asennevaatteissa syysauringossa

Ihanaakin ihanampi lastenvaateliike MiniMint lähetti Minealle viikko sitten söpöisen collariasun, ja pakkohan se on tämäkin ihanuus jakaa täällä blogin puolella. MiniMintistä löytyy monia mun lempimerkkejä (Bisgaard, Mini A Ture, Racoon..), mutta halusin tällä kertaa testata itselleni täysin uutta tuttavuutta Nununua. Onko merkki teille jo tuttu?

Nununulta löytyy lastenvaatteita pienellä asennelisällä. Isommille tytöille valikoimassa on muun muassa ollut tekonahkashortsit, kaikenikäisille paitoja ja mekkoja rohkeilla tekstiprinteillä ja mustaa yhdistettynä hempeämpiin väreihin. Ehkä vaatteista voisi sanoa löytyvän hitunen rokkiasennetta perheen pienimmille ;)!

Erityisesti mua Nununun uusimmassa mallistossa miellyttää juurikin tämä Mineankin oloasussa näkyvä kuosi sekä ihanat tähtikuviot paidoissa, housuissa ja mekoissa. Minean collarit on nättiä vanhaa roosaa, mutta sillä pienellä mustalla lisällä. Hihoissa ja lahkeensuissa on reilut resorit, jotka ei purista mutta pidentävät setin käyttöikää kivasti. Housuissa ihastuin baggy-malliin eli haarat lököttävät ihan tarkoituksella :). Molemmat valitsin koossa 2y, ja niissä on hyvin kasvuvaraa mutta tosi nätisti vaatteet istuvat jo nytkin Minean päälle (muutoin meillä on käytössä koko 86cm).

Iskeekö Nununu teihin? Huomioitavaa näissä vaatteissa on, että niissä on suht voimakas ominaistuoksu (minä pesin vaatteet ennen käyttöä, vaikka tuoksu olikin mielestäni ihan miellyttävä), joka on sekin Nununun tavaramerkki. MiniMintin valikoimaa pääset ihastelemaan täällä, Nununun aiemman malliston vaatteet löytyy sieltä alennettuina! Muutenkin kannattaa kurkata MiniMintin sivuille, sillä talviulkoilu on alennettu hyvään hintaan ja lähes kaikesta saa 30-40% alennuksen!

*postaus toteutettu yhteistyössä MiniMintin kanssa*

0 Comments

 1. Pia - Jotain tekemistä 16 lokakuun, 2013

  Oi miten kaunis collariasu! Ihana malli ja kuosi! :)Mä olen tuosta tuoksusta aiemminkin lukenut ja mä oon tullut niin hajuherkäksi, että en varmaan tykkäisi. Vaikka olisikin miellyttävä tuoksu, en yhtään ymmärrä miksi lastenvaatteisiin jotain tuoksua lisätään. Oooooutoa.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 18 lokakuun, 2013

   Joo ei noi ehkä kovin hajuherkälle sovi, kun tuoksu oli ennen pesua melko voimakas. Nää on tätä jenkkityyliä :).

   Vastaa
 2. Saikku 16 lokakuun, 2013

  Hei tosi kiva tuo asukokonaisuus!!:) nununu on Kyl kivan olonen merkki!:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 18 lokakuun, 2013

   Mä tykkään tästä asusta hirmusti, hempeetä pinkkiä mutta kivoilla yksityiskohdilla. Ja tosiaan, ne tähtikuosiset vaatteet on myös ihania!

   Vastaa
 3. Kanneli 16 lokakuun, 2013

  Ihana setti! Onhan tuollaiset college- asut niin pehmeitä lasten touhutessa. Koiran ulkoilutuskuvat ovat tosi hellyttäviä:)

  Vastaa
 4. Jenni / Juhlahuuma 16 lokakuun, 2013

  Aivan ihania kuvia!!! Suloisuuksia!! 🙂

  Vastaa
 5. Anonymous 16 lokakuun, 2013

  Bablokin pääsi kuviin. Kivoja kuvia.

  Vastaa
 6. Annika /Karkkipurkki 16 lokakuun, 2013

  Oi mikä ihana asu, ja niin ihanat kuvat! :))

  Vastaa
 7. Elina /Elinamaista 17 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia, housut näyttää ainakin kivan mallisilta 🙂 Onpas erikoista että vaatteet tuoksuu, en ole aiemmin kuullutkaan tuollaisesta, en varmaan tykkäisi (mutta pesemällähän tuoksu varmasti lähtee pois?).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 18 lokakuun, 2013

   Pesemällä tuoksu lähti, ja mä pesen aina muutenkin vaatteet ennen käyttöä. Musta tää asu on tosi kiva, ihanan pehmee ja just toi baggymalli on aina kiva!

   Vastaa
 8. Nonna 17 lokakuun, 2013

  Ihana blogi, jäin heti lukijaksi 🙂 Voi kuinka kauniita vaatteita, ja jäin kyllä ihastelemaan tuota vaahtokarkkitikkaria (?), vau. Ja ihana hauva!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 18 lokakuun, 2013

   Kiitos, ja sydämellisesti tervetuloa seuraamaan meitä <3! Tikkari ostettiin viime Tampereen reissulla tallipihalta. Onneksi pääsin itekin vähän maistamaan sitä ;).

   Vastaa
 9. Satu/Willa Fox 17 lokakuun, 2013

  Tosi kiva asu!

  Vastaa
 10. Pauliina 18 lokakuun, 2013

  Oi että! Aivan todella suloinen asu ja vielä suloisempi lapsi! 🙂 niin mieletön tuo ”we love Nununu” -kuva, niin aito!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 18 lokakuun, 2013

   Kiitos :)! Lapsi on kyllä äärettömän suloinen ;), vielä kun vaatteetkin sopii täydellisesti niin mikäs siinä on ollessa!

   Vastaa
 11. Essi // Pieces of Miracles 21 lokakuun, 2013

  Iih, just näitä mäkin himoitsin ja vaikka mitä muutakin Nununu:n uudesta mallistosta.. mut hirmu vähän oli meille vielä sopivaa kokoa joten jouduttiin ”tyytymään” noihin tumman puhuviin juttuihin, vaikka ihania nekin on 🙂 Söpö Minea ja Pablo <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 22 lokakuun, 2013

   Mun lemppareita Nununulta oli just tää meiän kuosi ja se tähtikuvio. Ja ihana on se jumpsuit minkä sä otit!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.