muutama myöhäisillan alevinkki

Ajattelin teillekin vielä pikaisesti vinkata, kun Sinin blogista huomasin hyvän tarjouksen, johon oli pakko tarttua! Vain tänään Fashionstoresta saa nimittäin koodilla 95688672 20% alennusta tilauksesta, ja lisäksi taisin saada 5% lisäalennusta liittymällä fashionklubilaiseksi. Tilasin itselleni Liu Jolta villakangastakin, pipon ja huivin, vaikka juuri Helsingin reissun jälkeen tilasin myös Ted Bakerilta vastaavan takin. Ajattelin nyt kuitenkin sovittaa molemmat, katsotaan sitten kumpi jää syksyn lämmittäjäksi ;). Nämä karvatupsuasusteet oli ihan superihania ja pakko saada! Mitä tykkäätte näistä ostoksista?
Samalla vinkkaan myös Stokkan ilmaisista postikuluista, jotka nekin saa vielä tämän illan. Sieltä tilasin valkoisen kirjekuorilaukun, kun jonkin vaalean juhlavamman yksilön tarvitsisin lokakuun häihin..

0 Comments

 1. Sini 31 elokuun, 2013

  Eih, sä nappasit tuon ihanuuden!Samaa takkia palasin katsomaan monta kertaa, mutta en nyt kuitenkaan vielä sortunut. Sopii varmasti upeasti sulle!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 syyskuun, 2013

   Oli pakko tilata, kun se näytti niin hyvältä sun kollaasissa ;)! Ainut mikä mietityttää on se, ettei takissa oo vyötä, joten saa nähä käykö malli mun tasapaksulle vyötärölle..

   Vastaa
 2. No voi hiiskatti! Mulle käy aina näin, että kun jotain tilaan, niin hetikohta on alennukset tms. Tilasin nimittäin Stockalta pari viikkoa sitten ja nyt ei sitten olis tarvinnu maksaa postikuluja… Mut eipä auta harmitella, kun ei tuo iso summa ole. Tuo takki on tosi kaunis ja ihan sun näköinen 🙂 Ja pipo ja huivi muuten kivoja ja ihanan värisiä, mutta niiden turkis aiheuttaa kalmanväristyksiä sisäisessä kettutytössäni 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 1 syyskuun, 2013

   Toivotaan, et takki sopis..se on niin nätti ainakin kuvissa! Mullakin oli joskus turkiskielto, mutta luovutin kun kuitenkin käytän nahkaa ja syön eläimiä :/. Taidan olla menetetty tapaus sen suhteen.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.