillä tuleehan se talvikin ja kuumat kaakaot sieltä jo pian!

*sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.