Mini A Turen haalarissa & alevinkkaus

Uskon, että moni teistä osasi jo arvaillakin että päädyn tänä(kin) vuonna hempeään vaaleanpunaiseen talvihaalariin.. Mutta katsokaa nyt tätä haalaria, voiko siitä muka olla tykkäämättä ;)!? Violet ice väri on mielestäni vielä paljon kauniimpi kuin Minean viime vuotisessa Ticketissä, sillä tässä sävy on pastellisempi ja yhdistetty vuoren tummanruskean viininpunaiseen fleeceen.

Meille haalari tuli yhteistyön kautta MiniMintistä (isot kiitokset talven tuiskujen lämmittäjästä!), ja vaikka Racoon oli toinen varteenotettava vaihtoehto, vei hempeys jälleen voiton. Tykkään myös valtavasti siitä, että haalari on yksivärinen ja siihen on helppo yhdistellä lähes kaikenvärisiä asusteita. Tänään oli varmasti syksyn kylmin päivä, joten uskalsin pukea haalarin Minealle kokeiluun, kun aamulla lähdimme ulkoilemaan, ja asusteiksi valikoitui Pompin setti. Huivista saimme vielä näillä keleillä luopua heti kuvien ottamisen jälkeen, mutta muuten Minea touhusi tyytyväisenä entiseen tapaansa haalari päällä.

Minealle valitsin koon 80cm (on nyt noin 83cm pitkä), eli saman kuin tästä MAtin anorakistakin. 86cm soviteltiin myös, mutta haaraosa roikkui selvästi polvien alapuolella ja haalari oli aivan liian suuri. Tässäkin haalarissa on vielä jonkun verran kasvunvaraa, eikä tavoitteena ollutkaan hankkia monivuotista haalaria, vaan talvivaate, jossa on helppo liikkua ja puuhastella tämä talvi. Vyötäröllä on kätevä kiristysmahdollisuus, jota jatkossa varmasti hyödynnän meidän hoikalla tytöllä ainakin sellaisilla pakkasilla, kun alle ei tarvitse vielä pukea montaa kerrosta. Myös hihoista löytyvät hanskojen lenksut on haalarin kiva ja käytännöllinen yksityiskohta.

Mini A Turella (kuten useimmilla muillakin merkeillä) talvivaatteet tehdään baby-mallisina, eli kahdella vetoketjulla ja hieman leveämpänä, aina 86cm asti, mikä minua aavistuksen harmittaa. Onneksi näistä haalareista löytyy tuo kiristysnauha vyötäröltä, mutta olisin niin kovasti halunnut hankkia Minealle myös MATin talvitakin. Meiltä kuitenkin jo löytyy anorakkimallinen syystakki, joten taskullinen hieman pidempi versio olisi ollut täydellinen!

Talvipipoista ja -kengistä postaan vielä tulevina viikkoina pariinkin otteeseen erikseen, mutta mainitsemisen arvoinen asia on se, että tänään näpyttelin ostoskoriini haalariin sopivat Mini A Turen toppahanskat superedullisesti. MiniMintissä on nimittäin toistaiseksi voimassa (kiirehtikää siis jos jotain erityistä on mielessä) kampanja, jossa facebook-tykkääjät saavat huiman aleprosentin muun muassa Mini A Turen, Racoonin, Molen ja Hust&clairen talvivaatteista. Ehdottomasti nyt viimeistään kannattaa napata talvivarustus odottamaan pakkaskelejä, pian voi jo ensimmäiset lumipyryt yllättää ;)! Minean haalari löytyy täältä ja täällä voit käydä tykkäämässä MiniMintin facebookista.

*YHTEISTYÖ*

0 Comments

 1. boysBcool 23 syyskuun, 2013

  Iiihana tyttö <3 Ihana väriyhdistelmä, tykkään!

  Vastaa
 2. Blogi Vanilija 23 syyskuun, 2013

  Ihana puku ja käy pikkuiselle hyvin.Mukavaa viikkoat.Sanna

  Vastaa
 3. Susanna Tamminen 23 syyskuun, 2013

  Voi mikä suloisuus! Blogissani on sinulle haaste muuten 😉 Iloista viikkoa!

  Vastaa
 4. Triinu 23 syyskuun, 2013

  Voi kuinka tuo Pompin setti on kiva. Ja sopii tosi hyvin tuon värin kanssa. Meillä on tytöille tuon väriset takit (jo ties monettako vuotta) ja aina vaan yhtä ihanat. Siihen ei siis kyllästy!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 syyskuun, 2013

   Mun tekis jo mieli tilata se takkikin tälle talvelle, kun tää väri tosiaan on niin nätti.. Jos sitä vaikka kevään alennuksista sit :).

   Vastaa
 5. Annika /Karkkipurkki 23 syyskuun, 2013

  On kyllä tosi söpö haalari! :))

  Vastaa
 6. Marianne 23 syyskuun, 2013

  Tuo haalari on kyllä niin suloinen ja tykkäsin meillä viime talvena todella paljon siitä meidän MAT:in haalarista. Meillä on myös tänä talvena juuri se sama lehtikuvioinen takki Emilialle ja minusta se malli on todella kaunis, kuten juuri tuo Violet Ice värikin!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 syyskuun, 2013

   Mäkin ostin keväällä sen kuviollisen ja oisin tykännyt siitä hurjasti, mut se oli kokoa 92cm :(. Sun blogista mä alkujaan siihen ihastuinkin :).

   Vastaa
 7. Emilia 23 syyskuun, 2013

  Voi että, todella suloinen haalari ja asusteet 🙂

  Vastaa
 8. Anonymous 23 syyskuun, 2013

  Aivan ihana haalari ja Minea! <3 Terkuin, Sohvi

  Vastaa
 9. Elina /Elinamaista 23 syyskuun, 2013

  Ihana haalari! Violet Ice väri on tosi kaunis, myös Matin AW13 malliston Rapture Rose väri on ihanan värinen.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 24 syyskuun, 2013

   Rapture rose oli meillä myös yksi vaihtoehto, mutta hempeä oli tällä kertaa parempi :)!

   Vastaa
 10. Ihana! Mun sivulla on kanssa yhteistyön kautta alekoodeja käyttöön 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.