vaatetta talvipakkasille

Taidan olla vihoviimeisten joukossa pohtimassa Minean talvivaatetusta, mutta kun talvi ei vielä ole tuntunut lainkaan ajankohtaiselta ihanan lämpimän syksyn takia. Vasta muutamia kertoja ollaan päästy pukemaan välikausivaatteitakin päälle! Havahduin kuitenkin toppahaalareihin ja -takkeihin, kun muiden blogeissa alkoi näkyä ihania talvihankintoja, kaipa se oli siis munkin aika ostaa Minealle talvihaalari (etenkin jos toivoo kokoja vielä olevan jäljellä).

Valinnanvaraa kauniiden kuosien suhteen ei tänä talvena tunnu olevan ihan niin paljon kuin viime vuoden haalareissa, mutta toisaalta moneen vaatteeseen lämpenee vähitellen sovituskuvia näkemällä. Viime vuonnahan Minealla oli Ticketin 68cm haalari värissä pink lavender, ja siihen olin äärettömän tyytyväinen. Haalarissa ei yhden talven käytön jälkeen näkynyt vuorifleecen pienen nyppyyntymisen lisäksi mitään käytön jälkiä. Lisätoppauksiakaan ei juuri koskaan tarvittu, vaan haalari riitti ihan erinomaisesti pitämään lämpöä kovemmillakin pakkasilla.

Tänä vuonna odotin ihan erityisesti Mini A Turen ja Racoonin mallistoja, joita molempia myydään MiniMintissä. Kummankaan kohdalla en joutunut pettymään, vaikkakin yllättäen MATin hempeät sävyt iskee enemmän muhun ;). MATilla on talvimallistossa myös kauniita hopeapilkullisia toppavaatteita, ja isompien tyttöjen parkatyyliset takit on ihan mahtavia! MiniMintissä myydään myös Mini Rodinia ja itselleni uutta merkkiä Billieblushia, jonka valikoimasta löytyy huippusöpö pinkki toppatakki.

Selasin myös Babyshopin valikoimaa, josta erityisen suosittuja on olleet Molo Kidsin printtivaatteet. Pojalle voisin hyvinkin kuvitella pukevani räväkämpää väriä ja näkyvämpää kuviota, mutta Minealla suosin ehdottomasti murrettuja sävyjä ja yksinkertaista, tai jopa hempeää kuosia. Sama juttu pätee Mini Rodineihin, jonka pandatakki olisi varmasti jo ollut ostoskorissa, jos meillä olisi poika.

Sain tällä viikolla haalarin lopulta tilattuakin, mutta valintaani pimitän vielä siihen asti, että pääsen kuvaamaan haalarin Minean päällä ;). Odotellaan siis vähän vilpoisampia kelejä! Instassa (@minishowblogi) voitte nähdä vilauksen jo aiemmin, paketti nimittäin tuli jo tänään perille, ja täytyy sanoa, että väri on täydellinen valinta! Onko siellä muita, jotka ei vielä ole ehtinyt hankkia talvikamppeita? Tai mihin merkkiin teillä päädyttiin?

0 Comments

 1. Saikku 13 syyskuun, 2013

  Täällä neitillle on viimevuotinen puku sopiva,mutta pojalle en oo vielä valinnut,mutta minimintiltä tilailen. 🙂 mini a turea tai racoonia. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 syyskuun, 2013

   Musta on ihana päästä aina valitsemaan uutta pukua tai settiä Minealle! Täytyy varmaan jatkossakin ottaa tarpeeksi sopivia, niin ei mahdu useana vuonna peräkkäin ;).

   Vastaa
  • Saikku 13 syyskuun, 2013

   Mää oisin halunnut myydä neitin,viimevuotisen puvun ja ostaa uuden toppa-asun,mutta mies jarrutti mun,intoa nii saa mennä sit tuo haalari. Mut tään talven jälkeen myyn Kyl,pois. Se taitaa olla reimatec. Tosi hyvä mut en muuten tykkää enää siittä siis ulkonäöllisesti. Onneks pojalle saa just nätit uudet toppikset tälle talvelle.

   Vastaa
 2. Elina /Elinamaista 13 syyskuun, 2013

  Meillä oli viime talvena kans Ticketin toppahaalarit käytössä (ruskea ja pinkki) ja tykkäsin kyllä tosi paljon. Vielä en ole toppahaalaria tilannut, mutta päätös on tehty mikä E:lle tulee tälle talvelle 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 13 syyskuun, 2013

   En mä näköjään sitten ihan viimeinen haalarintilaaja oo :). Ticket on ollu tosi toimiva, vähän harmitti ettei tänä vuonna hempeitä värejä ollu oikein ollenkaan valikoimassa..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.