pieni eräjorma ja Marimuksun arvonnan voittaja

Mikä rauha ja siisteys meiän kodissa tällä viikolla vallitseekaan, kun mulla on menossa kevennetty työviikko ja paljon aikaa tuhlattavaksi turhuuksiin! Turhuuksiin kuten kodin kuvaamiseen, jota muuten on mahdotonta arkisin tehdä. Kello kolmelta, kun yleensä oon hakenut Minean hoidosta ja ehtinyt kotiin, on jo niin pimeä että kameralla ei saa yhtäkään hyvää kuvaa (ja senhän varmaan on useasti täällä huomannutkin). Voitteko muuten kuvitella, että pariin otteeseen multa on jopa pyydetty jonkinlaista pikaneuvot järkkärille -postausta, vaikka itekin oon juurikin vasta siinä opetellaan säätöjä -vaiheessa!? Katotaan asiaa uudelleen ens kuun puolella, kun ensin oon reilu viikon päästä käynyt kuvauksen peruskurssin.

Paitsi kuvaamiselle on aikaa ollut myös Minean kanssa touhuamiselle, ja aamupäivät on enimmäkseen laiskoteltu erilaisia majoja sohvalle rakennellen tai Minean minikeittiössä kokkaillen. Eilen uskaltauduimme tuulisten ilmojen jälkeen ulkoilemaan läheiseen metsikköön, kun auringonpaiste lähes vaati ottamaan muutamia kuvia. Yllätyksekseni Mineasta on paljastumassa aikamoinen metsänkävijä, tyttö sen kun tarpoo pitkin polkuja tohkeissaan ja välillä pysähtyy kuuntelemaan lintuja tai bongailemaan oravia. Jo ensi kesänä sitä saa varmaan itekin opetella muutaman kasvin ja ötökän nimen, jotta osaa vastata tuon tulevan eräjorman kysymyksiin :). Löytyykö teiltä pieniä metsäläisiä kotoa?

Lopuksi vielä se Marimuksun Marimekko-aiheisen arvonnan voittaja. Onni suosi tällä kertaa numeroa 93 ja voittajaksi valikoitui Maiski. Onnea voittajalle! Laitatko nimi- ja osoitetietosi mun s-postiin sekä minkä paidoista valitset (Tikapuu, Seikkailijat vai Maalari) ja missä koossa (80-104cm). Laitetaan uutta arvontaa jälleen sitten joskus, kun 200 lukijaa täyttyy!

0 Comments

 1. Pauliina 19 marraskuun, 2013

  Juuri eilen huomasin saman asian meidän pikku eräjormassa,että paljon mielummin tallustellaan nurmella, kuin esimerkiksi tiellä. Ja mennää metsään into piukassa ja huudellaan pupuja esiin 😀 ihana miten paljon aitoa riemua huomaa ku lapsi pääsee metsään 😀

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Täytyy koittaa keksiä keino, millä tuon ihanan innokkuuden sais säilytettyä vähän vanhemmallekin iälle. Jospa se ratkaiseva juttu tässä olis se, että siellä metsässä käydään usein ihmettelemässä luontoa!

   Vastaa
 2. Jenni/Talosanomat 20 marraskuun, 2013

  Siis mikä söpöliini sulla siellä on! 🙂 Puet kyllä tyttösen syötävän herkullisiin vaatteisiin!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Mustakin toi tyttö on aika superihana ;)! Saas nähä puenko enää kauaa, kun alkaa tota omaa tahtoa jo jonkun verran löytyä.. Tähänkin asuun tyttö halus noi shortsit vielä kaiken päälle ihan välttämättä :).

   Vastaa
 3. Johanna 20 marraskuun, 2013

  Ihania kuvia 🙂 Tuo on kyllä totta, että työpäivän jälkeen on jo niin pimeää, että on hankala ottaa valoisia kuvia 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Valoisia kuvia mäkin jotenkuten saan hämärälläkin, mutta kamera ja objektiivi ei oo kovin huippuja, niin tarkkuus on silloin aika surkea..

   Vastaa
 4. Maiski 20 marraskuun, 2013

  Jeee 🙂 Kerrankin voitin jotain ja vielä noin mieleistä…

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Onnea vielä! Toivottavasti mieleinen vaate on jo postissa teille päin!

   Vastaa
 5. Lefa 20 marraskuun, 2013

  Ihana pieni eräjorma <3 saa opettaa kummitädilleenkin kasvit ja ötökät

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Katotaan nyt, kunhan tää äiti ensin opettelee erottamaan koppakuoriaisen etanasta ;)!

   Vastaa
 6. Elina /Elinamaista 20 marraskuun, 2013

  Meillä kanssa tykätään olla metsässä ja melkein joka päivä siellä kävcelläänkin polkuja pitkin (kesällä ja syksyllä metsä oli ihan paras paikka, kun siellä mustikoita ja puolukoita).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Marjoja poimien ois meilläkin kesällä viihdytty metsässä vaikka kuinka. Sun blogissakin kyllä usein näkyykin kivoja metsäleikkikuvia!

   Vastaa
 7. Seija 20 marraskuun, 2013

  Hurmaavat kuvat piristi tätä päivää 🙂 Se on niin totta että kaikki mahdollinen hyvä valo on käytettävä kuvaukseen kun sitä harvoin on tähän vuoden aikaan saatavilla! Mukavaa päivää! <3

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Voi kiitos Seija! Sun blogissa on monesti myös valtavan ihania hämärässä otettuja tunnelmakuvia, ja niittenkin kanssa onnistuminen on taitolaji!

   Vastaa
 8. Laura 20 marraskuun, 2013

  Voi miten ihanan tunnelmallisia kuvia!

  Vastaa
 9. Anonymous 21 marraskuun, 2013

  Tunnelma on kyllä ihana, vaan jäinpä ihmettelemään, voiko lasta järjettömämmin pukea. Yläpää tuupattu täyteen toppa- ja villavaatetta ja alapäähän kevyet sukkahousut ja vuorettomat nahkakengät

  Vastaa
  • Melina / Minishow 21 marraskuun, 2013

   Jalassa oli sukkikset ja legginsit sekä Anguluksen villavuorelliset nahkakengät. Kyllä meillä ihan järkevästi pukeudutaan pihaleikkejä varten, mutta välillä on kiva ikuistaa tunnelmaa vähän eri tavalla.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.