lastenhuoneesta poimittua

Blogissa mennään sisällön suhteen vähän sinne sun tänne fiiliksen mukaan, mutta sehän tässä on parasta että saan kirjoittaa teille juurikin siitä mikä just sillä hetkellä sattuu olemaan päällimmäisenä mielessä. Muoti, kauneus, kuulumiset, sisustaminen, leivonta, neulominen, mikä vaan! Kertokaahan jos joku aihepiiri ei teitä oikein nappaa niin voin jättää innostumiset sen suhteen jatkossa minimiin.

Tietokoneen kuvapankista multa löytyy joitain kymmeniä kuvia olkkarista ja Minean huoneesta, kaikki otettu sen jälkeen kun olohuoneessa tehtiin muutostöitä. Olimme suunnitelleet Ikean Beståta sekä TV-tasoksi että työpisteelle, mutta uutta ei tarvinnutkaan hommata niin paljoa, kun siirsimme lipastot Minean huoneesta olohuoneeseen. Bestå ei oikein toiminut Minean huoneessa kolmena palana, ja nyt meillä on toivoa mahduttaa Minean tuleva sänky huoneeseen kesällä. Kokonaisuus tuntuu nyt huomattavasti toimivammalta, vaikka osa leluista sijoitettiinkin olkkarin laatikostoihin.

 Minean entisiä huonekaluja järkkäiltiin uudelleen ja ainoana uutena juttuna huoneeseen tuli lukunurkkaus (harmi etten saa objektiivillani kokokuvaa..). Vääntelin yläkehikon paksusta rautalangasta ja pujotin siihen kaksi Kodin1:sen valmisverhoa. Äärettömän helppoa ja edullista. Leikkelin vielä pisaroita erivärisistä pahveista ja laitoin ne langalla roikkumaan katokseen. Lopputuloksesta tuli aika jees, vai mitä sanotte?

0 Comments

 1. Satu/Willa Fox 5 maaliskuun, 2014

  Ihania kuvia ja tosi onnistunut tuo katos! Tykkään niin paljon, että aloin heti suunnittelemaan myös meidän lastenhuoneeseen. 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 maaliskuun, 2014

   Kiitti! Tossa katoksessa ei oo paljoa suunnittelemista, on niin helppo tehdä että tuumasta toimeen vaan!

   Vastaa
 2. Viivi / Valkoinen Soihtu 6 maaliskuun, 2014

  Kauniilta näyttää:) Ihanan rauhallinen tunnelma välittyy näistä kuvista♥ Suloinen tuo lintu huoneen ovessa!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 maaliskuun, 2014

   Kiitos Viivi! Minean huoneen puu sai kyyytiä, mutta linnusta en raaskinut luopua :).

   Vastaa
 3. Annika/Karkkipurkki 6 maaliskuun, 2014

  Mukavalta näyttää, ja tuo katos on kyllä ihana 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 maaliskuun, 2014

   Oi kiitti!!

   Vastaa
 4. Marianne 7 maaliskuun, 2014

  Tosi kiva tuo katos ja meille oon kans suunnitellu vähän samanlaista tytöille rappusten alle uuteen kotiin! Toteutus voi olla vaan vähän hankalampi kun Se tulis rappusten matalampaan päähän, joten katsotaan miten onnistun 🙂 tuo on kyllä tosi ihana!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 9 maaliskuun, 2014

   Jos se tulee tosi matalaan kohtaan niin voisko sen toteuttaa vähän telttamaisesti ennemmin kuin tollaselle pyöreellä yläkehikolla?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.