lastenvaatteet -40%

Pikaisena vinkkinä etenkin niille, joilla on vielä talven toppavaatteet ostamatta (nyt niitä nimittäin jo tarvii!), että VixVaxilta saa sunnuntaihin saakka koko valikoimasta 40% alennusta koodilla BDAY40. Valikoimasta löytyy ainakin Molo kidsiä sekä mun suosikkia Mini A Turea, ja kokojakin oli vielä ihan kivasti jäljellä. VixVaxilta löytyy myöskin valloittavia tyllihameita Dolly by Le Petit Tomilta, joista taitaa muuten aika harvoin saada näin hyviä alennuksia. Mulla kävi jo ostoskorissakin yksi näistä ihanista hameista, mutta vielä se jäi odottamaan tilaamista :).

Kannattaa myöskin kurkata alekoriin, sillä sieltäkin löytyi mm. Mini A Turea ja Mini Rodinia! Päätyikö teillä joku kassalle asti?

0 Comments

 1. Elina /Elinamaista 18 lokakuun, 2013

  Meillä on tuollainen Le Petit Tom tyllihame ja se on ihana (nyt se alkaa olla vähän pieni E:lle vyötäröltä ja uuden voisikin hankkia), harmi kun tuolta oli parhaista väreistä mennyt koot 🙁 Punaista ja harmaata oli enää jäljellä meidän koossa. Punainenhan olisi kyllä kiva jouluksi, mutta muuten se varmaan jäisi käyttämättä..

  Vastaa
  • Melina / Minishow 18 lokakuun, 2013

   Mä mietin meille sitä harmaata, mutta jätin vielä tilaamatta, kun en keksinyt oikein mitään käyttötarkoitusta sille. Minean synttäreihinkin on vielä useampi kuukausi..

   Vastaa
  • Elina /Elinamaista 18 lokakuun, 2013

   Ei tyllihameille kyllä ole kamalasti käyttökertoja, PdL:n tyllihametta (SS13) ollaan kyllä pidetty arkenakin, mutta tuo Le Petit Tomin on vähän turhan hieno ja hintava arkihameeksi, joten aika paljon se on meillä kaapissa seisonut…

   Vastaa
 2. Blogi Vanilija 18 lokakuun, 2013

  Kiitos vinkistä – mulla onkin neidi talvipuku ostamatta.Mukavaa viikonloppuaSanna

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.