työpäivän asu uudella neuleella

 
Onko teillä lempimerkkiä neuleissa? Kaikenlaiset neuleet on vaatekaappini ehdottomia lemppareita, ja jos saisin valita vain yhdenlaisen yläosan syksylle, olisi valintani juurikin neule. Ne ovat luottovaatteitani, koska neuleesta saa sekä superrennon että siistimmän asun yhdistettynä vaikkapa silkkipaitaan tai hameeseen.

Tampereelta ostamaani tummansinistä Tommy Hilfigerin perusneuletta olen ehtinyt pitää töissä jo pariinkin otteeseen. Tämä v-aukkoinen cashmersekoitteinen neule on niin klassinen, että toivon sen kestävän useamman vuoden hyvänä käytössä, ja Hulluilta päiviltä ajattelin tilata samalta merkiltä myös harmaan neuletakin. Näillä kasataan vaatekaappini peruspilareita eli klassisia malleja ja värejä, joihin ei kyllästy vaikka muoti muutuisikin. Toiveissa olisi tulevaisuudessa päästä eroon suurimmasta osasta tekokuituisia vaatteita, ja samalla heittää hyvästit inhottavalle sähköistymiselle talvisin.

neule: Tommy Hilfiger // farkkupaita: mieheni kaapista //
farkut: H&M // laukku: Tory Burch // nilkkurit: H&M

Oikeaan suuntaan ollaan ainakin menossa, otin nimittäin täksi viikoksi kirpparipöydän, enkä aio tuoda yhtäkään vaatetta tai tavaraa takaisin kotiin! Vaikka olenkin shoppailija pahimmasta päästä, ahdistun liiallisesta tavarapaljoudesta ja etenkin siitä, jos tavaroita ei saa mahtumaan niille tarkoitetuille paikoille. Minea ei taida olla äitiinsä tullut ainakaan tässä asiassa, sillä tyttö on hakenut tavaroitaan pois kirppiskasseista samaa tahtia kun minä niitä pakkaan! Vaatteita ja leluja ujutetaan Minean huoneesta siis salassa iltaisin pois, mutta jo tänään kuuntelin sydäntäsärkevää huutoa tipupehmon ja kenkien perään :).

Meneekö teiltä tarpeettomat tavarat kirppareille? Vai löytyykö kenties joku vaivattomampikin keino? Meillä inventaario sattui pahimpaan mahdolliseen aikaan, kun samalla ollaan viimeistelty Minean huonetta, ja välillä on tuntunut ettei tunnit vuorokaudessa riitä.. Pienenpieni vilahdus huoneesta näkyy jo instassa (@minishowblogi), ja viimeistään torstaina laittelen kuvia tänne bloginkin puolelle. Huomenna meillä on tuparit ;)!

0 Comments

 1. Seija 9 lokakuun, 2013

  Tuo on todella kaunis ja klassinen neule! :-)Iloista päivää, sateesta huolimatta <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 lokakuun, 2013

   Kiitos samoin! Meillä päivä oli ihana vaikka satoikin! Olimme tosin koko iltapäivän kotona ystävien kanssa sadetta paossa :).

   Vastaa
 2. Ansku 9 lokakuun, 2013

  Vähän vaihdellen kirpparille tai UFFille. Yleensä niin että mikä ei kirpparilla käy paupaksi, pakkaan pussiin ja työnnän UFFin laatikkoon.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 lokakuun, 2013

   Mä oon vähän huono tossa UFFille viemisessä.. Ei millään raaskis viedä kalliita vaatteita sinne, mutta tällä kertaa kaikki mikä ei mee kirpparilla kaupaks menee suoraan keräykseen!

   Vastaa
  • Ansku 12 lokakuun, 2013

   Good for you ja tsemppiä 🙂

   Vastaa
 3. Satu/Willa Fox 9 lokakuun, 2013

  Mulla on vähän samanlaista projektia; tekokuituja sisältävistä vaatteista yritän päästä eroon ja ostaa vaan vähän laadukkaampia. Mä heitän vanhoja aika surutta Uffiin ja nyt on henkkamaukoillakin se kierrätyspiste, johon voi viedä muovikassillisen tekstiilejä ja saa vastalahjaksi 15% alennuslapun.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 lokakuun, 2013

   Mä yritän myös ajatella että ostaisin vähemmän jos ostan kalliimpaa. Ei tulis ostettua niitä kertakäyttöisiä vaatteita, jotka jää muodista jo seuraavalla viikolla :). Ai onks Hennesilläkin kierrätys? Kiitti vinkistä, täytyy kattoa löytyykö täältäkin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.