poiminnat Hulluilta päiviltä

Nimensä veroiset on jälleen tänäkin syksynä Stokkan Hullut päivät! Hulluksi ne saa ainakin tämän bloggaajan, joka innostui kuvaston saapumisesta lähes yhtä paljon kuin itse ostosten tekemisestä, ja hullun pitkäksi voi myöskin kutsua omaa ostoslistaani. Tiesittekö muuten, että ostokset voi jo nyt käydä klikkailemassa omaan muistilistaan, tallettaa listan ja tehdä tilauksen sitten h-hetkellä muutaman sekuntin nopsempaa?Toivotaan ennakkovalmistelujen toimivan keskiviikkona edukseni, viime kerralla jäin nimittäin ilman kaikkia suosikkejani! Nyt kun haavelistani on jälleen pitkä kuin nälkävuosi, on myös ihan pakko saada -juttujen osuus aika melkoinen. Joku voisi hyvänä businessideana alkaa myydä Hullujen päivien takuushoppaajaa, jonka avulla itseni kaltaiset addiktit eivät jäisi ilman lemppareitaan ;)!

Lompakon sanelemana aion keskittyä netissä jonottamiseen vain keskiviikkona, jolloin mielestäni oli parhaat tuotteet tarjolla. Muinakin päivinä löytyisi vaikka mitä ihanaa, mutta käsittääkseni postaritkin joutuisi joka tilaukselle maksamaan erikseen.. Tein taas parhaista paloista muutaman kollaasin, toivottavasti moni näistä löytää meille kotiin asti :). Mitä teidän ostoslistalla on?

P.S. Blogger sekoilee jälleen sen verran, että kuvien pohjat näkyvät harmaina, ja jotain väärää tekstiäkin oli hyppinyt viime postaukseen..

0 Comments

 1. En ole ennen innostunut Hulluista päivistä, koska siellä ei ole ollut mitään mun tyylistä, mutta nyt tuntui, että olisi ihan hirveästi kaikkea kivaa, jota muka tarvitsen. Ihan kuin valikoima olisi aiempaa monipuolisempi. Selasin kuvaston läpi ja hulluus meinasi iskeä ja poistinkin kuvaston äkkiä sähköpostista, koska muuten mullekin olisi tullut aikamoinen ostoslista! Aion olla nyt tiukkana ja vielä säästää ja shoppailla ensi viikolla 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 8 lokakuun, 2013

   Mä luotan siihen että suurin osa loppuu kuitenkin ennen kun ehin saada ne ostoskoriini..säästyy sitä rahaa sit niinkin :).

   Vastaa
 2. Elina /Elinamaista 8 lokakuun, 2013

  En olekkaan tiennyt muistilistasta, kitti vinkistä. Olihan tuossa kuvastossa vaikka mitä kivaa, mutta aika huonosti olen aiemmin mitään saanut ostettua mitä olisin halunnut.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 8 lokakuun, 2013

   Niin mullakin aina käy että kaikki ehtii loppua! Toivottavasti muistilista auttaa tänä vuonna meitä saamaan suosikit :).

   Vastaa
 3. Sini 8 lokakuun, 2013

  Mulla on myös samoja suosikkeja! Tohon harmauteen, niin kannataa muuttaa kuva png muotoon niin tulee valkoisena 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 8 lokakuun, 2013

   Kiitos tuhannesti vinkistä! Mua onkin inhottanu toi harmaus tosi paljon, kun banneritkin muuttuu aavistuksen tummemmiks.

   Vastaa
 4. Annika /Karkkipurkki 8 lokakuun, 2013

  Mun blogista löytyy omat tärppini, mutta ostoslistalle ei taida tällä kertaa kovin paljoa päätyä. Ehkä? ;D

  Vastaa
  • Melina / Minishow 8 lokakuun, 2013

   Heh, vielä tässä ehtii selata kuvastoa moneen kertaan ja kasvattaa ostoslistaa ;).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.