Minean mekkokaapilla

Vielä viime tipassa osallistun minäkin Riikan blogin mekkohaasteeseen, jossa ideana on raottaa lasten vaatekaapin sisältöä laskemalla kaikki sieltä löytyvät mekot. Meiltä niitä löytyy kiitettävät 14 kappaletta, vaikka toisaalta suhtaudun mekkojen hankkimiseen vähän ristiriitaisesti.. Kaupoista löytyisi kauniita mekkoja vaikka millä mitalla, mutta järkevintä olisi panostaa pariin hienompaan ja niiden lisäksi hankkia muutama arkikäyttöinen mekko tai hame, mutta kuka sitä nyt niin looginen osaa olla?!

1. Benetton // 2. My Cinnamon Girl // 3. Benetton //
4. Mayoral // 5. Name It

Hameitakin Minealta löytyy vielä neljää erilaista, mutta tähän kuvasin vain nämä ihanat mekot, jotka on tällä hetkellä käytössä. Epäkäytännöllisimpiä on olleet Mayoralin cashmere-mekot, jotka tuntuu aina liian kuumilta pitkien hihojen vuoksi tai täysin epäkäytännöllisiltä käsinpesun takia. Lemppareitani puolestaan on POMPdeLUXIN tummansininen neulemekko sekä Benettonin vaalea vakosamettimekko. Erityisen ihana on myös Benettonin vaaleanpunainen mekko, jota Minea käytti 1-vuotisjuhlissaan, mutta kaikkein kauniimpia on ne, jotka Minealle sopivat väriltään ja tyyliltään parhaiten! Pompin mekkoon kivasti sopi curryn väriset sukkikset (joita Minea ihme kyllä suostui kyättämäänkin :)), mutta ne harmikseni oli melko huonoa laatua ja nyppyyntyi ja hajosi jo parin käyttökerran jälkeen..

6. Benetton // 7. Roxy // 8. Lindex // 9. H&M //
10. Benetton // 11. H&M // 12. Polarn O. Pyret // 13. Mayoral // 14. Mayoral

Mekkoaihe sopii täydellisesti tähän isänpäivään, vaikka tänään meillä ollaankin ennemminkin pukeuduttu kotihousuihin kuin mekkoihin ;)! Eilen kävimme syömässä minun perheeni kanssa, ja tänään vietimme aamupäivän Peukkulassa Minean iloksi. Kakkukin jäi tekemättä, kun vanhempani toivat leipomokakun tullessaan, mutta eiköhän tässä lähiaikoina keksi jonkun muunkin syyn juhlia.. Lahjoilla meidän isejä kyllä muistettiin, mutta parhaita taisi olla Minean ite taiteilemat kortit! Parasta isänpäivää, varsinkin omalle isälleni!!

0 Comments

 1. RIIKAN BLOGI 10 marraskuun, 2013

  Oi ja paljon on kivoja;) mukavaa iltaa ja kiva kun osallistuit.haasta joku mukaan jos jaksat;)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 11 marraskuun, 2013

   Tää oli hauska haaste, ei millään voinu jättää tekemättä :)!

   Vastaa
 2. Vauhtivekaroiden äiti 10 marraskuun, 2013

  Ihania mekkoja 🙂

  Vastaa
 3. Viivi / Valkoinen Soihtu 11 marraskuun, 2013

  Ihania mekkosia:)! Meiltäkin taitaa löytyä aikas monta mekkoa neiti 4 veen kaapista. Pompin mekot on kyllä suosikkeja meillä, niin äitin kuin tytönkin♡♡♡

  Vastaa
  • Melina / Minishow 11 marraskuun, 2013

   Neljässä vuodessa onkin varmaan ehtinyt ihan kivasti kerryttää mekkomäärää! Mäkin oon vasta nyt huomannut, kuinka vaatteita alkaa tytön kaappiin kertyä, kun kasvu on tasaantunut. Pomp on munkin suosikki, jos olis pakko valita vaan yks merkki!

   Vastaa
 4. Ruut 14 marraskuun, 2013

  mun huomio kiinnitty tohon viimeseen kuvaan 🙂 varmasti ollu ihanan luova hetki 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 marraskuun, 2013

   Hetki oli jopa niinkin luova, että jälkiä siivottiin kylppäristä useampana päivänä :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.