nahkaiset ihanuudet Angulukselta

Lomaviikkoni alkajaisiksi olimme Lahden seudulla, ja olin jo etukäteen etsiskellyt netistä kauppoja, joista voisi löytää kivoja lastenkenkiä. Täältä Jyväskylästä löytyy ainoastaan ne perusketjuliikkeet kuten Sokos, Andiamo ja KooKenkä (vai mitä ne nimet nykyään onkaan?!), ja niiden lisäksi kenkiä myydään tietty myös isommissa ruokakaupoissa. Joka tapauksessa vähänkään erikoisempia kenkiä saa lähteä hakemaan kauempaa tai tilata netistä.

Pikkujaloista tilasin yhdet saappaat Sofie Schnoorilta ja toiset Angulukselta, mutta kummatkaan ei miellyttäneet niin kovasti mitä sillä hinnalla toivoisi. Mustat Angulukset tuntui vähän liian synkiltä, ja Sofie Schnoorien varsi oli Minean ikäiselle makuuni liian pitkä ja tiukka (vaikka Minea on ennemmin hoikkajalkainen kuin pullea pohkeistaan).

pipo: POMPdeLUX // takki: Okaou // huivi: Mango //
mekko ja sukkikset: POMPdeLUX // kengät: Angulus
 

Onnekseni sitten bongasin Lahdesta Calossin, jonka valikoimasta lopulta löytyi niin monet kivat kengät Minealle, että valinta meinasi jo käydä mahdottomaksi. Siellä sitä seisoskeltiin kolmet kengät rivissä pienen ikuisuuden verran, ja silti valinnan tehtyänikin jäi vielä muutama pari kaivelemaan mieltä :). Enkä muuten ite osannut päätöstä edes tehdä, vaan piti kilauttaa miehelle pieni varmistussoitto kuvan kera ennen kuin uskalsin siirtyä kassalle!


Nyt jälkikäteen nämä valitsemani (tai siis miehenikö se sittenkin oli.. 😉) Anguluksen nilkkurit tuntuu ihan täydellisiltä ja täysin selkeältä valinnalta, mutta olepa siinä kymmenien ihanien kenkäparien ympäröimänä ja koita valita vain yhdet.. Näissä villavuorisissa nilkkureissa ei pienten varpaiden tarvitse palella, joten laadusta ei olla missään nimessä tingitty, vaikka ulkonäkö onkin niin täydellisen hurmaava ;)! Minealla näitä olisi tarkoitus käyttää vähän paremmassa menossa, ja otimme myyjän opastuksella koon 24, jotta kengät varmasti menee vielä keväälläkin. Asiantuntevasti myyjä kertoi, että talvikenkiin olisi hyvä jättää sellaiset 1,7cm tilaa, johon lukeutuu jalan liikkumavara 0,5cm, sukkavara sekä kasvuvara.

Mitäs sanotte tästä hankinnasta? Ja joko teillä on talvikengät odottamassa? Minealle pitää vielä hommata pakkaskelien rymykengät, mutta se onkin sitten ihan toinen juttu :)!

P.S. Onpa mahtavaa kuinka moni on innostunut linkittämään bloginsa viime postaukseen! Käykää vielä laittamassa linkkejä ja kurkkaamassa muut blogit, minä paneudun asiaan huomenna!

0 Comments

 1. Seija 24 lokakuun, 2013

  Aivan hurjan ihanat kuvat kerrassaan! 🙂 Ja kengät ovat todella kauniit ja hyvän näköiset pienellä neidillä <3 Näitä kuvia vaan ihasteli ja ihasteli! <3

  Vastaa
 2. Pauliina 24 lokakuun, 2013

  Ihanat! Ja todella kauniin väriset! Mäkin ostin Benjaminille nilkkurit Dinskosta, Crocsien rinnalle ”vähän paremmiksi” kengiksi 😀 Toi teidän tyttö on kyllä niin älyttömän suloinen, ja vaatteet aina niin kauniita! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 lokakuun, 2013

   Kiitti Pauliina :)! Harmi ettei meillä oo DinSkota täällä! Sieltä löytyis varmasti kivoja lastenkenkiä, naisten kengistä puhumattakaan..

   Vastaa
 3. Sini 24 lokakuun, 2013

  Vähänkö söpöt! Meillä on Angulukset ja arauto rapit talveksi ja sitten sofiet Eevillä vähän siistimpiin menoihin.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 lokakuun, 2013

   Ne Sofiet varmaan meneekin hyvin jo vähän isommilla, mutta Minealla on vielä niin vauvamallinen jalka ja pohje. Ja nättejähän nekin on kun mitkä!

   Vastaa
 4. Annika /Karkkipurkki 24 lokakuun, 2013

  Ihanat kengät, ja niin upeat kuvat taas! :))

  Vastaa
 5. Elina /Elinamaista 25 lokakuun, 2013

  Ihanat kengät!! Meillä on pakkaspäivien ulkokengiksi mustat Kuomat (menee ihan kivasti toppahaalarin kanssa ja on lämpöiset).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 lokakuun, 2013

   Niitä kuomia mäkin oon alkanut vakavasti harkita! Perusvikingit ei taida olla koville pakkasille ihan riittävät, joten pitää arpoa huopikkaitten ja kuomien välillä..

   Vastaa
 6. L-E 25 lokakuun, 2013

  Ihanat kengät! Ja ymmärrän kyllä että valinta oli vaikea, me oltaisiin varmaan vieläkin siellä jahkaamassa.Meidän paremmat kengät, myös Angulukset löytyvät täältä: http://eilisia.blogspot.fi/2013/08/tanssikengat.html

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 lokakuun, 2013

   Oi noi teiänkin kengät on ihanat!! Instassa näkyy kengät joitten välillä mä jahkailin ja yhtenä vaihtoehtona oli meilläkin hopeiset.

   Vastaa
 7. Satu/Willa Fox 25 lokakuun, 2013

  Ihanat kengät! Mun pitää myös vielä miettiä noita lasten talvikenkiä, ehkä jotain nahkaista lämpimällä vuorella crocsien lisäksi. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 27 lokakuun, 2013

   Lastenkengät on niin ihania että niitä vois ostaa kasoittain! Harmi kun ne maksaa ihan yhtä paljon kun aikuistenkin kengät..

   Vastaa
 8. Nonna 25 lokakuun, 2013

  Ihana tyylikäs pikkuneiti!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.