munkeilla & eka vilahdus syystakista

Vielä muutamia fiiliksiä viime viikonlopun Tampereen matkalta.. Sain teiltä lukijoilta huippuhyviä vinkkejä ihanista vaatekaupoista, sisustusliikkeistä ja kivoista paikoista, joissa lapsikin viihtyy, mutta yksi viikonloppu on niin lyhyt, että seuraavallekin käynnille jäi paljon nähtävää. Kiitos kaikista vinkeistä!

Minean vaatteet: pipo: NopsuPopsu (saatu blogin kautta) // liivi: POMPdeLUX //
neule: POMPdeLUX // housut: MC Baby // kengät: Ciao Bimbi // huivi: Mango
 

Ideaparkin ja Stokkan lisäksi kävimme Ikeassa, josta mukaan lähti ihan järjetön määrä tavaraa Minean huoneeseen (ja huomenna mieheni pitää vielä vapaapäivän, jotta saa haettua isoimmat ostokset..), ensi viikolla luvassa siis sisustuspostauksia ;). Jotain sisustukseen liittyvää olisi myöskin hommattu sisustusliike ID:stä, jos myymälästä olisi löytynyt valkoinen yksilö Hayn pikkupöydästä, mutta etsintä jatkukoon vielä toistaiseksi.. Onneksi hyvänä lohdutuksena toimi Ideaparkin Mangosta ja Hilfigeriltä tehdyt ostokset omaa vaatekaappiani täydentämään :).

Äitin vaatteet: pipo ja huivi: H&M // takki: Burberry // farkut: H&M // kengät: O.I.S.
 

Lauantaille halusimme keksiä jotain kivaa ulkoilua, joten lähdimme rattailla käymään Elinan vinkkaamalla näkötornilla. Pyynikiltä löytyvän tornin juurella on pikkuinen kahvila, jonka terassilla söimme maistuvat vastapaistetut munkit. Munkit oli ihan ehdottomasti kävelyn arvoisia, ja ihmettelinkin ääneen ettei me oltu käyty munkeilla koskaan ennen, vaikka paikka olikin veljelleni hyvinkin tuttu! Miehet, tiedättehän!?

Pienellä iltapäiväkahvittelullamme mulla oli päällä loppukesästä Stokkalta ostettu kevyttoppis, josta on pieni vilaus täällä jo kerran näkynytkin. Päälle asti se ei kuitenkaan ollut vielä ennen viime viikkoa ehtinyt, joten toivotaan että ilmat pysyisi tällaisina ainakin muutaman viikon vielä. Yleensä olen välikausina käyttänyt trenssiä, mutta ihan yhtä klassinen on tämä tikkitakkikin sekä malliltaan että väriltään. Aika kivasti takki käy myös uusien saappaiden kanssa yhteen, vai mitä?

0 Comments

 1. Kanneli 3 lokakuun, 2013

  Tosi kaunis vaatetus sinulla ja pikku neidillä 🙂 Nuo kengät on kyllä niin ihanat!

  Vastaa
 2. Seija 4 lokakuun, 2013

  Aivan ihanat kuvat syksyiseltä retkeltä! 🙂 Tosi mukava oli katsella :-)Pyynikki on huippu paikka! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 4 lokakuun, 2013

   Voi kiitos ihana Seija! Pyynikki ja Pispala on molemmat mun ehdottomia suosikkeja (siitä mitä mä nyt Tanperetta hyvin vähän tunnen..).

   Vastaa
 3. Emilia 4 lokakuun, 2013

  Kauniit kuvat ja vaatteet! 🙂

  Vastaa
 4. Elina /Elinamaista 4 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia! Pyynikin munkit on kyllä parhaita 😉

  Vastaa
 5. Lefa 4 lokakuun, 2013

  söpikset tampereella! Pian nähdään <3

  Vastaa
 6. Juuli - ihana mini. 4 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia, niin kauniit äiti ja tytär <3!

  Vastaa
 7. Susanna Tamminen 5 lokakuun, 2013

  Ihanan tunnelmallisia syyskuvia! Ihanaa viikonloppua 🙂

  Vastaa
 8. Blogi Vanilija 5 lokakuun, 2013

  Ihania kuvia teistä. Ihana toi pikku neidin valkoinen pipo!!t.Sanna

  Vastaa
  • Melina / Minishow 5 lokakuun, 2013

   Kiitos Sanna! Toi pipo on mustakin aivan mahtava! Niitä saa lähes kaikissa väreissä omien toiveiden mukaan NopsuPopsun Sofialta :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.