makkarimietteitä

Musta on alkanut tuntumaan, että meidän makkari on näyttänyt lähestulkoon samalta jo vuoden verran, eikä pelkät kynttilöiden ja kehysten vaihdot enää saa oikein minkäänlaista muutoksen fiilistä aikaan. Isoin ongelma makkarissa on varmaan tapetoitu päätyseinä, joka on ihan liian romanttinen mun makuun. Yhtään en laittaisi vastaan jos seinän kanssa samalla vaihtuisi yöpöydät ja sängynpäätykin. Ja mikä ihmeellisintä, voisin yöpöydiksi jopa kuvitella Kartellin Componibilit, pöydät joita aiemmin melkeinpä vihasin! Tapettia tulen tuskin enään laittamaan meillä mihinkään huoneeseen, mutta makkariin voisin kokeilla jotakin Kalklitr-maalin tummemman pään sävyä. Rouhea, epätasainen maaliseinä, valkoiseksi maalattu sängynpääty, Kartellin muovia yöpöydissä, pellavaa koristetyynyissä, matto House Doctorilta ja ehkäpä Ikean Hektarit seinään. Mutta mikä kattovalaisin?  Se on tuottanut päänvaivaa jo hyvän tovin enkä siksi ole tehnyt ratkaisuja suuntaan tai toiseen. Ja entäpä verhot sitten! Perinteistä pitkää, pellavaa tai ehkä laskosverhot?

Projektia joka tapauksessa pukkaa. Toteutus tapahtukoon vasta kesän puolella, niin mieskin on sen verran lomafiiliksellä, että uskallan esitellä idean hänellekin. Älä siis huoli kulta, sisustusvimma ei loppunut viime kertaiseen!

P.S. Huomenna koitan päivällä saada kuvattua taas muutamia Minean pineneksi jääneitä vaatteita Minishown facebookiin, olkaa kuulolla siis!

0 Comments

 1. Pia 19 maaliskuun, 2014

  Mä olen niiiiiin kyllästynyt meidän makkarin tapettiin JA meidän olkkarin tapettiin.

  En ole vielä uskaltanut miehelle ehdottaa, mutta jospa kesällä vaihdettaisiin… Edes toinen?? =D

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Mitenköhän nää tällaiset jutut sais jotenkin pehmeesti kerrottua miehelle :)?! Me tapetoitiin makkari vuosi sitten, ja melkein heti tajusin, etten edes oo ollenkaan tapetti-ihminen!

   Vastaa
 2. Susanna Tamminen 19 maaliskuun, 2014

  Kuulostaapa kivoilta suunnitelmilta! Tiedän juuri tuon tunteen kun joskus ei vain enää verhojen tai tyynyjen vaihto enää auta, pitää saadaa suurempaa muutosta. Kaunista on kyllä nytkin, mutta onhan se pieni remonttikin aika hauskaa 😉 Mukavaa loppuviikkoa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Kuka sitä jaksaa samoja vaatteitakaan pitää vuodesta toiseen, joten pitäähän sitä sisustuksessakin päästä aika ajoin tekemään pientä muutosta ;)!

   Vastaa
 3. Minttu-Maaria 19 maaliskuun, 2014

  Mun makkari on näyttänyt lähes samalta 8 vuotta 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Oho, säähän oot maltillinen ollut!

   Vastaa
 4. Sanna/Vanilija 20 maaliskuun, 2014

  Mulla olohuoneen liian romanttinen tapetti irrotusvaiheessa, jonka asunnon edellinen omistaja oli laittanut. Puolet olen saanut irroitettua ja nyt iski remontti väsy.. Jospa jatkaisin sitten ensi viikolla..

  IHANAA TORSTAITA

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Oi olisipa meilläkin JO puolessa välissä! Tai edes alkanut :). Tsemppiä remppailuun!

   Vastaa
 5. Viivi / Valkoinen Soihtu 20 maaliskuun, 2014

  Kivoja suunnitelmia! Mä kanssa haluaisin repiä irti meidän makkarin tapetin (liian romanttista ja luksuksen näköistä) ja maalata sen jollakin rouhealla. Mies vaan ei innostu ajatuksesta (koska tapetti on ollut meillä VASTA 2,5 vuotta…pöh, eikös se oo jo aika pitkä aika?!)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Kuulostaa toooosi tutulta! Romanttisuus oli ihan jees vielä pari vuotta sitten, mutta ei oikein nappaa enään :).

   Vastaa
 6. Nica // Lilies and Ginger 20 maaliskuun, 2014

  Voi että kun teillä on kaunis makkari <3 Niin rauhallinen! Mutta eihän sille mitään mahda kun sisustuskärpänen iskee, sitten on laitettava kaikki uusiksi;) I know the feeling!

  Meilläkin on makkarissa menossa pieni mylläys. Käännettiin jo sänky, mutta nyt sängyn pääty rupesi ahdistamaan ja taidetaan tuunata sitä vähän. Myös uudet verhot olisi mietinnässä ja joku kiva yöpöytä viritys. Hmmm ehkä vanhoista perunalaatikoista? Saa nähdä mitä tässä vielä keksiikään;)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Ehkä mäkin vielä pohdiskelen josko ton sängynpäädyn tuunais ensihätään, niin ei tarttis vaihtaa koko hökötystä..

   Vastaa
 7. Ruut 20 maaliskuun, 2014

  Kivoja suunnitelmia siellä!! 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Vielä kun joku ne toteuttais :)!

   Vastaa
 8. Paula 20 maaliskuun, 2014

  Kyllä sitä vaihtelua pitää saada makkariinkin tasaisin väliajoin. No, meillä menossa seuraavaksi kyllä neitokaisen huone uusiksi ja käytännön syistä maali vaihtuukin tapettiin. Koskahan vain uskaltaisi isännälle vinkata tästä projektista?

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Miten ne miehet tuntuu olevan kauheita jarruja meidän kaikkien niin kovin luovien naisten elämässä ;)?!

   Vastaa
 9. Terhi 20 maaliskuun, 2014

  Mä tilasin just meijän makkariin sovitukseen Stokkan kantistarjouksena olevan Roomlightin Dresden betonilampun. Saas nähdä millainen on livenä… Tykkään modernista, yksinkertaisesta ja jopa vähän karusta sisustuksesta 🙂 Meillä makkarissa tuolina ja yöpöytänä Hay:ta. Kartellin Componibili löytyy eteisestä tytön pipo, hanska, huivi lokerikkona. Kova sisustusvimma on myös täällä 🙂 kevät kevät….

  Vastaa
  • Melina / Minishow 25 maaliskuun, 2014

   Samoilla tyylimieltymyksillä mennään täälläkin! Harmittaa kun olin jo tilaamassa Stokkalta Vomponibilejä, mutta ylläri, nehän oli ehtiny valkoisena ja mustana jo loppua :/.. Täytyy kytätä taas seuraavia kanttisaleja. Toivottavasti lamppu oli passeli teille!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.