Ihanat sisustuskutsut

Tämä postaus ansaitsee läjäpäin kuvia, koska olen niiiin fiiliksissä tästä koko jutusta. Järjestin keskiviikkona meillä ensimmäistä kertaa ikinä sisustuskutsut – ensimmäistä kertaa siksi että vastaavia ei ole ennen ollut missään tarjolla. Senja otti yhteyttä yhteisen tutun suosittelemana, kysäisi josko olisin innostunut järjestämään kutsut tässä keväällä, ja olinhan minä, aika tosi innoissani! Keräsin kaverit kasaan melko lyhyellä varoitusajalla, jotta en itsekään ehtisi sen kummempia stressailla tarjottavista tai muusta. Onneksi suurimmalla osalla oli kalentereissa tilaa, ja paikalle pääsi kymmenen ystävää. Nykyään nimittäin ihan oikeasti tuntuu, että monilla ystävillä on niin kiireiset viikot, että hyvä jos saadaan treffejä mihinkään väliin sovittua. Harmi juttu, mutta sitä ne ruuhkavuodet on, pienten lasten kanssa tai ilman.

Sisustuskutsut löydät instasta nimellä @sisustus_orvokki ja facebookista Orvokki. Ideana on se, että emäntä kutsuu ystäviä kylään, Senja tulee esittelemään mitä ihanimpia sisustustavaroita, vieraat saavat kaikessa rauhassa katsella tuotteita samalla kun hörppivät kahvia ja lopuksi voi halutessaan ostaa omat suosikkinsa heti kotiin viemisiksi. Ainoastaan matot on tilaustavaraa, muuten tuotteen saa mukaansa korttimaksulla.

Ehdottomasti parasta näissä kutsuissa on mielestäni tuotteet, joita Senja on valikoimiinsa ottanut. Olisin halunnut hankkia niin monia ihania pieniä sisustusesineitä, kuten vanerisia lastenhuoneen koristeita, keraamisia astioita, keittiötarvikkeita, koruja, kattaustuotteita, vihkoja, vaaseja… Jouduin ihan tosissani miettimään mitä kaikkea voin ostaa ja mitä jätän tulevaisuuden hankinnoiksi, sillä lähes koko valikoima olisi sopinut meidän kodin tyyliin. Yleensä kutsujen tavaroita saa odottaa vähintäänkin muutamia päiviä, mutta sekin oli mielestäni toivottua vaihtelua, että ostamasi esineen sait samantien asetella omalle paikalleen, ja ihan kaikkea pääsi hypistelemään livenä, ei vain tiettyjä värejä tai kokoja. Ja vaikka toistaiseksi kutsut hoituu yhden naisen voimin, Sisustus Orvokin perustajan Senjan toimesta, niin kutsuja voi instan tai facebookin kautta varailla mihin tahansa päin Suomessa – Senja nimittäin reissailee ympäriinsä pitämässä kutsuja.

Mitä meikäläinen sitten päätyi lopulta kutsuilta hankkimaan? Lapsille ostin jotain pientä ja suloista, itselleni keittiöön Cilla’sin tuotteita ja pitihän sitä pari mattoakin saada. Matoista vielä lisää myöhemmin, mutta sen verran voin jo paljastaa, että Sisustus Orvokin instasta löytyy todella nättejä yksivärisiä käsintehtyjä mattoja hyvinkin huokeaan hintaan, ja vieläpä eettisellä ajatuksella! Jos olin jo ennen kutsuja innoissani, niin kutsujen jälkeen olin vieläkin enemmän – ihanaa löytää jotain inspiroivaa, uutta ja täysin omannäköistä.

10 Comments

 1. Jenni S. | big mamas home 13 toukokuun, 2017

  Oi. Tätä onkin kaivattu kaikkien ihonhoito-, vaate- ja kippo, sekä kuppikutsujen lisäksi. Pitää ehdottomasti tutustua näihin kutsuihin paremmin.

  Vastaa
  • Melina 19 toukokuun, 2017

   Mä tykkäsin todella paljon, joten suosittelen kysymään omia kutsuja!

   Vastaa
 2. Mari 13 toukokuun, 2017

  Oi, miten mielenkiintoista!
  Teethän myös postauksen tarjoiluista?

  Vastaa
  • Melina 19 toukokuun, 2017

   Kutsut oli niin ihanat! Tarjoiluista en varmaan postaa tällä kertaa mitään, koska porkkanakakun reseptiin minulla ei ole julkaisulupaa ja muuten tein aika perusjuttuja. 🙂 Katsotaan, jos postaisin näistä leipomisista jossain muussa yhteydessä.

   Vastaa
 3. Aikku 15 toukokuun, 2017

  On ollut ihanat kutsut ja tuo idea loistava. Bongasin tuttuja tuotteita ja olisin varmasti myös itse ostanut vaikka ja mitä.

  Vastaa
  • Melina 19 toukokuun, 2017

   Kaikki tuotteet oli kyllä suorastaan vastustamattomia! Ei ihme että ostin itsekin vähän sitä sun tätä 😀

   Vastaa
 4. Anniina 18 toukokuun, 2017

  Näyttää aivan ihanilta kutsuilta! nuo tuotteet, tarjoilut ja kaikki 🙂 täytyypä tutustua tarkemmin näihin kutsuihin 🙂

  Vastaa
  • Melina 19 toukokuun, 2017

   Suosittelen! Laita Senjalle viestiä ja eikun järkkäämään omia kutsuja 🙂

   Vastaa
 5. Maikki 23 toukokuun, 2017

  Aiheen vierestä, kiinnostaisi onko tuossa 9. Kuvassa seinällä liukuovi? Mitä materiaalia ja millainen mekanismi? Omaa toista taloa alamme kesällä rakentaa ja liukuovet kiinnostavat yhtenä ovivaihtoehtona kotiin 🙂

  Vastaa
  • Melina 23 toukokuun, 2017

   On joo liukuovi! 🙂 Me tehtiin ovet itse, niistä on tulossa postausta tässä viikon sisään joten pysy kuulolla :))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.